Inlägg från: Colourfulrainbow |Visa alla inlägg
  • Colourfulrainbow

    Uppdatera min garderob - hur gör ni?

    Börja med att kolla lite på kläder på nätet, det betyder inte nödvändigtvis att du måste handla kläderna du tittar på, men det kan vara bra att kolla runt lite för att hitta en stil. Du kanske inte längre vill ha den stilen du haft innan. Kolla runt lite, och se vilka plagg du dras till. 

    Dela upp garderoben i kategorier: vardag, jobb, fest, och eventuellt fler kategorier. Tänk efter vilka plagg du vill ha i varje kategori. Vill du ha klänning på fester, eller vill du ha en snygg kavaj och finbyxor? 

    Köp kläder som är lätta att matcha med andra plagg. En svart kjol passar till det mesta, medan en kjol med stora blommor är mer svårmatchad.

    Om du inte har ekonomi att köpa flera plagg, rikta då in dig på plagg som man kan göra mycket av. En neutral tunika kan du ha till vardags till ett par jeans, men till fest kan du ha ett bälte, smycken och ett par snyggare byxor till.

    Jag rekommenderar verkligen Sellpy! Har gjort många fina fynd där. Hittade en klänning från Ralph Lauren nu sist, och med porto gick den på 178 kr allt som allt.

Svar på tråden Uppdatera min garderob - hur gör ni?