• Dupin UF

    Vi behöver din hjälp!

    Hej alla föräldrar på FamiljeLiv! Vi är ett ungt företag som drivs av Noah Blomberg och Linnéa Tjernström från NTI Gymnasiet i Umeå, vi håller på med en marknadsundersökning till en barnbok och skulle behöva just din hjälp att påverka bokens utformning! Glad Alla föräldrar är varmt välkomna att svara på denna undersökning, det skulle hjälpa oss enormt mycket i vårat arbete med att producera en superbra produkt åt barn.

    Här är en liten beskrivning på vad vi vill göra i Dupin UF:
     
    I dagens samhälle sitter barn alldeles för mycket framför skärmar, böcker glöms därför lätt bort. Dupin UF tänker producera och sälja en rolig 2-i-1-bok för barn. Med en fängslande detektivberättelse och en målarbok i ett så vill vi skapa den perfekta boken för att intressera ditt barn till att väcka läslusten, men även logiskt och kreativt tänkande. Barnet får själv interaktivt färglägga och skriva kortare saker i boken, allt kopplat till en text som du också själv kan läsa för ditt barn på kvällen, eller något som ditt barn kan läsa helt själv.

    Här är länken till marknadsundersökningen, den är kort och tar snabbt att göra: https://goo.gl/forms/pQCItQMfm1LYeHUC2

    Om du är intresserad och vill ha uppdateringar om boken (som datum då den släpps, osv... Kanske för att köpa ett eget exemplar!) så kan du gilla oss på facebook: https://www.facebook.com/dupinuf/

Svar på tråden Vi behöver din hjälp!