• Tessi1

    BIM maj

    Här är livet skit. Världens mensvörk :( jag som tänkte testa mig idag men det blev inget med det...Känns extra tungt att det inte blev någon 2019 bebis..

    10:e försöket here we come...

    Bim 16/5

  • Tessi1
    Lunne skrev 2019-04-12 15:52:45 följande:

    Nu måste jag gnälla på FLs sökfunktion! Kunde verkligen inte hitta denna tråd när jag sökte igår så startade en ny, men först nu så syns denna, ggr! Hoppar gärna med i alla fall :)

    Vi har försökt sen i somras, lyckades i oktober men det blev ett MA i början av december =/ Hann efter det med ett försök i februari och tog paus i mars. Så nu siktar vi på att köra på i april och hoppas på en bebis januari 2020 :) Hur känner nu andra om att möjligt förväntat BF nu slagit över till 2020?

    BIM 1/5 elenoresara 2/5 Trettitvå, Zyprexa, Grossess3/5 sommartjejen888 4/5 smlan, luktärtan, höstmamma 5/5 ok1020, Evi82, Irene1228/5 Emmissss, Lyra78 9/5 Babycakes79, Cheneyney

    13/5 Lunne


    Jag håller med dig . Känner samma som dig att man redan är inne på år 2020.. trodde ju det skulle gå och bli en 2019 bebis.. jag vet inte när man ska ringa om att få hjälp . Försökt i 9 månader nnu. Vill göra det direkt men är samtidigt rädd att jag ska ha alla fel och aldrig kommer få barn:(
  • Tessi1

    Jag har varit extremt nere sen jag fick mens denna gången just för att man vet att det inte blir någon 2019 bebis :( nu är ägglossning om ca en vecka och jag brukar alltid känna ett hopp runt denna tiden men det känns mest meningslöst:( varför skulle det funka denna gången men inte gjort det alla andra gånger? Hoppet börjar försvinna. Detta blir vårt 10e försök... vet inte om man ska gå och prata med någon då det börjar kännas tungt att bära alla känslor hela tiden och alla tankar i huvudet.. :(

  • Tessi1

    Jag vet typ att det redan är kört denna månaden med:( känner inga symptom . Visst bim är runt 14-16 maj så det är ett tag kvar men jag kommer inte ur dessa deppiga tankar:( sitter på toan på jobbet och gråter nu. Enda sen man gick över till 2020 bebis har jag varit deppig och har svårt att känna mig peppad igen :(

  • Tessi1
    Smlan skrev 2019-05-06 13:53:43 följande:

    Jag förstår att det är tungt. Jag plussade i fredags på BIM-1 och har fortfarande inga som helst symptom så ge inte upp hoppet än. Det är många dagar kvar till BIM för dig.

    Jag fick ett MA i december med BF beräknat 3/7 och var väldigt deppig därefter och gav mig f*n på att jag skulle få en 2019-bebis. Det var väldigt tungt när det slog över till 2020 men i en annan grupp kring MF/MA som jag var med i var alla så himla peppade över nystarten med 2020-bebis så det smittade över sig på mig också. Humöret går upp och ner i denna bebis-görar-karusell. Snart kanske du hittar lite hopp igen och det positiva med att få en bebis i 2020 istället. Det är svårt att skicka pepp över nätet så här, jag vet hur tungt det kan vara.


    Tack så mycket och grattis såklart!! Det ger mig hopp <3 ja och det gör det inte lättare att alla mina vänner precis har fått barn i mars och maj eller är gravida. Det gör nog det extra tungt med eftersom vi är inne på 2020 nu ;( de blev gravida på första och andra försöket och här är jag på försök nr 9.. livet känns orättvist då. ja det är verkligen en bergochdalbana. Vem hade trott det ;(
  • Tessi1
    Smlan skrev 2019-05-06 14:34:36 följande:

