Inlägg från: Anonym (10) |Visa alla inlägg
  • Anonym (10)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-01-12 15:17:58 följande:

    När kan man testa som tidigast tror ni ? Massa skumma symptom. Trötthet, idag öm i brösten. Låter i magen som innan mens typ bubblar. Molvärk, mat känns knappt lockande stramar även i rygg och höft imellan. Huvudvärk och kissar oftare än vanligt och jag fryser och är konstant iskall om fötter och händer


    ÄL+10.

    Ägget fäster mellan ÄL+7 och +10. Testa-tidigt test som säger 5 dagar innan missad mens menar 5 dagar innan ÄL+15 då de räknar med en lutealfas på 14 dagar och missad mens är dagen efter BIM.
  • Anonym (10)
    Anonym (Tummen) skrev 2019-01-12 23:59:20 följande:

    Glömde bilden på kurvan hehe


    Skaffa en temp med 2 decimaler. Tempa samma tid varje dag efter lika mycket sömn. De cirklarna som inte är ifyllda är för att tiden är avvikande vilket gör att tempen kan vara fel.
  • Anonym (10)
    Doftljuset skrev 2019-01-13 13:39:09 följande:

    Oj, vet inte varför bilderna blir så stora alltid. Hur skulle ni se på dessa bilder? Dom är inte positiva riktigt än va? Jag ska ha äl 18/1 enligt NC och CLUE.  Enligt FF ska jag ha på tisdag men den vet jag inte om den känner mig kropp så värst än, kanske. Det jag oroar mig för, om jag uppfattar ett test som positiv så ändra ju hela NC sig om jag knappar in ÄL.

    Vet att ni är några som är bra på hur dom olika ÄL funkar, NC funkar osv. Jag ska hämta ut Clearblue monitor ÄL i dagarna, kanske ger mig bättre resultat. Någon som använt den ? 

     

    Ha en fin söndag alla! Hejja oss


    Jag skulle gissa mer som FF än NC. Men ingen av apparna kan ju veta i förväg, därav gör man ÄL-test. Jag tycker de där ser positiva ut. Och det spelar ju egentigen ingen roll om NC flyttar på ÄL, du vet ju när tempen höjs att ny har ÄL varit så bara stt ligga på till temphöjningen kommer!
  • Anonym (10)
    Anonym (E) skrev 2019-01-14 13:08:47 följande:

    Är jätteledsen idag, har lagt mig i sängen och bara glor upp i taket, negativt gravtest i morse, finns inte nåt att tvivla på. Försöker tänka att det är alldeles för tidigt än, är bara på äl+9, men känslorna tar över. Är inne i en medelsvår depressiv period som det så fint står i journalen så jag har väldigt lätt för att tänka negativt och blir väldigt nedslagen av små saker just nu. Och min katt har skitit på golvet.

    Enligt flo är bim imorgon, har noll känningar för det och det är skönt. Dock litar jag mer på NC i den aspekten, enligt den är bim om först sju dagar. Försöker hålla hoppet uppe <3


    Som du säger är det för tidigt. Ägget kanske inte ens har fäst ännu!

    Flo går de på tempen? För annars kan du ju inte lita på dem alls. Jag har NC och FF och de säger alltid att BIM är samma dag.
  • Anonym (10)
    Anonym (E) skrev 2019-01-14 14:10:44 följande:

    Har knappt tempat en månad ännu och har bara lagt in det i NC, precis tagit hem FF, så flo ser jag lite mellan fingrarna. Osäker på att jag ens haft äl den här månaden då det inte skett nån temperaturhöjning, men hade inte möjlighet att mäta korrekt runt den tiden då äl-testerna visade positivt och dagarna efter så jag är lite vilsen överlag just nu. Väntar till fredag innan jag testar igen :)


    Du vill/kan inte slänga upp en kurva?
  • Anonym (10)
    Anonym (E) skrev 2019-01-14 17:38:22 följande:

    Det går mycket upp och ner och jag, försöker fortfarande hitta ett sett för mig att tempa, sover så illa så jag har jättesvårt att tempa vid samma tid. Sista tiden har jag börjat mäta den första gången jag vaknar, runt 4 och då har jag fått fyra h sömn i streck. Tyvärr blir det nog inte bättre än den lösningen innan jag får bukt med sömnen. Snällt av dig att vilja titta :) Har strukit vissa mätningar då dom kan bli lite väl höga ibland, men gör jag det så blir det inte mycket av en graf kvar, vet inte hur jag ska göra riktigt.


    Oj, ja den var lite svårtolkad.

    Runt 4 på morgonen är man som allra kallast. Kan vara bra att ha i åtanke
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis