Forum Änglasyskon - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Gravid igen efter ängel och skräcken växer

  Tis 18 dec 2018 20:02 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Tis 18 dec 2018 20:02

  Gravid i vecka 37 och är ensam hemma. Har sådan panik just nu som alltid när jag är ensam. Så rädd att förlora henne också. Hur ska jag hantera skräcken??!! Jag har dessutom ibs smärtor med kramper i magen flera gånger om dagen. Hur ska jag känna skillnaden mellan ibs smärtorna och om moderkakan lossar igen?

  Finns någon här?

 • Sön 6 jan 11:46 #1

  Hur går det för dig? Skriv om du behöver prata

  Kram en annan ängelmamma


  Ängeldotter 6/9-18
 • Sön 6 jan 19:55 #2
  Mawie skrev 2019-01-06 11:46:20 följande:

  Hur går det för dig? Skriv om du behöver prata

  Kram en annan ängelmamma


  Hej. Än så länge går det bra. Sex dagar kvar till bf. Vår ängel dog i magen dagen innan bf. 

  Idag mår jag ganska bra. Var inne på förlossningen för några dagar sedan för att se att allt var bra så just nu mår jag ganska bra. Det går i vågor. 

  Jag beklagar eran ängel. När dog eran ängel?
 • Mån 7 jan 08:54 #3

  [quote=79340521][quote-nick]Hararochkaniner skrev 2019-01-06 19:55:54 följande:[/quote-nick]Hej. Än så länge går det bra. Sex dagar kvar till bf. Vår ängel dog i magen dagen innan bf. 

  Idag mår jag ganska bra. Var inne på förlossningen för några dagar sedan för att se att allt var bra så just nu mår jag ganska bra. Det går i vågor. 

  Jag beklagar eran ängel. När dog eran ängel?[/

  Våran tjej dog fem dagar innan, hon gick bort nu i september.

  De fann ingen orsak, men tror hon fick näringsbrist, var inne för minskade fosterrörelser två veckor innan.Hade även extrem klåda men alla blodprover var normala.Hennes hjärtslag hade gått ner från 142 till 137, men barnmorskorna sa bara att det är bara hennes vilopuls.En trött tjej fick jag höra, flera ggr. Hon var varit jätte livlig tidigare, så jag reagerade med oro men fick en klapp på axeln, det kommer ju gå bra! Fick dextrosol i stället så hon fick en liten sockerkick och orkade röra på sig en liten stund, de gjorde inget tul, känner mig bitter och arg för att de aldrig gjorde en ordentlig koll hon var ju slö redan där!

  Kommer aldrig förlåta mödravården.

  Vi har försökt få barn i snart fyra år och får bara missfall och så hände det här.De visste om det här och min oro men de var stressade och arroganta.

  Fick ett missfall till nu i helgen, längtar efter en regnbåge men har på känn att vi inte hinner skaffa några barn pga min ålder.

  Förstår att de här dagarna känns extra tunga och nervösa, har du fått mycket extra kontroller nu med din regnbåge? Hade du blödningar sist när moderkakanlossnade?

  Förstår om du inte orkar prata och har ju annat att tänka på just nu, så pratar jag gärna när den lilla har kommit, och jag önskar er den bästa förlossningen och finaste lillla bebben, kram!


  Ängeldotter 6/9-18

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll