• Gummsan83

    BIM maj

    Hoppar in här :) första riktiga försöket . Mitt 4:e (ett tvillingpar) och vårt första gemensamma. Har BIM 11/5

  • Gummsan83

    Då är vi 3 som är skengravida :) jättetrött, känner mig lite yr, känningar i magen, hungrig m.m. Man hoppas ju så, men tiden går så långsamt just nu. Vill att det ska bli måndag så jag kan testa!

  • Gummsan83

    Jag har haft molvärk i magen nu i 4 dgr och igår blev jag så trött !! Min sambo fick köra hem då jag kände mig inte ens okej att hantera bilen. Kom hem somnade vid 18:00 och sov tills klockan ringde i morse och är fortfarande så trött ! Och värken är kvar :) kanske en dryg pms månad eller bebis! Hur känner ni andra med tröttheten ?

  • Gummsan83
    Susanned skrev 2019-05-03 07:26:26 följande:

    Som sagt är jag verkligen i chock och var inte beredd på detta! Ska på seminarium i eftermiddag och efter det berätta för killen :)

    Jag vet inte riktigt när jag hade ägglossning, eftersom jag bara går på sekret, men jag hade äggviteflyt. under påskhelgen. Därefter har det ?huggit? till i magen, både på höger och vänster sida (detta har jag dock inbillat mig tidigare när jag varit sken så jag la ingen vikt vid det). De stack och högg i några dagar, även i ljumskarna. 1 vecka efter ÄL kom ömma bröst, precis som innan mens men ändå annorlunda. I vanliga fall är jag öm i hela bröstet men nu mest på sidorna. Jag blev även stundvis snuvig men trodde att det berodde på vädret. Vid ETT tillfälle blev jag yr och illamående, men även detta avfärdade jag. Igår var jag övertygad om att mensen skulle komma pga rejäl molvärk, vaknade dessutom upp och var lite svullen under armhålan (trodde jag häll på att bli förkyld). Men på kvällen försvann all mensvärk, hade endast ont under armen och i brösten.


    Grattis !! Vad roligt ! Hur har du tänkt att berätta det ? Ska du göra något särskilt kring det?
  • Gummsan83

    Grattis till alla er som plussat :) är BIM -4 imorgon och tänkte testa. Har många symtom.. är inte ens sugen på kaffe idag! Molvärk sen Äl och trött, snurrig .. dock känner jag inget alls på brösten... vill så gärna veta om man är skengravid eller inte. Vad har ni som plussat haft för symtom ??

  • Gummsan83

    Tog imorse . -3 BIM och neg :( så skengravid jag måste vara denna månaden ... får väl snällt vänta in mensen ..

  • Gummsan83

    Tog ett test idag och det var negativt .. -1 BIM så får väl snällt vänta in mensen imorgon och satsa på att bli gravid juni istället. Grattis till alla er som plussat! :)

Svar på tråden BIM maj