• Jilo

    Vi med BIM oktober 2018

    Jsv17 skrev 2018-09-23 19:21:46 följande:

    Hoppar in i en bim-tråd igen då

    Hängde i ett par stycken i början på förra året innan jag blev gravid med min lilla prins. Nu jobbar vi på syskon till honom och är inne på försök 3, missade dock äl ganska rejält båda ggr då jag missbedömde när de var, har haft väldigt oregelbundna cykler sedan det kickade igång efter förlossning och amning. Nu verkar det hoppat tillbaka till ca 30 dagar, så borde ha äl i början på Oktober och sedan bim i slutet, så spännande att vara igång igen


    Vi hängde i samma bimtråd och samma decembertråd, så roligt att se dig här! :)

    Vi försöker också, försök nummer 5 just nu. Vet inte om det är amningen eller åldern, kanske både, som gör det svårt nu. Är troligtvis för gammal, men försöka kan man ju alltid :)

    Har dessa gånger kört med digitala ältest och sett att jag varit riktigt oregelbunden, vilket jag inte brukar vara. Kan nog vara så något år efter fl, så ältester är ett tips, tycker dom hjälpt på något sätt iaf.
  • Jilo
    brallison skrev 2018-09-25 09:44:17 följande:

    Vill inte låta elak/negativ, men du ska vara glad för ålderskillnaden som är större - tyvärr vad jag märkte i många familjer med barn upp till 2 år skillnad att det blir inte så mycket gemensamma lek som föräldrarna hoppas på, dock blir det mycket mer revalitet mellan dem. Så 3 år är mycket bättre

    Om vi får ett syskon, så ska de ha 8 år emellan


    Och min erfarenhet är precis tvärtom :0
  • Jilo

    Har inga direkta gravidsymptom än tyvärr. Hade jag iofs inte sist jag plussade heller. Dock fick jag ett släng av kraftigt illamående igår eftermiddag. När min sambo kom hem och såg mig likblek vid spisen så trodde han nog först att det var min förkylning som var orsaken, för oj vad glad han såg ut när jag sa att nej, jag mår jätteilla...den ?jäveln? :) :)

  • Jilo
    cassandra92 skrev 2018-09-24 08:25:56 följande:

    Min BIM är också 1/10, vi är ett helt gäng. Lycka till!!!


    Ja verkligen ett helt gäng! Det tolkar jag som ett bra tecken :)
  • Jilo
    1995lj skrev 2018-09-27 14:34:47 följande:

    Klantiga jag råkade visst lägga upp detta i september tråden ist...

    vad tror ni? :(


    Ditt förra test var det ett predicerar early? De är känsligare än cb digital :)
  • Jilo

    Bim idag och mens igår kväll. Fick flera positiva tester från äl + 9 som dock blev svagare lördag och nästintill obefintligt igår. Vet inte om det var fel på testerna - typ 15 st av olika märken ?? Samtidigt fick jag ju några negativa också så kanske det var så. Hoppas dock på att det var ett MF, för då verkar det som att jag har äl och att det kan funka iaf :)

    Nytt bim blir 29/10 så jag har turen att få stanna i den här tråden iaf! :)

    Stort lycka till alla andra! Väntar med spänning på de som är kvar från ?den stora 1/10-högen? :)

  • Jilo
    Miccim skrev 2018-10-01 12:05:30 följande:

    Vilka tester testade du med? Det är ju alltid skönt att veta att kroppen fungerar, att man kan bli gravid. Kul att du är ändå är peppad på nästa försök. :) lycka till och håller tummarna för dig att det ska gå vägen till den 29/10.


    Cb early, RFSU testa tidigt och Lloyds testa tidigt gav alla plus, inte speciellt svaga om än inte superstarka heller. Dock fick jag även ett minus på ett RFSU. Predictor early gav bara blanka med undantag för några ?spök?. Cb plus, tre st, negativa alla.

    Har testat 2-3 olika varje dag i samma urin.

    Nästa gång blir det bara predictor early :)
  • Jilo
    Nr2år2019 skrev 2018-10-01 12:48:13 följande:

    Åh jag vet precis hur det känns... Jag har alltid testat för tidigt för blir det då negativt kan jag skylla på just det, att det var för tidigt... Men ju närmare BIM jag kommer så vågar jag liksom inte testa, vill inte bli besviken utan istället fortsätta leva på hoppet och väntar då hellre in mensen. Nu är det 3 dagar till BIM för min del och jag fick hem nya tester igår, men ska verkligen försöka hålla mig med att testa till BIM, om jag ens vågar testa då haha ;P


    Och jag är precis tvärtom, ju fortare jag får veta att det nog inte blev något, ju bättre förbereder jag mig för mensen :)
  • Jilo
    minimera skrev 2018-10-01 21:50:31 följande:

    Någon mer som fryser väldigt mycket? Jag fryser helt galet mycket. Är liksom kall långt in i kroppen känns det som. Jag är en fryslort i vanliga fall, men det här är extremt. Har läst att det kan vara ett gravsymtom, men vågar inte hoppas på något. Bim är 5/10.


    Jag frös som en galning när jag var gravid senast, i flera månader!

    Jag har frös jättemycket förra veckan också men tänkte att det kunde bero på vädret. Vaknade på lördagsmorgonen och frös inte längre oroande nog, och mycket riktigt när jag testade så var det ett svagare plus än innan. Blöder som en galning nu och fryser inte ett dugg.

    Så, hoppas, hoppas! Håller tummarna för dig! :)
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018