• TracyAndersson

    Min man ex sambo är galen och hon förstör vår familj

    Hej alla ! Jag är gift från 5 år och mitt äktenskap går i stycken eftersom min man ex flickvän förstör vårt liv med hjälp av derras 10 år dotter. Min man brukade ha sin dotter varannan vecka, 6  år sedan. Hon lider av nattskräck och väger sängen. Jag förklarade för honom att han är kommun för små barn som passerar en separation / skilsmässa av föräldrar och byter hus och det blir bättre för henne att sova på mamma eller söka specialisthjälp (barnpsykolog ). I stället för att moderen (Cristina) började anklaga mig för att missbruka barnet.
    Cristina fortsatte att skicka sin dotter  for 10 månader till oss, även om hon frogde min man att välja mig eller dottern.
    Hon ville aldrig att min man daterade mig. Hon sa alltid, jag vill ha sina pengar, även om hon aldrig träffade mig, och hon inblandade sig i alla sina vänner.
    Jag gjorde olika polisanmellan   En dag frågar den lilla tjejen speciellt att sova på sin plats, i hennes rum och säng (vid mamma) som bor samma hus .Jag var gravid och vi flyttade .
    Cristina blir ännu mer galen.
    Jag vill ange att jag inte var orsaken till deras separation.
    Cristina lämnade med min make, bästas vän ,ett år innan vi träffades. Från det ögonblick jag har min son, tvingade Cristina min man att gå hemifrån, på väg att ha helg med dottern.
    Hon förbjöd mig att träffa henne även i offentliga utrymmen. Cristina ringde till Soc och startar en förlamningsprocess även där. Soc. gjorde en check i vårt hem, på mitt barn och mig och ingenting vart hittad. De erbjöd Cristina möjlihet  att prata alla, men den Cristina  boriade gråta och säger att hon är terroriserad för att vara i samma rum med mig, på andra sidan frågade hon min man att skicka mig till henne, för privat förtydligande (jag har prof av vad jag säg).
    det finns ingenting (läkarintyg) , men fortfarande 5 år efter att min man ska varannan helgen bort för vårt barn och mig, tillbringar han hälften av semestern med sin dotter och vi är utesluten.
    Jag känner att jag inte kan ta mer och mitt barn börjar lida av sin far frånvaro. Jag är trött på a ttanklaga för något jag inte gjorde någonting någonsin.
    Jag är en person som älskar djur, barn och min man.
     
    Min man gjorde också mycket misstag, han får svårt att dricka och antidepressiva och uppfinna historier för att täcka sina misstag. Men han rensar upp allt med Cristina .Hon är inte rädd alls om mig och jag har profs, registrering som min man gjort av derras konversationer ,när  Cristina är mer intresserad  om  hur jag bantade efter graviditeten då hur jag träffade sin dotter på skolan och hur mycket kul vi hade.
    Dagen efter att Cristina ringde socialt,att jag inte fick gå med min man och hämta derras dotter och jag skulle bli puttad ut ur bilen (som jag körde) och vänta tills han körde henne hem.
    Min familj är allt  i mitt liv ... men jag känner att jag inte kan gå någonstans så här.
    Min man börjar hata mig, även om hans ex är den skyldige och jag känner att jag inte kan ta mer, och nu kommer det att bli 2 barn i mitten av vägen.Han har inget mod att göra någonting mot Cristina och den enda skyldiga är mig.
    Snälla, svara!
    Skriv precis vad Ni tycker, jag tål kritik också .
    Snälla hjälp mig med lite råd
    Tack alla
  • Svar på tråden Min man ex sambo är galen och hon förstör vår familj
  • Earlgrey

    Hej, jag tänker att du och hela din familj behöver hjälp. Christina dins mans ex verkar ju inte vara en person man kan ha ett vettigt samtal med enligt din beskrivning. Men proffesionell hjälp vore önskvärt. Hur ni kan gå tillväga med en person som helt uppenbart styr och manipulerar er. Min fråga är ändå hur din make ser på saken? Låt honom läsa brevet du skrivit här. Han behöver ju förstå situationens allvar och vara på din sida, och att ni tillsammans sätter gränser. Jag tror på framförhållning, planering, tydliga rak kommunikation och att visst obehag i början sen förhopppningsvis kommer poletten trilla ner att hon kan inte styra hursomhelst. 
    Ta hand om dig!

  • Earlgrey

    Hej igen, ser nu att din sambo inte verkar inse situationen, så visa brevet när finns lugn och ro o tid och läsa o reflektera. Han har säkert blivit så invand att följa efter hennes pipa....

Svar på tråden Min man ex sambo är galen och hon förstör vår familj