Inlägg från: Anonym (Ave) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ave)

    Hur har män tafsat på er?

    Har blivit tafsad på otaligt många gånger. Från knappt tonåring upp till vuxen ålder. Tragiskt, men sant.

  • Anonym (Ave)
    Anonym (mor) skrev 2018-12-06 23:06:38 följande:

    Men du SYNS! Finns! Liksom försök tänka dig in i hur vi osynliga har det! Vi som absolut INGEN kommit på tanken att tafsa på.


    Ursäkta?
  • Anonym (Ave)
    Anonym (mor) skrev 2018-12-06 23:19:09 följande:

    ?Ursäkta MIG om jag inte var tydlig. För den kvinna som syns och drar till sig mäns uppmärksamhet så fort hon visar sig ute KAN det kanske vara svårt(?) att tänka sig in i hur vi osynliga har det? Vi som INGEN tagit ngn notis om............men det är ju inte ditt problem utan jag bara funderar


    Precis som det finns människor som aldrig har blivit mobbade. Är det synd om er menar du, eller var vill du komma?
  • Anonym (Ave)
    Anonym (mor) skrev 2018-12-08 13:36:39 följande:

    Ja varför inte? Är det "bättre" och "viktigare" att ha blivit tafsad på så fort man visat sig ute än om man gått helt ensam, osedd och otafsad på genom livet! Jag tror vårat "lidande" är lika stort faktiskt. INGEN tog ngn notis om min unga kropp. Jag åkte tunnelbana hit och dit och INGEN såg mig. Jag var kärlekstörstande och ett riktigt "offer" men INGEN såg mig ändå. Vilken snuskhummer som helst som hade SETT mig hade jag följt med överallt...............men INGEN!


    Det är inte friskt att ha den synen på sexuellt ofredade som du har. Säger du samma sak till dina barn? Du kanske borde söka hjälp? Jag säger det bara i välmening.
Svar på tråden Hur har män tafsat på er?