• Bolliz

    Hur vet du att hon får orgasm?

    Blir faktiskt riktigt provocerad av dina inlägg. Det låter som att du försöker döva ditt dåliga samvete/sexliv genom att generalisera alla kvinnor och påstå att de flesta fejkar orgasm då och då. Ingen jag känner eller träffat när jag sålt sexleksaker har sagt att de fejkar då o då. Antingen så får man acceptera att man har ett (stort) problem och tala med sin partner om det, eller så får man hålla det för sig själv som du gör men UTAN att blanda in andra kvinnor o män för den delen. Du kommer knappast att fejka mindre eller ha bättre sex bara för att du sprider falska rykten om att det är normalt att fejka. Dessutom säger du att du haft sex i över 20år men alltid fejkat. Du kan inte kommunicera kring sex med din partner och ser inget problem i det. Kanske är det där du borde tänka om. Varför skulle det vara omöjligt för en man att förstå hur du faktiskt vill ha det för att få komma till klimax? Jag har svårt att föreställa mig att ha sex, vara kåt, njuta, för att sen, när lämplig tid gått, fejka en orgasm. Varför???? Går du på toaletten o onanerar sen eller är det ett fejkat kit där du låtsas vara nöjd o utslagen efteråt. Kanske berättar hur skönt det varit eller så hårt du kom?

    Nä jag tycker att du borde be om ursäkt för att du förtalat så många kvinnor.

  • Bolliz
    Anonym (Undrarlitebara) skrev 2019-01-03 09:18:40 följande:

    För skojs skull klickade jag runt lite och hittade bl.a en artikel från 2016 (Nyheter24) där det står om en rapport från RFSU som visar att många kvinnor fejkar orgasmer. "I undersökningen som fått namnet Sex och kondom og sånn uppger 52 procent av de norska kvinnorna att de en eller flera gånger fejkat orgasm under sex. Anledningarna varierar från att man inte vill göra sin partner ledsen eller att man vill få sin partner att känna sig duktig".

    Går man ner på (no pun intended) sidan med artikeln så kan man själv svara ja eller nej på om man fejkat en orgasm och sen visas resultatet:

    66% hade klickat på JA av de svenska läsarna.

    En annan artikel (Medibas) talar om orgasmstörning och studier har visat att

    "I Sverige anges att 22% anser sig ha bristande orgasmförmåga, varav mindre än hälften upplever detta som ett problem". 

    Jag har inget dåligt samvete att döva, det är inte mitt fel eller någon annans att jag inte får orgasm med en partner, och det är heller inget problem för mig eftersom jag får orgasm på egen hand.

    Men det ÄR ett problem att andra tycker det är ett problem, och svaren i den här tråden visar just precis hur provocerande det är för folk att jag säger att många kvinnor fejkar ibland. Och i stort sett ALLA skuldbelägger MIG för att jag inte kan komma eftersom det ÄR FEL PÅ MIG SOM INTE KAN KOMMUNICERA MED MIN PARTNER!! Men tänk att det faktiskt inte är fel på mig, jag tänker inte onanera framför min partner och det är ju helt upp till mig. Och det enda sättet att få alla nöjda och glada är att jag fejkar och sen fixar orgasmen själv.

    Varför skulle någon som köper sexleksaker prata med dig om att de fejkar ibland? Du är ingen psykoterapeut. Dessutom tror jag att en hel del av dem som går och köper sexleksaker är de som är allra mest intresserade av sex och får ut mycket av det men vill prova ännu mer. Några kanske köper leksaker för att de har svårt att komma, men det vill de säkert inte prata om med dig i din affär.

    DU borde be alla kvinnor om ursäkt för att du får dem att känna det som att det är deras fel att de inte kan få orgasm.


    Jag har oxå fejkat orgasm. När jag var runt 16-17år och inte vågade säga att det inte var skönt och var full.

    Så jag skulle snarare säga att de där undersökningarna är en positiv överraskning. Jag trodde faktiskt det var betydligt fler som hade fejkat nån gång.

    Du KAN få orgasm, du vet ju vad som krävs för att du ska komma, ändå lyckas du inte förmedla det till en man. Det tycker jag är dålig kommunikation från din sida.

    Var läser du att jag har en affär?

    Kan man inte prata sex i andra yrken oxå? Apoteken säljer sexleksaker tex... näthandel.. postorder... mässor.. företag.. sexolog..

    men för att vara uppriktig så sålde jag via homeparty, där varje gäst fick prata med mig i enskilt rum. Du kan inte ana så mycket man får höra!!!! Jag var runt 22år när jag började sälja. Jag var en vanlig enkel tjej med normal erfarenhet, men gud så mycket jag lärde mig på de åren!
  • Bolliz
    Sharper skrev 2019-01-03 15:21:26 följande:

    Jag började våga mer när jag träffade min man. Visst jag kommer inte lika ofta som han men jag kommer när jag känner att jag vill/behöver få orgasm. Och ja det är genom att jag smeker mig själv. Det skulle aldrig gå för mig annars. Vi använder även dildo, vibratorer mm emellanåt när vi leker.

