• becca90

    Gravid med Letrozol

    Mema9 skrev 2019-01-20 20:47:58 följande:

    Aha! Ja jag började fundera om den högra inte fungerade xD har läst att det vanligaste är varannan gång.. Men vet inte vad sånt beror på :p

    Har såna känningar där nere nu! Tog sprutan vid ca 15:00 är riktigt öm just nu! Tempar denna cykel så blir kul och se om NC sätter ut äl, men det borde den väl göra:)


    Åh vad härligt att känna haha. Bästa känslan haha :D

    Börjar stråla lite på vänster sida för mig nu.. vilket stämmer då jag hade på högra förra månaden..
  • becca90
    Mema9 skrev 2019-01-23 10:45:03 följande:

    Jaa för mig med Oliwia!! Jag hade känningar i vänster sida några dagar innan vul, sen samma morgon som vul fick jag även känningar i höger sida. Så blev chockad när blåsan var i höger.. Har även haft mer känningar i vä. sida än i höger nu under äl , jättemärkligt.


    Förra gången jag hade på höger sida, hade jag så ont att jag fick ta tabletter, på höger sida och bak i ryggen. Så jag kom in där i morse och sa det har nog inte hänt ett skit för jag har inte känt något. Haha.

    Sen kollade dem och jag har två stycken på 14 mm på höger sida och 1 på 8 mm på höger. Så när de börjar växa kommer jag nog få super ont haha..

    Slemhinnan var 7 mm.. så när jag får positivt äl test så ska jag ringa och dagen efter ska vi göra insemination :) trodde läkaren skulle stoppa det för att jag hade två blåsor..
  • becca90

    jag kom in på vul i morse och sa det har nog inte hänt ett skit för jag har inte känt något. Haha. 

    Sen kollade dem och jag har två stycken på 14 mm på höger sida och 1 på 8 mm på höger. Så när de börjar växa kommer jag nog få super ont haha.. 

    Slemhinnan var 7 mm.. så när jag får positivt äl test så ska jag ringa och dagen efter ska vi göra insemination :) trodde läkaren skulle stoppa det

  • becca90
    Mema9 skrev 2019-01-24 10:42:36 följande:

    Haha man vet aldrig med kroppen alltså.. man analyserar allt och tror man har koll haha!

    Ohh nu händer de! Men kommer de göra ett till vul för att se om blåsorna är kvar? Tänker om någon drar sig tillbaka och en blåsa blir dominant o drar ifrån :) Hoppas hoppas detta är våran tur!! Spännande med två blåsor ändå då ökar ju chansen att nått blir befruktat iaf :DNemen oj hehe så ont, fy vad jobbigt! Kroppen är häftig! Hur ligger du till i din cykel nu? Jag är på CD19 och 4 dagar sen jag tog Ovitrielle


    Nej inget mer vul utan dom vill att jag ska ringa så fort jag får positivt test på ältest och sen åka direkt dit dagen efter. Vi har planerat att det ska ske på söndag men nu imorse är det snart positivt. Får panik haha.

  • becca90
    Mema9 skrev 2019-01-25 10:30:48 följande:

    Oj jäklar! Hihi det kanske är fullt utslag redan em/kväll ju!! Håll oss uppdaterade :D


    Jaa kanske. Men då blir det problem tror jag haha! Jag hälsar på familjen i sthlm så jag kan åka dit men sambon bara bokat tåg till uppsala och är framme klockan 15 imorgon.. måste ringa dom och höra..

    Japp jag uppdaterar er :D

    Men att det gick så fort?! Jag har ärligt talat inte känt NÅGOT denna månad..
  • becca90
    Mema9 skrev 2019-01-25 21:25:49 följande:

    Omg!! Vad säger de? Går det att lösa?


    Klockan 9.30 ska han göra spermaprov sen repareras spermierna i labbet. Dom rengör dom och tar bort all vätska och sorterar ur de fula spermierna. Sen klockan 13 är det insemination.

    Sambon fick boka ett till tåg som går 05.04 haha.. lagom glad haha
  • becca90
    Mema9 skrev 2019-01-26 14:08:54 följande:

    Haha vad gör man inte för att få till ett barn! Så skönt för er att det löste sig och att det blev av :) Håller verkligen tummarna för er nu! Hur var inseminationen?

    Så otroligt fascinerande vad de kan :o


    Haha jaa Men eller hur :D

    Ja vi va där 9.30 och han lämnade provet men råkade komma lite utanför så jag va så otroligt orolig att det inte skulle va tillräckligt mycket..

    Sen ringde dom oss när vi gick på stan, höll på att tappa andan.. Men dom ville bara att vi skulle komma 1 timme tidigare:)

    Så satt vi oss med läkaren och han sa att hans prov va på gränsen, 3 miljoner spermier som sedan tvättades och blev 1.48 miljoner.. Hade det vart 1 miljoner så hade de ställt in.. så vi hade tur!

    Sen gjorde vi vul och han va osäker på vart det hade släppt. Men han såg på slemhinnan att ägget nog släppt. Slemhinnan var 9 mm och treskiktad.

    Han spärrade upp där nere som dom brukar och sedan tog de en tunn kateter och körde upp i livmodern.. det stack till som fan! Sen sprutade han in sprutan med spermierna. Sen var det klart!

    Sen tog han vul igen och visade vart spermierna var och sa att dom var oroligt snabba och var resan inne i mina äggledare och letade ägget. Jag kunde se dom! Sjukt.

    Hur går det för dig?
  • becca90
    MariaLilli skrev 2019-01-26 17:03:11 följande:

    Men wow, vad häftigt! Coolt att du fick se det :D Visst inte att man kunde se dom. Håller tummarna! <3


    Men eller hur!! Så himla coolt, visste inte heller!! Tack <3
  • becca90
    MariaLilli skrev 2019-01-26 17:05:59 följande:

    Hej tjejer,

    Är på ÄL+11 idag. Tagit test varje morgon i tre dagar som varit helt blanka. Imorse fick jag ett Jättesvagt streck (testa tidigt). Känner mig inte alls gravid men fick upp hoppet lite.. Men visst är det bara ett spökstreck? :(


    Jag ser! Helt klart! Men vill nog ha lite starkare för att kunna sägs Grattis. Hoppas <3
Svar på tråden Gravid med Letrozol