• Sommar15

    IVF 2018-2019 Stockholmsområdet

    Jooosen skrev 2018-12-03 18:13:28 följande:

    Slemhinnan va ju bara 3 mm i torsdags och vi förmodade att det inte blir någon återföring av fryst blasto. Var där i eftermiddags igen 4 dagar senare - den var 7,3 mm!!! Så jävla glad. Nu tar jag första ovitrellesprutan ikväll, andra på fredag och sedan återföring på måndag 10 december. Hoppas de klarar upptining. Tänk vilken 30 årspresent det skulle kunna blir med plus. Vågar inte hoppas.


    Åh grattis!! Så härligt att ni slapp vänta! Håller tummarna! Hur många har ni i frysen?
  • Sommar15
    Jooosen skrev 2018-12-03 21:23:47 följande:

    Tack! Vi har två som lyckades frysas ner. Så hoppas att något av dom är vårt lyckoägg! Vad är det för hormonstöd du ska börja att ta? Tråkigt att dom inte luskade mer i varför ni får missfall. Man skulle gärna vilja ta del av utredningen och ens journal. Är det enkelt att få tro? Kram


    Håller tummarna att de är guldäggen! Jag har kört hormonstöd i två cykler nu - progesteron och trombyl. Men det har inte funkat, ena gången blev jag dock gravid men tidigt missfall/sen mens. Så det blir samma behandling två cykler till innan ivf i januari. Finns väl en liten chans men har inte så stora förhoppningar. Vore skönt att få ta missfallsproverna innan januari innan vi köper dyr ivf! Kram!
  • Sommar15
    MartinaS85 skrev 2018-12-07 08:48:07 följande:

    Nu har jag precis varit på mitt andra ultraljud och antalet ägg hade ökat från 4 i tisdags till 7 idag. Ska fortsätta med sprutorna och göra nytt ul på måndag.

    Som det ser ut nu blir det äggplock på onsdag :)

    Trevlig helg alla som kämpar på!


    Grattis! Håller tummarna för det!

    Vi har start i januari... blir 2 egna försök med hormonstöd till innan dess. Vi hann inte starta innan julstängt efter mitt senaste missfall tyvärr, vilket känns segt!
  • Sommar15
    MartinaS85 skrev 2018-12-10 12:57:39 följande:

    Hoppas ni alla haft en bra helg!

    Nu på morgonen har vi varit på ul igen och de kunde se 7 stora äggblåsor och några mindre.

    Slemhinnan såg bra ut så vi har bokat ägg-uttag nu på onsdag. Dags för Ovitrelle sprutan ikväll prick klockan 21.00. Sååå spännande och nervöst och pirrigt! Planerad återföring nu på fredag :)


    Spännande! Håller tummarna massor!
  • Sommar15
    Jooosen skrev 2018-12-10 16:04:15 följande:

    Det första frysta såg inte bra ut så det satte in det andra (o därmed enda) frysta. Redan där fick jag kass magkänsla... men men!


    Hoppas det var guldägget!
  • Sommar15
    MartinaS85 skrev 2018-12-14 10:27:06 följande:

    Hej på er :) Hur går det för alla?

    Vi skulle åkt till Sophia vid ett idag för ET men nu ringde de och sa att alla 7 ägg

    blivit befruktade och ser bra ut så de vill odla dem till på måndag istället :)

    Blev så himla glad! Sen vet man ju inte hur det kommer gå iallafall men än så länge är

    det ju ett drömscenario!

    Trevlig helg!


    Åh vad bra! Är ju ett väldigt gott tecken!
  • Sommar15

    Nu har vi fått vår behandlingsplan. Vi missar ju en cykel nu pga julstängt men får köra igång i januari, blir nog i mitten av jan. Känns skönt att ha det bestämt nu men samtidigt så ledsen att vi inte kan få känna nån glädje eller spänning över det. Vi kommer säkert få ut ok mängd ägg men finns ju inget som säger att det inte kommer bli fler missfall och vet inte hur många fler jag orkar med. De kan inte säga nånting om våra chanser.

  • Sommar15
    AHG skrev 2018-12-14 21:17:07 följande:

    Hej,

    Tänkte ge mig in i denna tråd då jag/vi befinner oss i samma situation som er andra.

    Vi var på vårt första planeringsmöte för IVF i tisdags på Sophiahemmet. Planerad start för sprutinjektioner kommer att bli i början av januari 2019, kort protokoll.

    Trots att vår fertilitetsutredning sett bra ut (gjordes ej på Sophiahemmet) och man inte hittat några synliga orsaker till barnlösheten så fick vi veta först i tisdags att jag har låga äggdepåer. Döm av förvåning när vi fått höra från flera läkare i utredningen att inget sett konstigt ut innan.

    Är det någon fler där ute som fått liknande besked så pass sent? Känns som att äggdepåerna borde vara en av dom första sakerna som kollas?

    Jag är 35 år och min man 33 och vi har inga barn sedan tidigare men har haft en avbruten graviditet för många år sedan.

    Hur som helst är det en väldigt nervös väntan fram till januari men mycket oro om det kommer att fungera med ivf överhuvudtaget.

    Följs gärna åt här och håller tummarna för att alla hittar sitt guldägg till slut :)

    /A


    Ja det var ett av de första proverna jag fick lämna i alla fall. Vad sa de när ni gjorde utredningen om det? Men det räcker ju med ett enda guldägg :) så ligger vi nästan lika, jag startar också i januari men blir nog framåt mitten av jan!
  • Sommar15
    MartinaS85 skrev 2018-12-14 19:38:20 följande:

    Förstår att det måste kännas väldigt jobbigt och frustrerande :( Men skönt att ni har en plan nu iallafall och jag håller tummarna att det går bra den här gången!


    Tack! <3 jag räknar med nåt missfall till, men förhoppningsvis behöver vi inte vänta lika länge på ny graviditet med ivf! Men man vet ju aldrig, vi kanske inte ens får ut några bra ägg.
  • Sommar15
    Jooosen skrev 2018-12-14 20:15:43 följande:

    Oj men vad underbart!! Här är jag på ruvardag 4 med femdagars. Så med andra ord äl +9. Känner ovanligt lite. Brösten är typ helt platta. Dålig magkänsla här tyvärr ....


    Jag har varit gravid 9 ggr och aldrig känt något förrän nån vecka efter plus tidigast. Så det är absolut inte kört!
Svar på tråden IVF 2018-2019 Stockholmsområdet