    Inget är så tungt som när "alla" i omgivningen får barn eller är gravida. Min svåger och svägerska berättade att de skulle ha barn bara nån vecka efter mitt MA (vi hade inte berättat om graviditeten eller MA:t för dem) och då brände tårarna innanför ögonlocken. Jag kunde hålla mig just då men efter att de hade gått så bröt jag ihop. Jag tror att man måste tillåta sig själv att bryta ihop så att man kan komma igen <3. 2020 kommer vara ert år också, jag känner det på mig :)


    Ja och nu är verkligen alla i min omgivning gravida eller precis fått:( man känner sig så utanför och är besviken på sin kropp. Tack för peppen <3 förstår att det var tufft för er med MA. Kul att få ett plus ganska snabbt efteråt <3 Som du säger man måste få bryta ihop med.
  • Tessi1
    tesselessan skrev 2019-05-07 04:56:12 följande:

    Detta hände precis. Vi har försökt i ett år. Fick kemisk graviditet förra månaden som tog hårt på mig så vi så att nu tar vi en paus i försöken.

    Jag har verkligen gjort allt för att inte tänka på det och trodde det var kört för att jag har varit magsjuk och rejält förkyld men det kanske var det som gjorde susen, nedsatt immunförsvar.


    Stort grattis <3 har du känt några symptom? Eller upptäckte du att mensen var sen bara?
  • Tessi1
    tesselessan skrev 2019-05-07 08:07:21 följande:

    Tack. Jag är försiktigt hoppfull om att det ska gå hela vägen denna gång. 

    Mensen var 3 dagar sen men jag vågade inte riktigt ta ett test ändå. För jag orkar inte fler negativa test. Men sen igår insåg jag att brösten gjorde rejält ont, illamående kom igång igår också men men det som gjorde att jag tog beslutet att testa var att alla byxor klämmer åt över magen som gör att jag blir illamående. 

    förra veckan kunde jag känna mig lättare andfådd, mer kissnödig ( vilket var extra tydlig en av dagarna), molvärk och att jag blödde lättare från näsa och tandkött. Men de tecknen vågade jag inte tro på. Förra månaden när jag hade en kemisk graviditet kom illamåendet först sen den svullna magen så jag vågade inte ta segern i förskott. men jag köpte ändå ett test igår. köpte de dyra digitala testerna för jag orkar inte mer stå och leta efter svaga streck (har gjort i ett års tid). 


    Grattis vad roligt <3 förstår du vill va lite försiktig men samtidigt får du försöka glädjas åt detta med:) okej jag ska försöka gå över bim dagen. Man är alltid så ivrig eller så hinner jag inte ens testa förrän mensen dyker upp.. men denna månaden hoppas jag på ett plus <3 detta blir vårt 9e försök så jag kör också vara digitala. Vill ha det svart på vitt liksom
  • Tessi1
    sidechick skrev 2019-05-10 04:57:53 följande:

    Kunde inte sova o gick upp och tog ett test. Kan inte tro det är sant?! Va så förberedd på att det skulle ta ett tag! Nu ber jag till högre makter att allt går vägen!


    Stort grattis <3 första barnet ? Första försöket? Några symptom?
  • Tessi1
    liebespuppe skrev 2019-05-10 07:09:17 följande:

    Idag är det begravning för mig och det kommer att serveras en del vin i helgen. Jag har varit SÅ skeptisk. Men köpte en test i smyg bara för att få det svart på vitt ..

    Nu får jag skylla bort det på magknip.

    Sambon är inte riktigt i form för att veta. Hoppas det stannar så gör vi ett test tillsammans nästa helg.

    Fått två MF i v. 6-7 förra året. Detta blir vårt fjärde försök.

    Testet är taget på morgonurin på beräknad mensdag.


    Stort grattis <3 hoppas det stannar kvar! Ja skyll på magknip hihi
  • Tessi1
    Sobioor skrev 2019-05-14 07:43:43 följande:

    Åh va trist :( håller verkligen tummarna för dig att det tar sig på nästa försök <3 vet hur de känns kram


    Tack det hoppas jag med :( kram
Svar på tråden BIM maj