• Carolinevivien

    Examensarbete - hjälp!

    Hej!

    Jag och min klasskompis går sista året på Personalvetarprogrammet och håller nu på med vårat examensarbete och behöver få in svar på vår enkät. Vi vore därför väldigt tacksamma om du vill lägga 10-15 minuter på att svara på enkäten och därmed hjälpa oss att göra ett grymt examensarbete och bidra till forskningen! Arbetet handlar om konflikten mellan arbete och familj och om det finns något samband med olika personlighetsdrag.

    Klicka på länken för att svara på enkäten: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9ZwqgMaOSrJnmcrC-9JnblGtcLL0BEcQdw9Rsg-R8jvca1Q/viewform

    Vi är väldigt tacksamma för varje svar vi får och hoppas att du vill vara med!

  • Svar på tråden Examensarbete - hjälp!
  • Anonym (?)

    Får ni verkligen göra en enkätundersökning på familjeliv? Ni har ju ingen aning om vem som svarar. Ni kommer inte bidra till forskningen om ni sköter ert arbete så oseriöst.

  • Carolinevivien

    Nja, det är inte riktigt så det funkar.. vi använder oss utav ett bekvämlighetsurval vilket innebär att vi kan samla in svar från olika ställen som finns till hands, vi kan till och med betala folk för att få in svar på enkäten (vilket är väldigt vanligt bland forskare om man har kapitalet till detta, exempelvis genom sponsring). Det har vi dock valt att inte göra utan lägger istället ut enkäten här och på andra sociala plattformar. Gällande att vi inte vet vilka som svarar så vet vi inte heller det när vi delar enkäten på exempelvis Facebook och den sedan delas vidare där. I själva enkäten är alla anonyma oavsett och det spelar i vårt fall ingen roll då vi inte har en specifik urvalsgrupp som vi ska skicka ut exempelvis påminnelser till.

Svar på tråden Examensarbete - hjälp!