Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2019

    molly50 skrev 2019-03-11 20:44:04 följande:
    Ja,det kan man undra. Men Diana hade väl lite misstankar om hans fula planer bakom ryggen på de andra redan innan hon lämnade.

    Jag har i alla fall favoritat tråden så ska jag väl försöka kolla på programmet också.  smile1.gif

    Nå´n som kollar Farmen VIP ikväll? Vi kanske skulle starta en tråd om det också?  smile1.gif
    Jag har startat Farmen VIP så välkommen med.
  • Johannus
    molly50 skrev 2019-03-11 20:45:06 följande:
    Ja,det är samma här. Möjligen Neda. Men jag tycker hon har glidit lite väl mycket på en räkmacka. Och ikväll ville hon inte ens hjälpa till att mjölka korna.
    Det finns bara Tobbe 2 som är värdig vinnare av dem som är kvar.

    Neda vägrade mjölka kon. Varför söka sig till Farmen då det innebär att sköta om djur. Nej hon är inte en Värdig vinnare.

    Och resten hoppas jag åker ut redan i morgon.

    Undrar om det gamla deltagarna får göra ett besök innan finalen som tidigare? Dem ska ju lägga en röst på den dom tillsammans vill ha som vinnare.
  • Johannus
    molly50 skrev 2019-03-11 21:46:13 följande:
    Ja,jag håller med. 

    Precis! Det r min tanke också. Hon måste ju ha varit medveten om det när hon sökte dit.

    Ja,samma här. Det hade ju varit intressant om de gamla deltagarna får komma tillbaka och rösta och se vad de tycker.
    Jag tror att många som söker in på vad det nu än är för program bara för att försöka bli Tv kändisar. Ett program leder till flera andra och så är man kändis bland sina vänner. Så många söker inte för att verkligen delta i som Farmen för att göra det som ska göras....Får heta (jag är rädd för djur) (Jag äter inte det och det), men ändå vill jag vara med. Om det är för att vinna pengarna eller bara för att bli kändis.
  • Johannus
    lövet2 skrev 2019-03-12 13:58:21 följande:
    Det är flera andra som varit rädda för korna och backat när de skulle lära sig mjölka. Lite i taget har de vant sig. För Neda var det här första gången. Hon har inte fått ett par veckor på sig för att vänja sig.
    Jo det vet jag, men hon hade sagt tidigare att hon ville mjölka en ko för att ha gjort allt på Farmen. 
  • Johannus

    Tror ni att alla ska tävla idag eftersom två ska får åka ut?

    Jag skulle tycka att det skulle vara på tiden att Tobbe1 och Maxine skulle tävla mot varann då det inte har varit på ett enda ting och tävlat. Den som vinner tävlar mot det andra sen.

  • Johannus
    molly50 skrev 2019-03-12 20:02:24 följande:
    Jag håller med dig om allt. 
    Jag har också reagerat på att Emelie sitter 2 meter från kon när hon ska mjölka.
    Nu är jag inte så van med kor,men däremot med hästar. Och även dem måste man visa att ,man finns där så de inte blir skrämda.
    Jag kan tänka mig att det gäller lite samma sak med kor.
    Jag har sett henne bli sparkad några gånger och det borde väl ha fått henne att förstå att hon inte kan sitta så långt ifrån om kon inte ska komma åt att sparka.
    Om inte så borde någon annan,mer van.ha talat om det för henne.

    Ja,nu är Maxine och Neda ute och Emelie slapp t om tävla? Varför? Jag hann aldrig uppfatta det. Hade hon fler amuletter än de andra?
    Oavsett så hoppas jag att Tobias 2 är den som står som segrare sen. Han är den enda värdiga vinnaren som är kvar.
    Jag fattar inte heller att Emelie bara för att hon kämpat tre gånger och hade tre amuletter fick direkt gå vidare.
    Men skönt att Maxie är ute och desamma för Neda.

    Hoppas bara att Tobbe 2 inte blir blödig och låter Emelie vinna farmen för jag tycker han verkar nästa för snäll. Nej han måste se till att slå ut både Emelie och Tobbe1 och vinna över dem två mest elaka personer i årets Farmen.
  • Johannus
    molly50 skrev 2019-03-12 20:41:19 följande:
    Det är ju synd att Diana inte är kvar. Det hade varit intressant att se om Paolo hade låtit henne slippa tävla för att hon har kämpat i tinget minst 3 gånger och hade flera amuletter.
    Eller om Emeile på något sätt är favoriserad.
    Jag hoppas verkligen att Tobias 2 slår ut de där båda nu. Håller alla tummar för det! 
    Jag har så svårt för människor som kan vara elaka mot andra människor och sedan stå och hånle.
    Ja det hade varit intressant att se om Paulo hade låtit Diana slippa tävla. Tror nog att Emelie och Tobbe är Paulos favoriter och bara för att dem spelat ful spel. Det verkar vara Sveriges Melody att spela ful spel och göra flest brott för att klara sig från straff. (Straff rabat som det heter numera).

