• Smecker

    Dejt hör av sig men mindre

    Hur skall han veta om du är intresserad eller inte? Hur har du visat eller uppmuntrat det?


    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-13 10:09:22 följande:

    Det är jag som skrivit mest nu efter vår dejt.


    Det var egentligen inte svar på min fråga. Hur skall han veta? Har du sagt det? Har du tagit initiativ till att träffas?
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-13 10:39:01 följande:

    Nä problemet är la att jag är feg plus att han sa saker på dejten som gav väldigt dubbla budskap om han ens var intresserad. Just där tolkade jg nog det han sa som att han inte var intresserad men då kan jag Inter förstå varför han hör av sig då o då...


    Så han gav dubbla signaler, medan du hela tiden gett klara och tydliga signaler med vad du vill, så att han vet?
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-13 11:21:31 följande:
    Nä det gör jag väl inte heller kanske. Men som sagt skrev han igår, så skrev jag nu i morse o ställde en fråga som han läste o struntade i att svara..
    Du kan inte förvänta dig mer av honom än du ger själv. Varför skall han vara drivande och rak och tydlig när du inte är beredd att vara det?

    Du gör såklart som du vill, men förväntar du dig att en kille skall göra hela jobbet åt dig, utan att du behöver riskera något, engagera dig eller satsa själv, ja då tycker jag att du förtjänar att leva i ovisshet. What goes around, comes around, som man brukar säga. Vill du något, så ta tag i det.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-13 13:11:08 följande:
    Jo självklart!! Men nu är det ju faktiskt jag som visar intresse för honom. Jag hör av mig till honom m.m.

    Det känns snarare som att han kör nåt slags spel med mig. Ja han kanske försöker göra mig orolig nu när jag väl börjar visa intresse eller något va vet jag. Tex kan han skriva till mig för att sen bara sluta svara o vilja fortsätta samtalet.

    O det är ju aldrig så att jag inte visst intresse för honom. Har han skrivit till mig har jag absolut visat intresse för att vilja prata med honom genom att ställa frågorna o förs samtalet vidare.
    Eller så förväntar han sig lite driv från din sida, något mer konkret än att du messar honom ibland. Till exempel att du, klart och tydligt, tar initiativ till att ni träffas igen. Det vill säga, föreslår dag, tid och plats, och kan han inte då så styr du upp när han kan. Eller så säger du rakt ut att du är intresserad av honom och frågar hur han känner och vad han vill.

    Men jag antar att det är mer safe att sitta på FL och gnälla över att han inte gör allt jobb åt dig, än att göra något konkret själv.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Miss Skywalker skrev 2019-03-13 13:24:44 följande:

    Fråga rakt ut. Varför spela spel?


    Like this.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-13 19:02:10 följande:

    Ja men då kunde han ju iaf svara när jag frågar om han sovit bra tycker jag. Annars måste han väl förstå att jag kanske tror han dissar mig


    Eller så är han trött på meningslöst småprat och väntar på att du skall visa lite driv och framåtanda. Om du varit så passiv hela tiden, och med passiv menar jag inte skickat ett meddelande då och då, hur skall han veta att du inte redan har dissat honom?
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Chattisen skrev 2019-03-18 14:44:33 följande:

    Jag hade släppt hoppet på mer, kanske blivit vän om vi hade liknande intressen, men vill ändå ha en god vän som man vet vart man har. Och inte tjatar man till sig en date, fuck it.. då finns dem som visar intresse till mig som person i stället, här blir lätt gråzoner om någon av parterna spelar spel. Ogillas mkt!


    Särskilt när båda parterna spelar spel. Känns spontant som om de förtjänar varandra.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Chattisen skrev 2019-03-17 22:39:58 följande:
    Riktigt störande inlägg, varför ska hon ta tag i det, när han inte gör det? Hon skulle uppenbarligen inte tvivla om han inte varit så otydlig.. han får antagligen tillbaka vad han ger till henne.
    Av samma anledning som han skall ta tag i det när hon inte gör det. På vilket sätt menar du att hon har varit tydlig? Nu är det endast henne vi har i tråden, så då får hon det rådet. Hade han startat en tråd om det så hade han fått exakt samma kommentar.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-17 22:35:06 följande:
    Jag måste ha lite råd här nu asså.. jag skrev i helgen o frågade va han skulle göra på kvällen för att ev föreslå atr vi skulle ses. Han svarade att han skulle ta det lugnt o kanske träffa en gammal vän villet han aldrig gjorde. Jag tycker det lät som att han anade att jag skulle fråga därav en sådant svar. Sen är det klart han kanske var trött efter jobbet o ville ha lite försprång eller va man säger. Iaf hör han av sig ikväll o frågar hur helgen varit för att sedan bara sluta svara typ.

