Inlägg från: Anonym (sssss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sssss)

    RS-virus och träffa andra?

    Kan ni inte säga till svägerskan att ni kommer hem till dem och hälsar på istället? Under förutsättning att barnen (och även de vuxna) är friska. Dels kan ni styra hur länge besöket ska vara. Dels kan ni vända i dörren om svägerskans barn är hostiga, snoriga och febriga.

    Svårt det där. Men din sambo måste vara på din sida. Eller han kanske vill ligga inne på sjukhuset med en nyfödd i flera veckor? Kan du fråga barnmorskan på BB hur det är med att träffa förkylda och hostiga barn. Din sambo kanske tar det till sig om det kommer från barnmorskan.

    Höjden av fräckhet av din svägerska och hennes familj att bara klampa in när ni precis kommit från BB. Kommer de oinbjudna den här gången också får ni be den åka igen och invänta en inbjudan.

  • Anonym (sssss)
    Anonym (Nina) skrev 2019-01-20 01:19:46 följande:

    Lite uppdatering då..

    Babyn föddes för 5 dagar sedan, och igår eftermiddag var det tydligen dags för sambons syster med barn att hälsa på efter jobb/förskola...

    Jag och sambon sa nej till detta, men ingen lyssnade såklart. Så de stod och ringde på dörren med presenter och allt. Fick så sjukt dåligt samvete, men jag skickade hem dem, och nu är de skitsura på oss (särskilt mig).

    Jag sa att vi kunde ta en promenad idag (lördag) istället, vi har en djurgård med lekplats här i närheten. Men det föll inte i god jord.


    Bra gjort! Men så respeklöst av svägerskan att komma och ringa på fast ni sagt nej!!!!! Ni behöver ju lite lugn och ro och landa i ni har en ny familjemedlem nu.

    Låt svägerskan sura.
Svar på tråden RS-virus och träffa andra?