• MaryM

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Jag har läst en del i tråden men kanske inte allt.

    TS: Jag är 44 nu och sex blev inte bra för mig förrän jag var ca 28 och riktigt bra först när jag var runt 40.

    Det handlar så mycket om att våga ta för sig.

    Men rent konkreta tips:

    Man måste vara kåt! Jag tycker också att många män är svindåliga på att ta det lugnt, retas.. ta en en kläderna långsamt.. försök prata med honom om det igen! Kanske lek en lek där du ska säga åt honom exakt vad kan ska göra och han får inte börja nästa grej innan du säger till?

    Jag menar, även om han är världsmästare på att slicka kommer det inte vara skönt om du inte är kåt! Du måste hinna få bli det.

    Samlag tycker jag är lättast att komma om jag är överst och lägger mig ner på honom och kan gnugga klitoris mot honom medans han är inne. Det blir inte jättemycket friktion för honom så det är inte det att han kommer komma av det men det är as- skönt för mig.

    Även vanliga missionären men han är lite högre upp och jag håller benen mer raka och ihop är en höjdare.

    Testa detta? Men nummer ett är att han lär sig ta det lugnt och att ni har ett spännande och sexigt förspel!


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-22 15:22:19 följande:

    Tack för en del konkreta tips! Jo det där med adekvat förspel är nog ett av de största problemen. Vet bara inte hur jag ska hålla kvar hans intresse tillräckligt länge... Sedan vill han inte ens gå ned på mig vilket verkligen suger dels eftersom det för många kvinnor är den mest effektiva sexakten men framför allt för att jag känner att min kropp är vidrig när han inte vill det... :(


    Men lilla vännen.

    Du är verkligen inte vidrig! Du verkar vara intelligent, sexuell, kan uttrycka dig. Du kommer att ha fantastiskt sex i ditt liv.

    Men just nu är verkligen inte sex ditt största problem utan ditt mående.

    Jag tycker inte din kille verkar ha så bra inställning. Tyvärr är många lite yngre killar osäkra och själviska så som din kille faktiskt är.

    Hur är ert förhållande för övrigt? Är du kär? Ligger ni och hånglar och myser eller är det alltid pang på sex?

    Är han omtänksam i allmänhet?

    Kram till dig
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM

    Det är nog en bra idé med professionell hjälp.

    Låter jävligt jobbigt att han inte kan koncentrera sig på förspel.. hoppas ni får bukt med det och att du släpper detta att du skulle vara ful .


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-24 18:38:16 följande:

    Hoppas kunna hitta något! Nu kommer jag tyvärr snart åka hem igen men jag kan ju ändå forska lite i saken hemifrån så kanske vi har någon plan för nästa gång jag kommer på besök. Känner mig visserligen inte helt bekväm med att diskutera såhär privata problem med en främling, men det känns som att det faktiskt skulle kunna hjälpa så det blir till att svälja obehaget helt enkelt.... och acceptera att det är okay att börja gråta :P


    Det är definitivt okej att gråta!

    Håll gärna oss uppdaterade hur det går!
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM

    Jag tycker precis som du om den mesta porr. Det ser inte genuint skönt ut och alla spelar över.

    Och jag tycker det är bra att du vill lösa era problem nu. Jag tycker ni ska söka er till en sexolog. Det är aldrig fel att prata!

    Men jag är bekymrad över din negativa självbild och jag hoppas du inser att din killes aningen barnsliga inställning till oralsex och förspel handlar om honom och inte om dig!

    Det där med att "alla killar" tycker som han själv känner jag igen. Jag har en killkompis som envist hävdar att ""alla killar vill egentligen att tjejen ska gå hem efter sex så man kan spela dataspel". Det handlar om honom och hans oförmåga att bli kär och inte att alla killar skulle känna så. Men det är lättare att skylla på detta än att inse sina egna brister.


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM

    Jag tror att om ni pratar med en sexolog som kan hjälpa er att förklara er för varandra så kanske något klickar till i din killes skalle och han fattar att han måste börja anstränga sig mer.

    Usch.. Tycker det är så synd att du blivit så knäckt av detta! Det ÄR han som är barnslig! Du är inte det minsta äcklig! Om inte samtal hos sexolog får dig att må bättre så sök egen hjälp för detta!


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-26 17:38:13 följande:

    Jag känner det ja. Har faktiskt hittat en som verkar väldigt passande som bor nära min pojkvän så förhoppningsvis kan vi få kontakt med henne nästa gång jag kommer på besök. Kan känna att det kanske vore bra om vi pratat om detta i början av min vistelse så att vi hunnit ta tag i det redan istället för att nu behöva vänta ett tag men bättre sent än aldrig!

    Tack så mycket för alla dina svar, du verkar väldigt omtänksam och förstående :)


    Jättebra TS! hoppas det går bra!

    Uppdatera gärna oss i tråden eller om du vill skicka PM till mig går det jättebra.

