Inlägg från: DrömlivetiHD |Visa alla inlägg
  • DrömlivetiHD

    ÄL stickor från tisdag, onsdag, torsdag och idag, fredag. Tror ni onsdagsstickan är positiv eller borde jag fortsätta testa varje dag nu? Fick molvärk på onsdagen och hållt i sig sen dess. Vi har myst måndag, torsdag och fredag i alla fall :) Hoppas det räcker :) Är lite rädd att stickan inte är positiv och att den riktiga ÄL kommer om några dagar och vi kommer missa den. 

  • DrömlivetiHD
    Snickesnack skrev 2019-01-05 00:19:10 följande:

    Pjuh, nu jädrans.

    Positiva ÄL-tester 2/1. ÄL-symtom förmiddag 3/1 (tydligt ökad molvärk framför allt på ena sidan, i kombination med plötslig matthet, detta pågick i någon timme varefter allt blev normalt igen).

    Sex 30/12, 2/1, 3/1, 4/1 (SMEP).

    Nu känns det som att vi gjort allt vi kan, och det som återstår är att räkna ner sekunderna till BIM ;)


    Låter precis som vår situation. (Förhoppningsvis) Positivt ÄL samma dag ju :)
  • DrömlivetiHD
    Snickesnack skrev 2019-01-05 00:40:49 följande:

    Vad kul! Då måste vi ju ha närliggande BIM också :) (ser inte listan nu)

    Om jag utgår från bilden du la upp så skulle jag i alla fall tolka det starka som positivt ifall det var mina test!


    Ja kanske! Jag har inte skrivit upp mig på Bim listan för jag vet inte när jag har bim. Har haft oreglebunden mens sen den kom tillbaka efter amning. Dock brukar den va ca 14 dagar efter ÄL va? När räknar du med att du har Bim? :)

    Tack! Jag hoppas du har rätt :) Jag kommer nog också tolka det som positivt. :)
  • DrömlivetiHD
    Miichaella skrev 2019-01-07 22:43:31 följande:

    Någon mer än mig som är på äl+5 idag? :) Skulle vara kul att följas åt och jämföra.


    Jag :D

    Hur känns det för dig?
  • DrömlivetiHD
    Birdiz skrev 2019-01-07 19:57:56 följande:

    Någon annan som känner av halsbränna? Är det ens ett vanligt symptom innan bim? eller är det jag som börjar bli förkyld kanske :P


    Tror halsbrännan kommer från att den höga hormonhalten gör att struplocket blir avslappnat och/eller den stora livmodern i slutet trycker maten uppåt. Jag skulle gissa att hormonhalten inte ökat så mycket innan bim och det kan inte va livmodern heller ju :p Tyvärr är det nog av nån annan anledning du fått halsbränna.
  • DrömlivetiHD
    Miichaella skrev 2019-01-07 23:57:54 följande:

    Åh, kul! Jag har molande värk som hållt i sen äl, haft det några tidigare månader också som försvunnit efter några dagar. Vill gärna tro att det är ett befruktat ägg och att det vill fästa fast denna gång! :) Annars känner jag väl egentligen ingenting, lite öm i mitt vänster bröst men det tolkar jag inte som något. Själv?


    Samma här. Haft "mensvärk" sen ÄL. Idag fick jag en liten illamående + yrsel-attack men det kan berott på att jag hoppat över lunchen också. Luktsinnet är sjukligt men det har det alltid varit så det är inget tecken heller tyvärr. (Tyckte min mans skäggolja luktade bensin idag) xD haha!
  • DrömlivetiHD
    Birdiz skrev 2019-01-09 10:32:53 följande:

    Haft molvärk, som svag mensvärk, nu i ett par dagar (bim -6 idag) och detta är något nytt. Någon annan som känner samma?

    Testade blankt igår och idag men det behöver inte betyda något förrän på självaste bim-dagen, mkt hopp kvar mao. Detta är min tredje gång jag blivit gravid så jag vet att det är väldigt tidigt för mig att testa men jag är testnarkoman och tycker att det är såååå kul och sitta och analysera testerna :P testnarkoman är jag!


    Jag är på Bim -8 men jag har haft mensvärk sen samma dag ÄL var. Imorse hade jag så stark mensvärk att jag nästan trodde jag fått mens. Men inget än så länge i alla fall :)
  • DrömlivetiHD
    mammsenS skrev 2019-01-09 05:46:24 följande:

    Tog detta nyss! Hoppas hoppas !!!!


    Men GRATTIS <3 Det där är ju ett solklart plus :D
  • DrömlivetiHD
    Miichaella skrev 2019-01-08 08:51:04 följande:

    Haha när jag var gravid tidigare 2018 luktade mycket väldigt illa. Dock vet jag inte från när det var då jag inte hade en tanke på att jag kunde vara gravid och plussade först i v.6. Men efter det kom alla symptom, däribland luktsinnet.

    Spännande att vi båda har ?mensvärk?. Jag känner dock mest av det på kvällarna :) Sen så har jag svullna bröst också men det kan jag ha annars också ibland. Denna väntan alltså... men man är väldigt hoppfull!


    Ja, mitt luktsinne var helt sinnessjukt under mon förra graviditet. Det var typ så jag upptäckte att jag var gravid. Blev såå illamående av maken som satt i soffan och tuggade på en kall kycklingklubba! Haha!

    Min mensvärk håller i sig dygnet runt. Hade jätteont i morse :O Vågar inte ha några förhoppningar än. Men önskar dagarna till bim gick lite fortare så man får veta :D
Svar på tråden Nya BIM januari 2019