Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Tandblekning som verkligen fungerar

    Betalade 5000 för en brilliant smile-blekning, men inte tusan blev tänderna vita inte... ljusare, men långt ifrån värt de pengarna.

    Går det ännu att bleka så som folk gjorde innan förr? De där som fick nästan onaturligt vita tänder? Isf vart? SÅ blekta vill jag inte ha, men uppenbarligen så räcker ju inte brilliant smile för mig.

  • Svar på tråden Tandblekning som verkligen fungerar
  • Anonym (Jag)
    Anonym (tandläkare.) skrev 2019-01-11 23:40:06 följande:

    Anledningen till att i Brilliant Smile inte fungerar är att deras blekning inte innehåller vatten. Vid blekning torkar tänderna ut. När vätska tas upp igen blir dom mörkare. Enkelt förklarat. Sen finns det förstås andra faktorer som gör att blekningen inte fungerar.

    Vill du ha en bra blekning gå till personal som är utbildade på tänder, alltså till tandläkare. Med fel blekmedel kan du få en produkt som ger frätskador på emaljen eller inte fungerar. 

    Jag gissar att du inte skulle gå till tandläkaren för att få en ansiktsbehandling. Av samma anledning ska man inte gå till en skönhetssalong för att bleka tänder.


    Jag gick till en salong vars enda fokus är just tänder och de hade jättebra betyg. Hon ?förseglade? tänderna efteråt så de inte skulle dra åt sig av kaffe och dyl.

    Jag läste om en huskur med citron och bikarbonat, är det skadligt för tänderna?
  • Anonym (Jag)
    Anonym (Kronor) skrev 2019-01-13 14:39:45 följande:

    Är det svårt att säga rakt ut om det kostar runt 2000 kr? 3000 kr? 5000 kr?


    Jag går på aqua dental och här kostar det 3500 och uppåt, men de kör brilliant smile och det fungerade ju dåligt för mig.
Svar på tråden Tandblekning som verkligen fungerar