Inlägg från: Anonym (JA!!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JA!!!)

    RS-virus och träffa andra?

    JA du kan säga det. Du kan säga att dom inte är välkomna när dom är förkylda. Är dom friska ska dom tvätta händerna innan dom håller i bebisen. Inga pussar eller peta i ansiktet. Kan dom inte respektera detta får dom gå. Är dom förkylda be dom vända i dörren. Min äldsta hade Rs när hon var 5 veckor. Hon hade DÖTT utan vård. Var så himla sjuk. Dubbelsidig lunginflammation och syresättning på 60% när vi kom in till sjukhuset vilket är lika med risk för hjärnskador. Nu klarade hon sig bra utan men men Rs är inte att leka med. Tycker svägerskan med man låter EXTREMT respektlösa om jag ska vara ärlig.

  • Anonym (JA!!!)
    Anonym (Nina) skrev 2018-09-05 17:57:25 följande:
    Vad hemskt, men tur att hon klarade sig bra trots allt! Problemet här är att de barnen är jämt förkylda mer eller mindre under höst/vinter. Och föräldrarna är obrydda. Förra året tex hostade och snorade en av dem jättemycket när de var hemma hos oss. Hade feber och sov i vår soffa under större tiden. "Äsch, det är ingen fara!" De går på förskola, kalas osv fast de är förkylda.

    Frågar man innan om de är förkylda så svarar föräldrarna bara "nej, nej, det är lugnt!"

    Ja det är respektlöst.
    Ja jag var livrädd. Dock var det hennes pappa som tyvärr blev sjuk och smittade henne trots att han försökte hålla sig borta. Men Rs är luftburet. Och smittar innan man blir jättesjuk som vuxen och hon var ju nyfödd och inget immunförsvar ännu. Vi låg inne i 2 veckor med sondmatning och någon som kollade till henne en gång i kvarten dygnet runt. Så allvarligt kan Rs vara på små bebisar. Tycker du ska be dom åka hem igen om du ser att dom är det minsta förkylda när dom kommer.
Svar på tråden RS-virus och träffa andra?