    Varför vill du inte smeka dig själv under akten? Jag tyckte det var jobbigt innan. Men min man han hjälpte mig, dels genom att prata med mig men ibland "tvingade" han ner min hand och höll liksom fast den där för han ville se mig njuta maximalt också, inte bara han. Nu kan jag smeka mig sjölv även när vi inte har samlag, tex ligger i sängen och myser. Det kändes som alsrig i livet förr. Men tack vare min man vågar jag mer nu ön för typ 1 år sen :)


    Handlar om att hon måste ha benen ihop och knipa för att komma. Det stora problemet är att hon ser det som en omöjlighet att faktiskt göra det ihop med en man.

    Stor eloge till er! Mycket handlar om pålitlighet till sin partner. Trevligt att du lyckats hitta en trygg karl!
  • Bolliz
    Anonym (Undrarlitebara) skrev 2019-01-03 16:18:44 följande:

    Vem är du att döma mig och uttala dig om hur jag kommunicerar? Jag måste knipa ihop benen för att komma och föredrar att göra det när jag är själv, men eftersom jag är korkad, dålig på att kommunicera och förmedla, dålig på att slappna av och bara träffat losers och inga riktiga män så är det väl bäst att jag aldrig mera har sex... ELLER så kan jag göra som så många andra kvinnor och ibland fejka och ibland säga att jag inte kan komma, och så njuter jag av att ha sex med en man men fixar orgasmen själv senare när jag själv vill. Sex handlar nämligen inte om en massa måsten, men ändå är det oacceptabelt för alla i tråden att jag som kvinna inte kan komma med en man - där är svaret till varför jag och så många med mig fejkar orgasm.

    Nej, du specificerade inte var du säljer sexleksaker så det är ju inte jättelätt att gissa att det är via homepartyn - spelar det någon roll? Då förstår jag att du är ovanligt intresserad av sex och leksaker. Själv tycker jag att sexleksaker är väldigt avtändande, lika avtändande som porr faktiskt. Jag tänder på erotiska noveller, Dirty talk och sex framför en spegel. Så vi är alla olika. Låt oss få vara det.


    Tyck du så om dig själv, det blandar inte jag mig i. Det ända jag har med att göra är sättet du baktalar andra kvinnor. Hade du slutat med det så hade vi säkert varit mindre dömande och ifrågasättande mot dig. Men du tror stenhårt på att det är normalt att fejka orgasmer.

    Ang sexleksaker. Jag tänker inte försöka få dig att ändra åsikt men felet många gör är att de testar en, två leksaker och tror att det är vad som finns och så det funkar. Det skulle vara som att ständigt äta samma äckliga mat varje gång man är hungrig i tron att det inte finns nått man tycker om. Sexleksaker är en djungel och det finns nått för alla. Men är man inte mottaglig för förändring så får man oxå onanera i sin ensamhet.
  • Bolliz
    Anonym (Undrarlitebara) skrev 2019-01-03 20:50:26 följande:

    Men läs vad jag skrivit om undersökningarna som gjorts. Det var 66% som hade svarat ja på om de fejkat någon gång - det är inte något jag hittat på för att "baktala kvinnor". Så ja, jag tror stenhårt på att det är jättevanligt att fejka orgasmer. 66% är över hälften av alla kvinnor! Sen hur ofta man gör det är säkert individuellt. Men sluta snacka om att jag baktalar kvinnor när jag endast visar på fakta. Jag lämnar tråden nu. Eftersom du lever i en värld av sexleksaker så tycker du att det är jättebra, men du får acceptera att alla inte tycker som du för det finns många som inte använder tekniska hjälpmedel eller porr för att komma.


    Undersökningen talar för fan inte för att kvinnor i allmänhet brukar fejka! Däremot har jag hittat undersökningar från hälsoliv där det stod att det var både män och kvinnor som fejkade orgasm. I en annan studie med över 5000 pers från victorian Milan visa det sig att de flesta kvinnor fejkade för att de tyckte om det. Det fick en kick av ögonblicket de fejkade. De gjorde det som en uppvisning för partnern. Endast var tionde kvinna fejkade för att avsluta sexet.

    Det intressanta är att majoriteten av dessa kvinnor hade svårt för att kommunicera med sin partner.

    En relation som inte bygger på tillit är inget långvarigt förhållande. En del av kvinnorna hade älskare och då fejkade endast 16%.

    Jag saknar dock uppgifter på erfarenhet, ålder, relationsstatus och samhällstillhörighet. Det är små studier som finns. Svårt att säga om vi kan relatera till det eller inte.

    Lämna du tråden, det är nog ingen som har några invändningar.

    Jag har sålt leksaker för många år sedan. Betyder inte att jag lever i en värld av sexleksaker. Jag sa inget om vad jag personligen tyckte om leksaker. Du har ingen anledning att acceptera hur jag känner inför någonting alls. Däremot har jag förmågan att tänka bredare än bara på hur jag fungerar. Lär dig respektera och acceptera att alla inte är som du, det kommer du längre i livet med.
Svar på tråden Hur vet du att hon får orgasm?