• Anonym (par vill par)

    bra site för att träffa par?

    Hejsan.

    Vi har på senare år upptäckt att vi vill träffa andra par för sex tillsammans, kalla det swingers :) Vi har hittills träffat en handfull par och haft många trevliga träffar med dom. Men det som vi upplever som ett problem är hur vi ska hitta bra par som vi vill ha sex med.
    Vi har ett konto på BC men ärligt talat... skräpigare sajt och medlemmar får man leta efter... Det krävs ungefär 50 par att prata med innan man kan få till en träff.  Vi har även besökt pih i Stockholm och det är inget vi kommer göra igen. Läskig klubb/lokal med lika mycket läskigt folk. Att komma in och det första få göra är att slänga av sig kläderna känns inte rätt. Var är stil och klass, var är minglet, var är stämningen att bygga upp? 

    Finns det ärligt talat ingen annan sajt eller grupp som erbjuder något bättre än BC?

  • Svar på tråden bra site för att träffa par?
  • MatteYanken

    Vi letar också efter ett annat par och/ eller en extra för trekant. Vilket det blir beror helt på vem man träffar och om det känns rätt. Vi är 34 och 30. 

  • Anonym (swingsex)

    Vi ska på en mingelträff som Night of Passion (www.nightofpassion.se) anordnar, dom brukar ordna bra träffar. Så gå med dom så kanske vi ses :) 

  • svenskitelge

    Ett tips är att kolla på BC ändå. Leta efter kik-grupper och anmäl ert intresse. 
    De seriösa kräver någon form av verifiering innan insläpp i gruppen. 
    Sedan är det lätt att knyta nya kontakter. 
    Lycka till!

  • Anonym (par vill par)

    Tack för alla tips.

    BC kommer vi nog lägga ner, bara läskigt där tycker vi. Däremot har vi skrivit upp oss för en träff med nights of passions som swingsex rekommenderade. Ska bli kul att se hur den träffen blir :)

Svar på tråden bra site för att träffa par?