• Jagerika

    BIM 29/9 med Rosenrot

    Du jag har nog lagt ut två olika bilder på test föresten ser jag nu! Dom ser inte samma ut! Så nedersta är nog från Bim-2 och översta Bim! Sorry för mycket spamm här nu xD

  • Jagerika
    minnie768 skrev 2018-11-29 10:47:40 följande:

    Asså jag tycker också att jag ser en antydan till möjligtvis ett litet litet pytte sträck på bim-testet. Men det är knappt :s (eller så är det för att jag hoppas att det ska vara ett sträck där) Tog du något test idag eller väntar du tills imorgon? :)


    Haha vad du är snäll <3 jag tror dock inte det är nått men jag vill ju såååå gärna! Jag väntar tills i morgon, varannan dag borde väl visa nån gång! Eller att tant röd kommer!
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-11-29 10:50:32 följande:

    Jag ser tyvärr inget streck på testen du har lagt upp :( Men så länge mensen inte kommer så finns hoppet. Vissa plussar sent.

    Ja kula har jag och får inte på mig ett enda par byxor nu. Så lever i leggings *s*. Ska in till stan så fort jag hinner och orkar för att köpa ett par gravidjeans. Jag saknar att kunna ha jeans.

    Det går inte att dölja längre om jag inte döljer magen i stora tröjor, vilket jag gör typ varje dag :D

    Idag går jag in i vecka 15 (14+0). Tiden rullar på fast man tycker den står stilla :)

    Jag tänker ofta på dig och har inte slutat hålla tummarna för att du också får din högt efterlängtade bebis. Ni har verkligen kämpat för det och du en förebild för andra som har det svårt att bli gravida <3

     


    Hur häftigt är inte detta! DU HAR EN GRAVIDMAGE! Jösses hade offrat min vänstra hand för att få va i din sits :D Gud vad du är gullig!! Ja vi kämpar på men har sagt att vi ska sluta försöka nu i december, men det går ju inte att tänka på annat! HUR ska jag släppa allt när jag vet exak när min ÄL är? Eller när Bim är! Det går bara inte! Vi ska bara ha sex när vi känner för det och jag har lovat att inte ta gravtest fören efter Bim. Vet inte om jag klarar det Hahaha men vi måste försöka stressa ner! 15 december är det 1 år sedan jag slutade med pillren :( så jädra sorgligt. Ville vara mamma nu :( men men nya tag och jag ska INTE deppa ihop för det tjänar ingenting till! :)
  • Jagerika

    BIM+2 idag och testet blev såhär. Nu ska jag vänta länge innan jag testar igen tror jag! Orkar inte med att bli besviken mer xD

  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-11-30 07:56:27 följande:

    Fan, kan fortfarande inte se något :(

    Strunta i att testa i helgen och kör måndag igen om mensen inte har kommit.

    Din mens brukar väl vara som en klocka?

    Jag kan lova dig att det inte känns som gravidmage utan mer bara som att jag har fått en tjock mage ;) Det är bara en känsla av uppblåsthet.

    Idag är illamåendet tillbaka :X

    Jag kan förstå att du har svårt att bara släppa hela verkstaden. Du vet ju alla kännetecken och menscykeln har man ju koll på. Sen är det ju längtan på det. Din man borde förstå att sånt här inte bara försvinner för att man bestämmer sig för att sluta försöka. Det sitter ju kvar i huvudet ändå.

    Jag släpper inte tummarna än iaf. Du har inte fått någon mens så då finns chansen fortfarande den här månaden.


    Ja den brukar komma exakt 15 dagar efter ÄL, så kanske hade senare ÄL än jag trodde?

    Jag får testa efter helgen, jag har fått mensvärk nån gång och trott att den kommit 2 gånger sen i torsdags men icke sa nicke, inte minsta spottings ens! Hade kramp ovanför fiffin i bilen påväg till jobbet Hahaha så har jag aldrig haft vid mens förut! Men det kommer säkert ikväll mitt under julfesten med jobbet, brukar har sån otur xD

    Vad jobbigt att du mår illa, försök tänk positivt att det är ju ett litet mirakel i dig som gror och att den gör dig illamående så du vet att pyret finns där :) ja släppa allt går bara inte, men vi ska försöka leva så normalt som möjligt, jag ska sluta ta tester innan Bim iallafall, och inte säga till när jag har ÄL utan förföra honom istället ;)

    Ja sålänge mensen inte kommer så är jag nöjd! Finns ju dom som plussat på Bim+4 och Bim+10 eftersom ÄL kanske blivit senare och ägget fäst längre :) men jag har liksom noll menskänsla så hoppet finns ännu :)
  • Jagerika


    Ingen mens fortfarande, tog detta nu på morgonen och jag tror att det strecket jag såg igår är starkare? Är jag helt koko i huvudet och inbillar mig saker eller ser ni där också? Är väldigt glad jag inte fått mens för ska på hotel med mannen idag, bara mysa! :D
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-12-01 18:54:53 följande:

    Jag tycker jag ser nånting!!!! Åååååh håller tummarna för dig!!!!!!!!!!!!!


    Gör du?? Ja jösses tänk om det är nått på G? :D fortfarande ingen mens och inga kramper eller symtom!! Ska ta igen på måndag eftersom vi ligger över på hotel inatt <3
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-12-02 09:30:55 följande:

    Gör det! Är det något så MÅSTE det ju utan tvekan synas på måndag!! Håller tummar o tår allt vad jag kan!!!!


    Ingen mens än! Woho hoppas som faaaaan på plus i morgon :D
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-12-02 21:20:31 följande:

    Men. Nääääää :( Fan alltså!


    Ja det var jävla skit :( hoppades ju så! Gör hur ont som helst också, är rädd för att det är tidigt missfall, så tidigt att det inte ens räknas som missfall för såhär ont ska man inte ha vid mens :( nya ÄL borde bli runt 18:de!
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot