• zebrans

    BIM maj

    Hoppar in. BIM idag/imorgon... olik längd på lutealfas. Haft supermycket flytningar (bara jag ?nuddar vid? utanpå så blir det väldigt blött. Någon mer som upplevt liknande - och varit gravid?

  • zebrans
    Emmissss skrev 2019-05-07 16:51:23 följande:

    Jag har precis som du - enligt förra månaden BIM idag enligt appen imorgon.. jag har haft jätte mycket flytningar idag. Men nu börjar värken komma så jag är så besviken.. då kommer nog mensen imorgon trots allt :(


    Har du några fler symptom? Jag försöker hitta det minsta lilla... Jag har haft molvärk i en veckas tid, vilket jag inte brukar ha mellan äl och bim. Något ömmare bröstvårtor. Mellan äl och bim brukar jag även ha en rätt torr period, men nu är det verkligen mycket flytningar.
  • zebrans
    Emmissss skrev 2019-05-07 18:14:26 följande:

    Jag har alltid molvärk så för mig är det inget positivt. Aldrig känt av brösten :( Brukar få rosa flytningar några dagar innan BIM och nu har det inte kommit något.. så var mest det och massa flytningar, är glad så länge de är vita då har man hoppet uppe! Sen trodde jag det skulle komma idag då det kom dag 28 förra månaden. Men nu har jag molvärk så då är nog mensen på g.. :( Hur mår du?


    Har färgen på flytningarna någon betydelse? Mina är rätt genomskinliga men kan komma som vita små klumpar i. Just nu har jag enorm halsbränna och är hemma från jobb.. Om det är ett tecken på graviditet eller vanlig förkylning kan jag inte svara på. Väldigt kissnödig, men det är egentligen inget ovanligt - har bara en allmänt liten blåsa haha!
  • zebrans

    [quote=79611545][quote-nick]Emmissss skrev 2019-05-07 18:30:57 följande:[/quote-nick]Oj det låter positivt!!! Jag har jätte bra immunförsvar så vet inte om det kan vara en nackdel.. börjar tro det. Brukar ha rosa flytningar några dagar innan mensen drar igång. Har aldrig haft så förr men de senaste månaderna har det varit så! Just nu är det vita ser ut som ÄL flytningar haha[/

    Bra immunförsvar tycker jag inte borde vara något negativt. Hur lång lutealfas brukar du ha? Håller tummarna för dig!!

  • zebrans
    Emmissss skrev 2019-05-07 18:45:05 följande:

    Jo jag har faktiskt hört det! Lutefas är det totala dagar? Brukar ha sen ÄL typ dag 18-19 maxutslag (när appen säger att man redan haft ÄL ;) ) och sen mens dag 28.. Hur ser det ut för dig?


    Hm.. okej! Men hoppas inte fallet är så för dig. Lutealfas är tiden mellan äl och bim, så då borde din vara ca 10 dagar då! Jag brukar ha 10-12 dagar, och är på dag 11 nu.

    Har ni försökt länge?
  • zebrans
    Emmissss skrev 2019-05-07 19:38:12 följande:

    Okej, jag vet bara att jag brukar få efter appen visar grönt haha. Detta är 8e försöket för oss. Hur länge har ni försökt? :)


    Okej, tempar du? Vilken app? Vi försöker inte aktivt utan tar det som det kommer. Är andra gången nu det lyckats pricka vid ÄL.
  • zebrans
    Emmissss skrev 2019-05-08 22:18:56 följande:

    Hoppade över till juni gruppen idag för jag trodde jag fått min mens, fick ljusrosa flytningar som jag brukar ha i början av mens. Blev så ledsen. Sen tyckte jag inte den kommit igång så mycket så ikväll när jag borsta tänderna öppnade jag mitt dyraste test. Gravid 8e försöket!!!!!!


    Stort GRATTIS!!
  • zebrans
    Emmissss skrev 2019-05-09 05:12:14 följande:

    Tuuusen tack!!! Hur har det gått för dig? Vi hade ju samma datum! :-*


    13 dagar efter äl idag, aldrig haft så lång lutealfas. Dock sjönk tempen idag, men ännu ingen mens!
  • zebrans

    Är det någon som vet hur det fungerar med flytningar vid bim? Har fortfarande rikligt med flytningar... tempen dippade för två dagar sedan. 14 dagar sedan ägglossning. Kan tempen dippa trots att man är gravid?

Svar på tråden BIM maj