Inlägg från: jaktenpaflow |Visa alla inlägg
  • jaktenpaflow

    BF April 2019 och stannar på Familjeliv.se

    Hej alla! Hoppar gärna med här då jag också varit med i de andra BF grupperna men inte gått med i FB gruppen:) Har BF 21 april och RUL om 10 dagar! Haha roligt stt ni pratar om vikt då jag vägde mig idag och hade gått upp 4 kg redan!!!! Med min dotter på två pr gick jag upp 7 kg totalt på hela grav! Försöker att inte tänka på vad som står på vågen man som en del av er har jag inte kunnat träna på ett tag. Förut tränade jag ca 3 gånger i veckan men nu har jag inte tränat ordentligt sen i januari. Usch vad det känns hemskt i kroppen:( Är det några här som tränar?

  • jaktenpaflow
    Jahajaa skrev 2018-11-19 10:03:54 följande:

    Är det någon här inne som har/haft moderkakan i framkant? Jag funderar på om det är därför min mage inte riktigt vill börja växa, att bebisen kanske ligger längre in mot ryggen då? Känner ju livmodern när jag ligger ner för det är hårdare upp till naveln, men jag längtar tills det syns och man kan få en liten kula :)


    Jag hade det i min första grav och fick höra tvärt om att magen blev lite större. Jag hade iaf en rätt liten kula som började synas typ v 28. Fick gå på tillväxt ultraljud och hela tiden höra oj vad liten mage mm. Så gick runt och var orolig och tänkte att ngt var fel. Men det var det inte, växte bara lite annorlunda:) Alla magar blir ju olika:)
  • jaktenpaflow
    Fia 28 skrev 2018-11-20 11:22:58 följande:

    Har varit på RUL idag och har tydligen moderkakan i framkant trots min bauta mage, så tror inte det inverkar på bulan.

    Allt normalt och det blir en lillebror som jag hoppades på. 


    Grattis till ett lyckat ultraljud och den lilla pojken:) Har du en tjej sen innan?
  • jaktenpaflow

    Spännande med många RUL denna vecka! Jag har också på tisdag men måste boka om:( Hoppas att de kan erbjuda en ny tid... Har ni skaffat någon gravidförsäkring än?

  • jaktenpaflow
    stjärnasomärdin skrev 2018-11-25 22:29:53 följande:

    Åh typiskt! Hur gör ni om det inte går få ett nytt datum inom tidsintervallet det ska vara?

    Vi har tecknat försäkring! Har ni? Om inte, gör det innan RUL även om den inte gäller än. Om något upptäcks på RUL som försäkringen kan täcka behöver denna vara tecknad och betald innan!


    De hade inga andra tider att erbjuda så vi lyckades få ihop det ändå. Blev ändå irriterad på dem då anledningen till att vi inte kunde gå var rätt allvarliga och de ringde tillbaka först idag efter vi hade varit på RUL och sa? jag hörde att ni ville boka om en tid, vilken? även fast hon jag pratade med lovade att återkomma igår, eftersom vi var där idag.

    Jag skulle teckna men sen hände lite grejer som gjorde oss fokuserade på annat så vi glömde det. Allt gick super idag:)
  • jaktenpaflow

    RUL idag och det gick super!!:) Lillen softade verkligen på med ena armen bakom huvudet och andra på pannan och låg och gäspade haha så söt! Samtidigt som den sparkade med benen upp mot huvudet. Könet är nedskrivet på en lapp och vi kommer ta reda på det med några nära och kära i helgen:) Så spännande! Vi råkade se vissa saker på skärmen som gör att vi tror på en pojke, jag har alltid varit inställd på flicka så ni försöker jag ställa om lite. Jag pojkmamma? Haha ska bli så spännande:) Dock hade jag moderkakan i framkant och något neråt så återbesök v 32 50/50 att det blir KS. Hoppas den flyttar på sig! Någon som varit med eller hört om samma? Hur gick det?

    Blev ni flyttade ngt? Vår bebis var 4 dagar mindre än vad som var sagt innan men så vi gjort IVF så ändrar de inte datumet utan tror att det kanske blir en lite mindre bebis. Funderar på att boka in ett 3D och 4D ultraljud. Någon som gjort det!:)

  • jaktenpaflow
    stjärnasomärdin skrev 2018-11-26 17:04:53 följande:

    RUL idag 19+2 visade en pigg och frisk liten POJKE! Jag som önskat (ja, jag vet att de finns de som anser att man inte får önska men det har jag gjort ändå) och så starkt känt att det varit en flicka så känner mig nästan lite tom. Är såklart superglad att allt såg bra ut och han är så välkommen men jag behöver programmera om min hjärna. Ingen förändring i BF eftersom de går på KUB här. Hon sa att han växt som han ska sedan KUB och såg på skärmen att datumet växlade mellan 18+4 till 20+2 så 19+2 känns ju fullt rimligt. Moderkakan högst upp i bakvägg vilket ju inte kom som någon överraskning med tanke på denna krabats livlighet sedan länge tillbaka. Skönt att den inte låg för utvägen eftersom förlossningen är den del jag ser fram emot och hoppet om en ny vaginal förlossning därmed fortfarande lever kvar!


    Grattis till ett fint ultraljud!!:) Förstår verkligen det där med att ställa om sig, att det kan kännas lite svårt men det blir så säkert så naturligt när de kommer <3 När är du beräknad? Har du ett barn sen tidigare?
  • jaktenpaflow
    Tigeeerrr skrev 2018-11-26 23:26:42 följande:

    Hej. Har någon annan varit på rul och fått tråkig besked? Jag var på rul idag,det ska bli en flicka vilket är jätte spännande trodde det skulle bli en pojke,men hjärtat slår inte som den ska på lille tjejen, ska träffa en specialist på torsdag hoppas det går bra. Men är så klart rätt orolig:( någon som vart med om liknande?


    Usch vad jobbigt!! Skönt att du inte behövde vänta så länge iaf! Även om dessa dagar garanterat går suuuperlångsamt för dig... kunde de säga någonting om hjärtat förutom att det inte slår som det ska? Såg allt annat bra ut? Gjort KUB?
  • jaktenpaflow
    Tigeeerrr skrev 2018-11-27 22:23:09 följande:

    Allt annat såg bra ut. Hon rörde på sig och gapade och allt annat är i rätt storlek. Ja dem sa medicinska termer som jag inte förstod, men dem visste själva inte så mycket. Därför ska vi till en specialist. Håller bara tummarna att det ser bra ut och den här gången kommer jag garanterat att fråga läkaren 100gånger till jag förstår :)


    Nej då är det ju skönt att få komma till dn specialist, håller tummarna för er imorgon!
  • jaktenpaflow
    Fia 28 skrev 2018-11-28 08:25:29 följande:

    Min bebis motsvarade exakt veckan jag var i, så blev inte flyttad. Men 4 dagar är ju inte precis mycket. Här ingår 3D ultra i RUL så det har jag redan gjort. 


    Nej upp till två veckor kan det diffa i dagar utan stt de blir oroliga sa dem så fyra dagar är ju ingenting. Men wow lyxigt! Är sugen på stt göra i 4D så att man får en video också, så fint minne!
Svar på tråden BF April 2019 och stannar på Familjeliv.se