• Anonym (Kak)

    Vill inte ha en kurd inblandad i min familj!

    Anonym ( ) skrev 2019-01-21 15:24:04 följande:

    Skiter faktiskt i om jag verkar sympatisk eller inte - jag är ärlig. Hade jag velat att mina barn skulle uppfostras i kurdisk kultur hade jag blivit ihop med en kurd.


    Det borde du tänkt på när du skilde dig. Du har inte längre något inflytande över vem ditt ex dejtar.
  • Anonym (Kak)
    Anonym ( ) skrev 2019-01-21 16:53:51 följande:

    Där har du fel - jag vill hemskt gärna att han har en ny relation. Själv har jag haft en ny man i 7 månader och skulle mitt ex hitta en ny kvinna det finns chans att det HÅLLER med så vore det bra. Då skulle mitt dåliga samvete över att ha velat skiljas gått över.

    Det blir lite roligt hur viktigt det är att vara politiskt korrekt här - men det faktum att exet alltså medger att han inte vill vara del av hela hennes liv, pga hennes KULTUR och hennes släkts KULTUR, det tycker ingen är konstigt  

    Eftersom att jag har levt med honom i 20 år vet jag ju vad han tyckt om denna typ av relationer. Och han tycker ju egentligen samma ännu, då han väljer bort allt annat än att ligga med henne och umgås med henne på tu man hand.

    Han vill inte umgås med hennes släkt, han vill inte gå på kurdiska föreningens träffar. Men JAG är den som är dum enligt er, inte han som är skenhelig och väljer några smulor av kakan - och därmed gör att detta inte kommer hålla för honom naturligtvis. Om inte hon är precis så desperat, för ingen man eller kvinna som INTE är desperat vill väl vara ihop med någon som inte vill dela hela deras liv?

    Så hon ska då acceptera våra barn och hans liv, han undviker delar av hennes. Men jag är den taskiga, jojo Jag är i alla fall inte skenhelig och väljer HELA min nya killes tillvaro.


    Jag skulle inte ta så allvarligt på det han säger till dig
Svar på tråden Vill inte ha en kurd inblandad i min familj!