• Enmsik

    Gravid med Letrozol

    Ovitrelle igår så förväntad ägglossning ikväll. Ska väl försöka få till det idag med mys men har ändå fått till det fredag, söndag, måndag och tisdag så vi har nog några som simmar runt där inne och väntar. Men för att vara på säkra sidan ska vi försöka på till det ikväll och kanske imorgon med ;D

  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-28 09:57:45 följande:

    Jag är tillbaka. Har fått mitt tionde missfall. Vet inte om jag orkar mer nu. Det är inte fastställt men jag blöder floder och ska lämna hcgprover nu i omgångar. Lämnade mitt första igår. Är så ledsen och arg på min kropp :(


    Åh jag beklagar verkligen:( så orättvist!! Har du fått någon orsak till missfallen eller är det vara oförklarligt? (Kommer inte ihåg)..
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2019-02-28 17:23:08 följande:

    Tack <3 ja jag har en autoimmun sjukdom som verkar bli värre för varje barn. Den gör så att min kropp stöter bort allt främmande. Allt från sjukdomar till foster. Vid sjukdomar är den jäkligt bra att ha men inte när man vill bli gravid :(


    Åh okej jag förstår... :( ja för sjukdomar är det ju bra... men det finns ingen medicin eller nåt som gör att sina egna antikroppar inte angriper fostret eller så?

    Dum fråga kanske då du förmodligen skulle använda den medicinen i så fall.... men ville ändå fråga och inte bara anta. <3
  • Enmsik
    Oliwia92 skrev 2019-03-04 22:13:16 följande:

    Ingen aning vet bara de sa jag hade ett jätte fint värde. Har det ngn betydelse vilket värde man har ?


    Går du privat eller via landstinget? Via landtinget kan man ju kolla provsvar via mina vårdkontakter ofta. I mitt fall kan jag då se alla de prover jag tagit förutom hcg blodprov. Det syns inte där. Har heller aldrig tagit progesteronprov så vet inte om det syns. Men de andra har jag kunnat se provsvar på redan innan läkaren ringer upp. :)
  • Enmsik
    becca90 skrev 2019-03-05 18:56:05 följande:

    Det beror på vilket landsting.. Västernorrland går ej :(


    Ne okej :/
  • Enmsik
    Mema9 skrev 2019-03-06 14:32:13 följande:

    Hejhej, Jag har upptäckt den ?anonyma? och icke anonyma instagram-världen med alla vi som kämpar så jag är knappt här inne längre.. Har någon av er tjejer nån instaprofil ni använder till den här resan?


    Nix bara en blogg :)
  • Enmsik

    Hallå där. Kan man vara känslig för lukter redan nu om man är gravid? Om jag räknar från mina ägglossningssmärtor så är jag på äl+7, bim-7 och ovitrelle+9. Jobbar lite som personlig assistent och har aldrig upplevt att jag fått kväljningar av stark urinlukt tidigare förrän under mina 2 pass denna vecka. Idag och i förrgår. Har alltså velat spy men lyckats hålla mig ifrån det men har fortfarande kväljt och känt hela tiden att nästa gång kommer jag kräkas.. Kan det vara ovitrelle som spökar då den är ska vara ute ur kroppen förrän imorgon? Har även haft huvudvärk och sovit dåligt denna vecka med start i tisdags med alltihop och det hänger i än..

  • Enmsik

    Vilka dagar i menscykeln är ni på? Jag är idag på ovitrelle+11 och bim-4 eller -5. Har faktiskt kunna hålla mig från att testa men beror väl på att ovitrellen kunde vara kvar tills igår. ;) har inga symtom förutom när jag går på toa och ska göra nr 2 och man behöver ta i lite. Får då ont i vänstra äggstocken och i ländryggen.

    Någon som är nära bim? Hur är symtomen? :D

  • Enmsik
    MariaMi skrev 2019-03-09 12:37:27 följande:

    Spännade!! När ska du testa?

    Har aldrig varit så vet inga symptom tyvärr.

    Är inte så långt fram än utan väntar på ÄL i helgen/början av nästa vecka.


    Ja okej. Då får vi hoppas du får ägglossning snart! :) jag brukar testa mycket bara för att jag är nyfiken trots att jag egentligen vet att det inte visas så tidigt. Men nu med ovitrelle så kan man ju inte testa tidigare än idag i all fall typ då ovitrelle+10 var igår. Fast imorgon är jag på bim-4 typ så då kan det ju visa om det är något. Ska kanske börja testa imorgon sen nästa på tisdag och sen torsdag om det inte visar något imorgon. Visar något imorgon så testat jag nog på måndag igen.. Får så om jag vågar bryta löftet till sambon om att egentligen testa på måndag och tjuvstarta imorgon.. ;)
  • Enmsik
    mallanbus skrev 2019-03-09 15:14:31 följande:

    Har inte skrivit i tråden förut, men är på min första kur letrozol. Är precis som du på ovitrelle (och äl) +11, bim -2. I två dagar har jag känt mig nästan konstant illamående och har idag känt lite stick och hugg i höger sida (äl på höger sida denna gången), har också en del värk i ländryggen. 2-3 gånger idag har jag känt hur det ?runnit till? och var rädd att det var mens, men inte ett spår av mens än så länge! Hade en liten blödning i tisdags som bara märktes när jag torkade mig och sen var det inte mer med det.

    Hoppas jag inte skrev alltför rörigt! Vi har försökt i 3 år och nu vågar jag nästan hoppas lite. Kunde inte hålla mig från att testa imorse (vilket jag inte gjort på säkert ett år, inte varit lönt eftersom mens tydligt varit på väg typs typ månad). Antingen har jag blivit galen eller så kan jag ana ett otydligt nästan obefintligt streck!


    Åh vad spännande! Fick du ägglossning samma dag som ovitrelle? Ofta får man ju det 36-40 timmar efter sprutan. :) förra omgången när jag blev gravid fick jag ägglossning dagen efter sprutan. Nu dröjde det nog 2 dagar efter sprutan, i alla fall av smärtan att döma. När jag blev gravid i december så kände jag också att det skulle rinna till i flera dagar kring bim men det kom aldrig nån mens. Hoppas på samma för dig! Håller tummarna! <3
Svar på tråden Gravid med Letrozol