• Mongoliet

    Kan få vem jag vill men inte honom.

    Jag tänder ju inte heller på din sort. Så är det ibland. Deal with it bara.

  • Mongoliet
    Anonym (Livskris) skrev 2018-10-06 22:59:35 följande:

    Alltså vi är ju vänner. Messar med varann ofta. Han är ganska flirtig men verkar inte bli mer än så :/


    Är han ev den förste lite smartare killen som du träffat? Alla andra som velat ha dig har varit lite mer korkade.
  • Mongoliet
    Anonym (Livskris) skrev 2018-10-06 23:03:38 följande:

    Vad menar du med min sort?

    Nä men förstår ju att man får acceptera läget. Hårt dock.


    Den självgoda sorten. Jag är själv självgod men attraheras inte av den sortens tjejer. Kanske inte heller denna mannen gör. Kanske är du i fel ålder också. 30-40 är ju värsta gruppen för de flesta männen.
  • Mongoliet
    Anonym (?) skrev 2018-10-06 23:19:52 följande:

    Vad menar du med att den åldern är värsta sorten?


    De vill ja ha barn här & nu. Inte ha trevligt.
  • Mongoliet
    Anonym (Livskris) skrev 2018-10-06 23:21:04 följande:

    Tycker inte jag är självgod. Jag tycker dock om mig själv. Har bra självkänsla. Men man kanske uppfattas som självgod. Har väl kanske förlitat mig på att mitt utseende för mkt också.


    Ofta är det ju så med tjejer som varit snygga i hela sitt liv. Inte utvecklat några andra sidor.
  • Mongoliet
    Anonym (Livskris) skrev 2018-10-06 23:35:30 följande:

    Ja så kan det säkert vara. Jag har i allaf försökt, utbildat mig och har ett bra jobb. Försöker utveckla mig till en bättre person hela tiden. Men får väl inse att han inte gillar mig tillräckligt mkt. Jävla surt när han är helt underbar.

    Vet att jag är i en mindre bra ålder, han är dock lika gammal som mig. Men han vet att jag inte är så intresserad av att skaffa barn. Han verkar inte vilja ha barn heller.


    Personligen blir jag ju avtänd om tjejen har dålig smak när det gäller diverse kulturella saker. Oftast har ju fulare tjejer bättre filmsmak, boksmak mm. Reser till mindre turistiska ställen mm.

    Om du läser Läckberg, åker till Thailand & Dubai & gärna vill kolla senaste Hollywoodfilmen så hjälper din snygghet dig inte, tyvärr alltså. Kanske har du hund. Allt sådant stjälper.
  • Mongoliet
    Anonym (.) skrev 2018-10-06 23:49:28 följande:

    Ja men då är han väl uppenbarligen bara inte intresserad utav dig.. ALLA vill inte ha dig och du är inte allas typ. 


    Säger inte att det är det men personligen blir jag avtänd när tjejer särskriver. Det försvinner lite av det intressanta med henne då. Tramsigt men så funkar jag. Du har ju särskrivet några ggr redan & då hjälper inte det att du har kandidatexamen. Alla har vi ju saker vi tycker är avtändande.
  • Mongoliet
    Anonym (Anonym svensk tjej) skrev 2018-10-07 16:38:56 följande:

    Är särskrivning verkligen ett problem för dig...?


    Oh hur många trådar ska du leta upp mig nu & hata mig i? Ja särskrivning är oattraktivt för mig. Jag tror också att ts är vacker på utsidan. Har aldrig hävdat något annat. Tror däremot att hon är ointressant för denna killen som har andra önskningar.
  • Mongoliet
    Anonym (Anonym svensk tjej) skrev 2018-10-07 16:36:34 följande:

    Jag tror att du är ful, och du har ändå inte utvecklat några som helst sympatiska sidor. Du rackar ned på folk till höger och vänster och verkar allmänt ilsken. Själv är jag snygg och smart och tror att TS är det också!


    Kanske borde vi bli mest arga på hennes lärare som släppt igenom hennes kandidatexamen på lösa boliner.
  • Mongoliet
    Anonym (Anonym svensk tjej) skrev 2018-10-07 17:28:28 följande:

    Baserat på vad? Vad har TS kandidatexamen med saken att göra och vad talar för att hon inte skulle ha en rättmätig sådan? Du lär ju inte ha nån examen alls. Tror bara du är ett troll som vill sprida hat.


    Har du googlat rasism ännu? Har examens så att jag lär klara mig. Så fort någon är utanför er norm så bedöms man som ett troll. Tror att ts klarar sig bra utan din hjälp. Du får fortsätta nu att läsa Blondinbellas blogg.
  • Mongoliet
    Anonym (Anonym svensk tjej) skrev 2018-10-07 17:45:35 följande:

    Eftersom du inte vet vad rasism är ännu trots att jag förklarat så lär du inte ha något högt IQ eller någon examen att skryta med. "Er norm" är också ett sätt att generalisera, klumpa ihop, precis som rasister gör. Jag är min egen person med mina egna åsikter, precis som varje kvinna, varje svensk, varje vit person och så vidare. Jag känner inte till Blondinbella särskilt ingående, men hon verkar vara en stark tjej. Härligt! Nu tänker jag inte ödsla mer tid på dig, lille Mongo...om jag inte får lust att säga något mer framöver förstås, för då gör jag ju såklart det! Hej svejs!


    Tror nog att du återkommer. Glöm inte att ha kollat upp rasism tills dess. En kan inte använda det lite hur som helst. Jag är inte rasist om jag ogillar fetton & särskrivare. Idiot kanske men inte rasist.
Svar på tråden Kan få vem jag vill men inte honom.