Inlägg från: Momento |Visa alla inlägg
  • Momento

    Bf november 2019

    Hej!

    Idag fick jag ett chockartat plus på stickan och ett gravid på CB!! Vet faktiskt inte ens om jag har kunnat smälta det ännu, hur lång tid tar det innan man förstår att det är sant? ????

    Vi har inte skyddat oss i 11 månader och tänkt att det blir när det blir, men timingen av alla månader som gått var väl inte perfekt. Är planerad för operation och passar på att fråga om det är någon här inne som har erfarenheter sen tidigare av att opereras som gravid?

    Jag helt överlycklig för detta mirakel! Killen är iväg och kommer hem i helgen så tänkte överraska honom då på nått roligt sätt, någon som har bra tips?

    Ska bli kul att följa detta växande mirakel tillsammans med er, har beräknat BF 29/11 och är idag 4+3 om det stämmer. Någon med samma bf? ????

  • Momento
    Nina05 skrev 2019-03-26 05:36:55 följande:

    Jag fick missfall i natt. Mitt fjärde. Önskar er alla andra lycka till.


    Nej så hemskt, beklagar verkligen!
  • Momento
    Soligtochfint skrev 2019-03-26 08:51:43 följande:

    Ja så drygt, men nu har jag gett upp hoppet, fem negativa och ett svagt positivt. Släpper tanken på att jag faktiskt kan vara gravid :( testade ägglossning med både clearblue dubbel hormonindikator och ett test från babyplan. Det som hade två streck visade stegring 1 dag och clearblue visade bara blinkade gubbe i flera dagar. Har läst på om just det clear blue testet och jag tycker inte om det och kommer inte att använda det igen :(


    Jag har alltid gått höra att det plus är ändå ett plus. Kom dom negativa efteråt? Vänta en vecka och gör ett nytt test, kanske är du låghormonare? Håller tummarna för din skull att det ska vara som du hoppas <3
  • Momento
    Trudna skrev 2019-03-26 17:34:32 följande:

    Plussade i söndags!!!! Skulle haft mens för en och en halv vecka- men den dök aldrig upp i kombination med mer ömma bröst än vanligt! Och lite magkatarr stickningar. Inget illamående än.

    Men dumma gravida oroliga tankar snurrar i huvudet. Likaså känslig för tårar :)


    Grattis!! Jag är precis som du, orolig och gråtmild för minsta lilla :)
  • Momento
    Malin Annie Carolina skrev 2019-03-28 12:11:29 följande:

    Grattis! Har mått superilla senaste veckan men fick Lergigan Comp utskrivet igår som jag testat idag och (peppar peppar) men har knappt mått illa alls idag och velat äta tom. Det är så fruktansvärt skönt! 


    Gud så skönt! Vilken vecka är du i? :)
Svar på tråden Bf november 2019