• MartinaS85

    IVF 2018-2019 Stockholmsområdet

    Jooosen skrev 2018-11-28 08:58:01 följande:
    Ja hoppas! Spännande! :)
    Ja jättespännande :) Vi börjar med sprutorna imorgon och på tisdag nästa vecka blir första ultraljudet. Skulle du på ul imorgon?
  • MartinaS85
    Jooosen skrev 2018-11-28 16:17:20 följande:

    Vilken dos börjar du med? Japp imorn 8:20 kan du hålla tummarna att det ser fint ut :) haha


    Jag börjar på 225. Vilken dos har du? Håller tummarna för dig :)
  • MartinaS85
    Jooosen skrev 2018-11-29 08:38:06 följande:

    Cd 9 och en blåsa uppmätt till ca 13mm. Min slemhinna hänger dock inte med som endast va 3 mm. Är så ledsen. Blir nog ingen återföring denna cykel om inte ett mirakel skulle ske o den växer jättemycket sista dagarna. Sen kommer jul o då passerar ännu mer tid samt en resa inbokat två veckor i januari. Allt känns piss :(


    Hej, så himla rråkigt att höra att det inte gick som ni hade hoppats idag :( Vet ni vad det beror på att slemhinnan inte hänger med? Kramar
  • MartinaS85

    Igår tog jag första Gonal F sprutan. Var inte ett dugg orolig inför det men när jag väl satt där och skulle trycka in nålen så tog det bara stopp! Nålen såg plötsligt helt enorm ut och jag satt säkert fem minuter och bara stirrade innan jag faktiskt tog mod till mig och tryckte in den.

    Och det va ju ingen fara märkte jag, gjorde inte ont alls så förhoppningsvis går det bättre ikväll :) Någon som känner igen sig?

  • MartinaS85
    Lilyia skrev 2018-11-29 22:10:53 följande:

    Hej! Jag hoppar gärna in i denna tråd då vi är i samma situation. Jag och min sambo är 30. Under utredningen hittades endast att min sambos spermier hade något låg andel rörlighet.

    Vi har nu precis gått igenom den första behandlingen på Livio Kungsholmen, i förrgår plockades det 19 ägg från mig och idag fick jag ett embryo insatt! Det fanns även runt 7-8 som kan bli aktuella för frys.

    Kul att följa andra som är i samma läge! Ingen jag känner har gått igenom detta.


    Välkommen till tråden och kul att du fick så bra resultat! :)
  • MartinaS85
    Jooosen skrev 2018-11-30 10:26:01 följande:

    Så kände jag med! Men för mig var ja ännu mer nervös för fyramadel sprutan som ska hämma egen ägglossning. Antar att du oxå ska ta den. Då satt jag på toaletten med min sambo säkert en kvart o våndades. Ett tips som många gett (har dock inte testat) är att lägga lite is på området innan. Då känns det tydligen ännu mindre!


    Varför är den värre? Jag har Orgalutran som jag börjar med på måndag (samma innehåll som Fyramadel)
  • MartinaS85
    Jooosen skrev 2018-11-30 13:50:17 följande:

    Jag tyckte det för nålen är tjockare. Men stick bestämt så är det inga problem.


    Fy faan ...
  • MartinaS85
    Jooosen skrev 2018-12-03 18:13:28 följande:

    Slemhinnan va ju bara 3 mm i torsdags och vi förmodade att det inte blir någon återföring av fryst blasto. Var där i eftermiddags igen 4 dagar senare - den var 7,3 mm!!! Så jävla glad. Nu tar jag första ovitrellesprutan ikväll, andra på fredag och sedan återföring på måndag 10 december. Hoppas de klarar upptining. Tänk vilken 30 årspresent det skulle kunna blir med plus. Vågar inte hoppas.


    Grattis va kul att ni slipper vänta! :) Så himla skönt!

    Jag var på vul imorse för att kolla hur äggen växer till sig och hon kunde se 4 st än så länge, blev lite besviken hade hoppats på fler. Men det kanske är normalt? Har sprutat sedan i torsdags förra veckan så det är 5 dagar och igår tog jag första orgalutran (japp den va värre än gonal-f) Nu ökades min dos från 225 till 300 och på fredag ska jag dit på vul igen. Hoppas på fler än 4 ägg .... men 4 är bättre än inga så klart! Håller tummarna för oss alla :)
  • MartinaS85

    Nu har jag precis varit på mitt andra ultraljud och antalet ägg hade ökat från 4 i tisdags till 7 idag. Ska fortsätta med sprutorna och göra nytt ul på måndag.

    Som det ser ut nu blir det äggplock på onsdag :)

    Trevlig helg alla som kämpar på!

  • MartinaS85

    Hoppas ni alla haft en bra helg!

    Nu på morgonen har vi varit på ul igen och de kunde se 7 stora äggblåsor och några mindre.

    Slemhinnan såg bra ut så vi har bokat ägg-uttag nu på onsdag. Dags för Ovitrelle sprutan ikväll prick klockan 21.00. Sååå spännande och nervöst och pirrigt! Planerad återföring nu på fredag :)

Svar på tråden IVF 2018-2019 Stockholmsområdet