    Heja dig! Och tack för fina ord!
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-07-09 02:28:41 följande:

    Jag har inget emot att testa nya saker, jag vet bara inte vad. Och de största problemen i nuläget tycks vara följande:

    1) Jag behöver mycket mer förspel än jag kan få, tar det för lång tid tappat han fokus och då är det liksom kört, feelingen är borta. Vid två tillfällen har jag stoppat honom när det gått för snabbt och båda gångerna blev det då inget alls istället. Jag kan inte bli redo snabbare, han kan inte hålla fokus så länge som jag behöver. Dead end.

    2) Han är ointresserad av att göra saker för mig, vilket har blivit extremt tydligt. Jag kan inte trolla så att han plötsligt börjar gilla det, och självklart vill jag inte att han tvingar sig själv att göra det om han inte gillar det. Så dead end igen.

    Verkar vara ett hopplöst fall det här...


    Personligen hade jag inte stått ut med en kille som är ointresserad av att jag ska ha det bra sexuellt. Det är en viktig del av livet som jag inte hade haft lust att ge upp om. Så jag hade gjort slut.
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-07-10 06:21:18 följande:

    Förstår hur ni tänker och håller med i viss mån. Det är verkligen hjärtskärande att veta att han är så ointresserad av att göra saker för mig, särskilt när jag själv alltid är så ivrig att göra saker för honom... Men han är inte självisk i andra kontexter utanför sovrummet. Och det är såklart inte så att han inte vill att jag ska njuta, utan mer att han själv inte känner att det är särskilt kul att göra de saker som skulle ge mig njutning (oralsex är han ju rentav äcklas av och andra saker är helt enkelt ointressanta). Han har ju liksom sagt själv att han inte tror på folk som säger att de njuter av att göra saker för sin partner, samt att han minsann "vill" göra saker för mig men att det är "som att äta nyttigt eller gå på gymmet" (vilket för mig verkar säga att han kanske må vilja ha resultatet av det men han är uppenbart motvillig att göra vad som krävs för att uppnå det, för han "vill" ju bars tex gå på gym för att uppnå ett resultat men själva handlingen är något han måste tvinga sig till för att nå dit)


    Ja alltså.. Jag förstår att det är svårt att lämna honom om du älskar honom trots detta. Jag tror dock inte det blir bra i längden. Du kommer bli mer och mer frustrerad.. Du kommer vilja ha mindre och mindre sex med honom och ni kommer båda bli olyckliga. Ledsen att säga det, men det är vad jag tror.
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM

    Kära TS!

    Vill börja med att ge dig en virtuell kram! Det har verkligen helt låst sig för dig!

    Du ska inte försätta låta honom försöka ge dig njutning så länge du känner ångest för det! Det är oerhört destruktivt att gå emot din kropp och själ på det viset!

    Låt honom smeka dig på andra ställen på kroppen i stället. Om nu ens det känns bra. Du kanske bara vill att han ska hålla om dig.

    Den där leken när ni skulle hålla på med varandra i fem minuter lät rätt dum. Man kan inte pang på rödbetan njuta av att tex bli slickad. Man måste bli smekt på hela kroppen först, lite teasad. Har din kille fattat det?

    Nu verkar det ju ändå som om någon polett trillat ner hos honom, han vill ge dig njutning, men han har ju ingen ANING om hur man gör! Jag sökte på Youtube på Pleasure a woman och hittade flera bra videos. Han får helt enkelt googla, kolla Youtube, försöka fatta hur man gör! Säg rakt ut att självklart räcker det inte att han pussar dig på slidan i 30 sekunder. Alltså.. är han lite bakom flötet rent allmänt eller är det bara det sexuella? Jag fattar faktiskt inte riktigt hur man kan vara så korkad som vuxen person.. Det är rätt extremt TS.

    Ni har ju ändå fått igång en ärlig kommunikation nu. Säg rakt ut att du inte orkar guida honom varje sekund i det han gör utan be honom kolla på Youtube. Och att det inte räcker med 30 sekunder!! Jeeeze, det gör ju inte ett blowjob heller. Hur tänkte han??

    Säg också att du måste hinna bli kåt innan han börjar försöka slicka/fingra.

    Och sen att just nu har det helt låst sig för dig, så nu får han inte smeka dig där nere på ett tag, utan enbart på resten av kroppen. Jag tycker inte ni ska ha sex alls på ett tag, tills din ångest har släppt.

    Kram!


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM

    Hej TS! Tack för uppdatering, men tråkigt att du ska ha det så här!

    TS, du kommer bara gå ner dig mer och mer med den här killen. Han säger ju helt öppet att han liksom inte förmår tänka på andra, bara sig själv!

    Det är INTE någon att bygga en bra relation med, oavsett sexet.

    TS, det FINNS män som inte är så här! Massvis med män. Som aldrig skulle drömma om att bete sig så här själviskt och korkat. Nu har du gett det här så mycket chanser som går. Gör slut och ge dig själv chansen att hitta nån som bryr sig om dig och inte bara sig själv.

    Jag hejar på dig! Kramar!


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?