• Anonym (Blåsippa)

    Letrozol - följas åt?

    Jag är på min första letrozolkur och ska ha mens i övermorgon. Jättenervös!! Haft molvärk och stickningar i äggstock senaste dagarna. Började tydligt precis en v efter Äl och har sedan fortsatt. Någon mer som haft liknande? Inga andra symtom alls. Inte ens ont i brösten som jag alltid har innan mens. Hoppas såklart på att det är bebis men kanske bara äggstockarna som vaknat till liv pga letrozolen. Har ni fått några biverkningar av letrozolen?

  • Anonym (Blåsippa)
    Pumpan90 skrev 2019-03-25 20:19:31 följande:

    Hoppar gärna in här.

    Har tagit första omgången letrozol och tog igår otrivelle sprutan, hoppas att det tar sig på första försöket, samtidigt som jag inte vill att det ska ta sig på en gång (ska börja nytt jobb 15 april)

    Har en son som är född november -16 och har försökt själva i ca 1,5 år utan framgång.


    Håller tummarna för dig!

    Tar alla här otrivelle? Det är inget min läkare har pratat om. Något man borde ta upp? Vet ju inte helt säkert att mina ägg släpper av sig själv.
  • Anonym (Blåsippa)
    zey skrev 2019-03-25 20:24:31 följande:

    Hallå!

    Någon som börjar närma sig BIM? Själv har jag 3 dagar kvar och känner absolut ingenting och sitter bara och väntar på mina spottings som borde komma när som helst.....


    Bim på onsdag här.. värsta tiden. Är min första kur så förväntningarna är skyhöga. Hoppas inte mensen kommer när jag är på jobbet denna månad. Blir nog svårt att hålla tårarna tillbaka. Hur många månader har du provat?
  • Anonym (Blåsippa)
    zey skrev 2019-03-27 16:08:04 följande:

    Hur har det gått? Tog själv ett test nu i eftermiddag som var väldigt negativt :(


    Vad tråkigt :( Jag testade neg igår morse så ser ganska mörkt ut här också. Håller hoppet uppe fortfarande dock. Håller tummarna för dig. Fått några menskänningar?
  • Anonym (Blåsippa)
    zey skrev 2019-03-28 20:06:34 följande:

    BIM idag enligt flo appen - men ingen mens. Har inte fått några spottings denna period (vilket jag haft varje månad i 1 år), men vågar inte tro något. BIM i februari var 29 dagar, vilket är imorgon så får se vad som händer..

    Har du tagit något mer test?


    Hur går det för dig? Jag har inte fått någon mens ännu. Börjar tro att jag inte ägglossade alls. Är på dag 31 i cykeln nu. Fortfarande mensvärk dagligen men inget plus på tester :( Förstår mig inte alls på kroppen just nu. Tycker också det är märkligt att jag inte har haft några känningar alls i brösten under hela månaden. Alltid annars. Men mensvärk från dag 21 till nu. Nästa gång ska jag be om spruta.
Svar på tråden Letrozol - följas åt?