Inlägg från: Anonym (Marina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Marina)

    Gravid med andra barnet och sambon vill abort

    Tycker att du ska behålla. Om killen inte är redo så behöver han mer tid att smälta detta att det blir ett barn till. Låt honom gå. Han kan ändra sig senare.

    Eftersom du känner så starkt för barnet och en glädje så vore abort direkt skadligt för din psykiska hälsa.

  • Anonym (Marina)
    Anonym (Ts) skrev 2018-09-06 18:31:37 följande:

    Ja jag vet att jag hade ångrat mig om jag gjort abort och garanterat mått dåligt över det, frågan är hur länge man hade mått dåligt över det? Jag kanske hade glömt fort, men det känns inte så :(

    Tror absolut inte sambon hade lämnat oss nu, men om han känner så här starkt hela graviditeten att han inte vill ha barnet. Hur blir det sen då när barnet är född med vakennätter osv? :( är rädd att vi inte kommer klara det då... vi hade det tufft första året med dottern och henne ville vi ju båda ha.. Vill verkligen inte bli ensamstående med två barn heller!


    Mått dåligt i flera år eller hela livet kan vara möjligt efter en abort. Jag fick missfall för 4år sedan tidigt. Men känner en tung sorg över missfallet ännu när jag tänker på det. Men abort måste kännas hårdare. Det är ett beslut man tar att släcka sitt barns liv. Och du har också sett barnets hjärta slå. Du kommer förmodligen må sämre efter en abort än efter barnets födelse om du behåller.

    Du vet ju inte hur just detta barn kommer att vara. Den kanske sover på nätterna. Mitt första barn skrek i tre månader på nätterna och min tredje sov bra på nätterna och var så lätt att ta hand om. Så det vet man inte i förväg.

    Om du gör abort så kan du inte ångra dig sedan.
Svar på tråden Gravid med andra barnet och sambon vill abort