    Det börjar kännas som att han hör av sig när han börjar ana atr jag ?glömmer? honom eller va man säger. Tex hörde han av sig o frågade om helgen var lugn trots han vet att jag var ute på krogen. Han har som sagt bara varit singel i ca 3 månader så föestår om han inte är redo. Men nästan som att han både vill ha o äta kakan .... så ska jag fortsätta visa intresse? O när jag väl gjort det så är han inte alls intresserad av o prata .. eller vara passiv?

    Funderar på att föreslå en träff till helgen nu i veckan...

    Ibland skriver han även, som tex tidigare idag o feågade hur läget var. Jag svarar o frågar detsamma o så svarar han inte på det...
    Föreslå en träff till helgen i veckan. Och var inte så mjäkig, fråga inte först vad han skall göra utan fråga helt enkelt om han vill ses på lördag klockan vad som nu passar dig bäst. Om han inte kan på lördag, och inte själv direkt föreslår en ny dag/tid, föreslå söndag klockan vad som nu passar dig bäst. Om han inte kan då heller, och inte själv direkt föreslår en ny dag/tid, så tar du och skiter i honom helt och hållet. Då har du gjort ditt, och behöver inte slösa mer tid på honom.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-19 22:37:24 följande:
    Nu fick jag av honom ikväll igen. Ett mess där han frågade hur läget var, jag frågade själv o sedan godnatt. Men han hade jobbat hela dagen frams till kvällen så var trött. Sönder känns ju ändå som han vill hålla igång vår kontakt så att säga. Eller iaf att jag inte ska glömma han. Eller va tror du när han ändå hör av sig?

    Skulle ändå vilja påstå att han skriver mer nu än precis efter vår dejt.
    Vad tror du själv när han ändå hör av sig?

    Vad är egentligen poängen i att spekulera och teoretisera kring er kontakt? Vad får du ut av det? Det finns ingen som vet, eftersom ingen känner honom och du inte frågar rakt ut, och finns det 1, 10 eller 100 teorier så är de alla i princip lika sannolika.

    Vill du sitta och älta några månader till, eller vill du göra något åt det? Du har fått förslag. Gör något. Eller lägg ner honom. Allt det här leder precis ingenstans, det bara "känns" och "verkar" och "tror".
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (TB) skrev 2019-03-21 23:23:14 följande:
    Jag skrev nu idag o frågade om han hade lust att ses imon o laga lite mat o ha en chill fredag. Jag ångrar lite att jag bara föreslog en dag nen iaf.. han svarade att hn hade lovat några polare att gå ut o ta några öl men att han gärna annars hade gjort det. Fick även senare på kvällen av honom godnatt o så.

    Jag hoppas ju att han är ärlig o att han menar att han gärna hade gjort det annars. Hade kompisarna bara varit en bortförklaring känns det ändå inte som att hab hade lagt till gärna gjort det annars utan då hade det kanske räckt att skriva att han skulle göra annat?

    Jag får väl avvakta o se..
    Varför föreslog du inte direkt en annan dag, lördag t ex? Var lite på.

    Jag förstår inte varför du skall avvakta och se. Vad är det du skall se? Vad väntar du på?
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (Lönlöst) skrev 2019-03-22 08:08:24 följande:

    HAN skulle direkt föreslagit en annan dag - om han verkligen var intresserad. Han hade förresten föreslagit att ses igen för länge sen - om han verkligen var intresserad. Lyckad dejting behöver ingen analys och lämnar inga frågetecken. Det finns också en bra tumregel att ha som kompass i den snåriga dejtingdjungeln: the way he treats you is the way he feels about you.

    Leta vidare och hitta någon som verkligen vill ha dig. Kram


    Ja precis, the way she treats him is the way she feels about him. Han bör nog leta vidare och hitta någon som verkligen vill ha honom.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
Svar på tråden Dejt hör av sig men mindre