Inlägg från: Miichaella |Visa alla inlägg
  • Miichaella

    Nya BIM januari 2019

    Hej! Mensen kom idag så hoppar över hit. Känns skit. Jag är 28, sambon 31. Vi försöker få vårt första barn. MA i v. 10 i maj. Hade bf 17:e dec så är också ledsen över det. Det här blir vårt 6:e försök sen MA:t. Bim 16/1.

    BIM-lista

    1/1 Sångfågeln87, Kstadtjej87, Jsv17, holocene

    2/1- Canary

    3/1 Jagerika, Längtarefterbarn83

    4/1 mangon

    6/1 Myline

    7/1 Livethänder, Siri88, Mezzy

    8/1 Milka21

    9/1 MissKelli

    10/1 FruEA

    11/1 Rosarosorochtee

    12/1 EliMil

    13/1 Jojjans

    16/1 Snickesnack, Miichaella

    18/1 Nicciz

    19/1 Clemmentina

  • Miichaella
    Emmissss skrev 2018-12-21 10:42:43 följande:

    Hej!

    Hoppar in här hos er, BIM 13 januari, blir vårt 4e försök.

    27 och 33år gamla. Hur länge har ni andra försökt?

    Håller tummarna på många plus i januari!! 


    Hej hej!

    Vårt 6:e försök nu efter MA i v.10 i maj. Tog lång tid innan jag var helt återställd och vi kunde börja försöka igen.
  • Miichaella
    Banuni skrev 2019-01-07 22:41:24 följande:

    ATTANS BANANER.

    Nu börjar jag få ganska mycket mer molvärk, nästan mensvärk?!?!?! Neeeeejjj!!

    Kan det vara molvärk? Det känns lite mer nu än vad det känts hittills. Det spänner lite i livmodern. Har inte bim förrän fredag..... Men det känns starkare nu än vad det gjort. Vad tror ni???

    Med vänlig hälsning,

    Panik atm


    Det går inte att svara på vad det är. Försök att blunda och ta några djupa andetag och tänka positivt! Om bim är på fredag borde det ju inte vara mensvärk redan nu :) Om du inte brukar ha så? Kan mkt väl vara glada nyheter. Men försök att fokusera på något annat, du mår inte bättre av att stressa upp över det :)
  • Miichaella
    DrömlivetiHD skrev 2019-01-07 23:11:33 följande:

    Jag :D

    Hur känns det för dig?


    Åh, kul! Jag har molande värk som hållt i sen äl, haft det några tidigare månader också som försvunnit efter några dagar. Vill gärna tro att det är ett befruktat ägg och att det vill fästa fast denna gång! :) Annars känner jag väl egentligen ingenting, lite öm i mitt vänster bröst men det tolkar jag inte som något. Själv?
  • Miichaella
    Banuni skrev 2019-01-07 23:12:22 följande:

    Ja... åå :( jag hoppas det bara är vanlig molvärk och livmodern som gör sig redo... Tack för fint svar<3


    Försök att lita på din kropp, den verkar ju hålla på och gorma runt av någon anledning! Tids nog får du veta varför :) Jag försöker hela tiden tänka på att min kropp fungerar och att jag en dag, oavsett när det blir, kommer ha min bebis! Sörjer dock fortfarande mitt missfall och det ställer till det, men försöker iaf! Styrkekramar till dig <3
  • Miichaella
    Banuni skrev 2019-01-08 00:05:18 följande:

    Super bra tankar. Ska nog försöka tänka likadant.

    Jo jag förstår. Hade också ett missfall och ett sent missfall därefter som ledde till skrapning. Så det är verkligen svårt att inte vara orolig. Men hjärnan är starkare än vad man tror så det är nog nytttigt att tänka sunt! <3 styrkekramar till dig med.

    Nu hoppas jag att jag somnar snabbt så att jag kan ta med CB imorgon bitti!!


    Åh spännande! Håller tummarna! :)
  • Miichaella
    DrömlivetiHD skrev 2019-01-08 00:37:35 följande:

    Samma här. Haft "mensvärk" sen ÄL. Idag fick jag en liten illamående + yrsel-attack men det kan berott på att jag hoppat över lunchen också. Luktsinnet är sjukligt men det har det alltid varit så det är inget tecken heller tyvärr. (Tyckte min mans skäggolja luktade bensin idag) xD haha!


    Haha när jag var gravid tidigare 2018 luktade mycket väldigt illa. Dock vet jag inte från när det var då jag inte hade en tanke på att jag kunde vara gravid och plussade först i v.6. Men efter det kom alla symptom, däribland luktsinnet.

    Spännande att vi båda har ?mensvärk?. Jag känner dock mest av det på kvällarna :) Sen så har jag svullna bröst också men det kan jag ha annars också ibland. Denna väntan alltså... men man är väldigt hoppfull!
  • Miichaella
    Jojjans skrev 2019-01-08 05:16:21 följande:

    Jag hade äl samtidigt! Ingen känning än. Tror det är för tidigt för ägget att kunna växa fast ännu?


    Åh, kul! Ja definitivt för tidigt! Jag har dock molande värk jag känner av men vågar inte tolka det som något. Men snart borde vi ju iaf kunna känna något. Eller inte, finns ju dom som inte känner ett skvatt :) Jag kmr dock ihåg hur jag kände min graviditet 2018 så förväntar mig liknande. Därför jag också kunnat hålla mig från att testa tidigare månader och istället väntat in mensen, för att jag inte haft några symptom och vetat att jag inte varit gravid. Har ett test hemma som jag köpte för 3-4 månader sedan :)
  • Miichaella
    Banuni skrev 2019-01-08 09:46:27 följande:

    No words needed <3. Fy jävlar vilken känsla. Nu måste det få stanna hos mig bara!!! :(

    Hjälp:

    MEN DET SOM OROAR MIG är att det inte finns någon stegring på stickan sedan igår, snarare tvärtom(!?!?!?), tycker den visar svagare på stickan idag. Fick alltså betydligt starkare streck på stickan igår. Plus att jag knappt kunde sova av hur kraftig molvärk jag hade i livmodern...

    Bifogar bild från idag och igår.

    Det är väl inte alls bra....

    Bim på fredag ÄL+12


    GRATTIS!! Då är det ju bebisen som ska göra utrymme, varför det molar :D Nu säger jag åt dig på skarpen, haha, sluta oroa dig!! Njut över att du är gravid! Känn dig lycklig, istället för orolig. Du har ingen kontroll över din kropp utan det enda du vet är att du är gravid. Vad är det som säger att du inte kommer ha din bebis om cirka 8 månader! Strecket på stickorna är enligt mig väldigt lika, ta inga fler test nu utan låt din graviditet fortskrida som den vill och tänk positivt :) Det är ändå utom din kontroll och det kommer gå bra :) Grattis igen!
Svar på tråden Nya BIM januari 2019