• Ellie08

    BIM April

    Minmakaron skrev 2019-03-23 18:15:30 följande:

    Åh, vad jag känner med dig. :( Förstår precis vad du menar. Det är så frustrerande och ledsamt. Hoppas det finns chans för en vändning ändå. Stor kram till dig.


    Tack <3.
  • Ellie08
    Ok1020 skrev 2019-03-23 19:43:35 följande:

    J

    Ååå fy jag förstår dig!! Vissa ggr när killen har varit upptagen är sjuk har jag blivit sååå arg att jag gråtit!! Hur ofta kör ni runt ÄL?


    Alltså jag tror jag blev mer besviken denna gång och mer förbannad för det var faktiskt första gången som jag fick blinkande gubbe i flera dagar och sen fast gubbe så då sa jag till maken att vi får mysa en gång per dag minst. Innan så har jag haft rund ring och sen direkt fast gubbe och då har myst en gång på morgon och en gång på kvällen. Har betett mig som en riktig häxa idag, har dampat på honom för allt möjligt. Och den jäveln sitter och spelar Playstation - jag vill ta och slänga fanskapet från fönstret hahaha #psykos
  • Ellie08

    Jag har gett upp för denna månad. Hade blinkande gubbe på CB Adv. Digital den 20 och vi myste då. Fast gubbe den 22 på kvällen. Och sen blev det som det blev med sexet denna månadGråter. Jag hoppas det går bättre för alla andra och att många plussar denna månad! Jag har noll förhoppningar för mig själv så håller tummarna för er alla istället. 

  • Ellie08

    Hej alla!

    Ungefär hur många dagar innan mensen får ni PMS symptom och hur länge varar er PMS?

    Jag har idag haft ont i nedre delen av magen, lite kramper och sen har jag känt mig varm igår natt och helt plötsligt nu på kvällen. Jag tror jag håller på och blir sjuk men när jag kollade trosskyddet i eftermiddags så fanns det pyttesmå röda ?prickar? i flytningen - det syntes knappt så var tvungen att kolla ordentligt. Det såg som typ rester och inte flytande om ni förstår vad jag menar - svårt att förklara. Är det någon som haft liknande? Har inte sett det igen.

  • Ellie08
    Skrollan94 skrev 2019-03-26 22:00:19 följande:

    Låter som du skulle kunna ha haft ägglossning nu såfall. Är ganska vanligt att få en liten blödning vid ägglossning. Samt att tempen går upp efter ägglossning. Men du kanske har tagit äl-test?


    Jag hade ägglossning i fredags (fast gubbe på CB Adv digital på kvällen). Jag tog ÄL-test idag bara för säkerhetsskull och den visade ju zero, ingen ÄL. Ibland kan det ju vara så att man har ÄL två ggr .. har jag läst här ngnstans haha. Men så var inte fallet med mig enligt CB.
  • Ellie08
    lonelygirl92 skrev 2019-03-27 18:05:53 följande:

    Vad tror ni om detta? Jag tycker mig se ett svaaaaagt blått streck?!


    Jag vågar mig på ett GRATTIS!!!! Jag ser strecket :)
  • Ellie08
    Emmissss skrev 2019-03-28 12:34:17 följande:

    Hur går det för er tjejer? Många som har BIM nära mig (den 10e) känner ni något? Haft ÄL? Jag har känt av lite men inte alls lika ont som andra månader..


    Hade ÄL i fredags (positivt på kvällen), har nu under veckan efter ÄL känt värk (lik mensvärk) på kvällarna och har känt av det mer idag under dagen - har även känt mig krasslig och har haft mkt flytningar idag. Ska iväg till gymmet och träna nu efter jobb, fortsätter dessa typ av värk så skippar jag träningen i helgen. Hur har du känt?
  • Ellie08
    Emmissss skrev 2019-03-28 16:06:07 följande:

    Okej! Jag känner igen "mensvärken" slutade med RR till denna cykel, slutat med de mesta vitaminerna förutom folsyra för att minska stressen och allt tvång. Tror min ÄL kom som den ska denna månad, tror RR gjorde att den kom mycket senare... får rejäl migrän vid ÄL (måndags) och känner mig orkeslös.. ska träna idag och hoppas kroppen är tillbaka. Brukar även känna lite i svanken. Men inte mycket magont ännu, konstigt nog! Nu håller vi tummarna!!!

    Hur länge har ni försökt? Första barnet? :)


    Jag är så sjukt osäker när det kmr till RR, Bisolvon, och massa annat. Jag har regelbunden menscykel, regelbunden ägglossning men det är något som inte funkar. :( Jag tar bara folsyra. Vi har försökt sen oktober förra året. Jag slutade med mina minipiller under sommaren. Första barnet .. förhoppningsvis, fyller 31 år i juni. Min man fyller 33 i augusti. Hur länge har ni försökt? Har du barn? :)
  • Ellie08

    Hej tjejer! Jag ville passa på att fråga er hur ni hanterar träningen under dessa tider som ni försöker bli preggo? Jag tränar minst 5 dagar i veckan och då är det 45-60 min crosstrainer och 30 min styrketräning där jag varierar muskelgrupper som ska tränas. Anledningen till att jag tränar är dels att jag mår bra av det och på grund av att jag har kontorsjobb vilket innebär att man inte rör på sig öht. Jag läste ngnstans att man inte alls ska träna så mkt för att det kan stressa kroppen...

  • Ellie08
    Gävlebo skrev 2019-03-29 22:46:18 följande:

    Jag tänker att du ska göra det som du mår bra av. Om du slutar träna kommer du troligtvis må sämre och det tror inte jag är nog bra. Sen kanske det inte är så bra att överanstränga kroppen heller. Gör allt med måtta:)


    Ja exakt. Jag försöker att hålla mig från att lyfta tungt och överanstränga med styrketräningen men blev ändå lite orolig när jag googlade haha! Jag tränade inte så mycket under hösten när vi började försöka - tog en break och la all fokus på babymaking och babyplanning. Trodde väl att det skulle bli en bebis direkt och att gå runt hemma efter jobb och inte ha något annat att fokusera på gjorde mig tokig. Så när jag började träna igen i januari så blev humöret iaf lite bättre.
Svar på tråden BIM April