    Vänta bara och se att både Tobbe1 och Emelie kommer att få vara med i fler tv program.
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-12 21:41:44 följande:
    Ni verkar vara flera i tråden som tror att Paolo sätter spelreglerna. Han har naturligtvis en hel produktion bakom sig och får MANUS på hur tävlingar etc ska gå till. Paolos favoriter tror jag inte de är, vargör skulle han favorisera dem framför ex Maxine? Finns väl överhuvudtaget ingen anledning för honom att skapa sig favoriter. Tror inte Emelie och Tobbe kommer synas i fler program, däremot känns Stina, Mahsa och Maxine som personligheter vi kommer att se mer av framöver.

    Emelie och Tobbe hade i dagens program flest amuletter och då Tobbe enbart fått sina från att ha varit storbonde vägde Emelies tyngst eftersom hon även varit kämpe två gånger och vunnit. Emelie var alltså väldigt värd att gå vidare på det. Både Emelie och Tobbe ska ha cred för ett jäkligt skickligt spel dom tagit dem till topp 3! Håller tummarna att en av dem också kammar hem vinsten efte allt slit.
    Då kan vi skylla på produktionen då att dem favoriserar vissa människor. 
    Jag anser att programledaren eller produktionen ska vara rättvisa, men så har inte skett i Farmen i år för när Maria råkade göra ett fel då kom Paulo och hämtade ut henne ok rätt, men när Rocco hade gjort grovt fel då fick han välja att säga att han lämnar av privata skäl (vart var Paulo då)? När alla andra deltagare provocerade Diana så till den grad att hon blev arg och frustrerad och sa fel ordval ja då kom Paulo ingen in och slängde ut Diana. 
    Paulo sa inget om till Maxine att hon gjort ett brott när hon gått och rotat i Dianas privata väskor och slängde inte ut henne.
    Nä fy 17 om inga ordentliga regler kommer att sättas nästa år så då kommer jag att Bojkotta Farmen.
  • Johannus
    Mia86a skrev 2019-03-12 22:15:08 följande:
    Fast alla du nämner har ju fått lämna farmen pga sitt beteende? Sen att produktionen valt att framföra det via Paolo vissa gånger och på andra sätt andra gånger finns det säkert ett eller flera skäl till. Summan av kardemumman är oavsett att de som brutit mot reglerna fått lämna farmen och de som skött sig har fått stanna kvar. Att titta igenom en annan deltagares väskor är helt enkelt inte emot farmens regler. Enkelt!
    Lär man sig inte redan när man är bar att man aldrig får rota i andras saker, inte öppna andras brev. Detta är vad jag fått lära ett brott som kan anmälas.

    Jag har fått den läran hemifrån och jag tror att det flesta människor får lära sig det redan som barn.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-03-13 00:08:09 följande:
    Jaha, då va finalisterna klara och tyvärr har Tobbe I & Emelie stärkt sina chanser att vinna alltihop. Trist. :/

    Men...hur mycket jag än ogillar Tobbe I:s & Emelies fulspel kan jag inte se att dom skulle va speciellt favoriserade av TV4. Att Emelie gick vidare idag utan behöva tävla berodde ju helt enkelt på att hennes medaljonger va mest värda pga hon deltagit i och vunnit fler tvekamper. Inget konstigt med det.

    Att Rocco kom lindrigare undan än Maria & Diana e däremot ett faktum. Han fick till skillnad från dom båda andra lämna Farmen med hedern i behåll. Han fick ge sin egen förljugna version av varför han måste lämna och hade inte Diana senare outat honom på FB hade ingen vetat han blev utkastad pga sextrakasserier och dödshot. smile8.gif

    Jag tycker det va synd inte nån av Neda & Maxine lyckades slå ut Tobbe I. Hade ju hellre sett nån av dom vinna Farmen än Tobbe I och Emelie.
    Bra skrivet håller med dig i allt.

    Jag hoppas att Emelie inte får några röster från det andra deltagarna så att hon åker ut direkt. Vill helst se Tobbe 2 slå ut Tobbe1 i finalen på styrka så det ryker.....Det skulle kännas snopet för Tobb1 att falla på målsnöret.
Svar på tråden Farmen 2019