Inlägg från: Anonym (Målsättning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Målsättning)

    Kvinna 45+, hur ska en man se ut?

    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 10:30:25 följande:
    Det är fel på personerna som beter sig otrevligt givetvis vilket många påpekat i tråden.

    Du har dessutom utmaningar med din självkänsla eftersom dessa kommentarer hämmar ditt liv så mycket. Det är alltså självkänslan/självförtroende som du behöver jobba på, inte kroppen.

    Det innebär inte att du inbillar dig att personerna sagt det de sagt. Hur kommer det sig att du tolkar inlägget så? Det som stod var att det inte är fel på ditt utseende utan på självförtroendet. Det stod ingenting om att du inbillat dig de elaka släktingarna. Förstår inte hur du läser in det.
    Jag koppar det till hur jag uppfattas av kvinnor. För mig känns det bra om kvinnor uppskattar mitt utseende och min kropp. Att få negativa kommentarer känns inte bra för mig. Det gör mig osäker. Och leder till att jag får sämre självförtroende. Jag tycker själv att jag ser ok ut. Jag trivs med min kropp som den är nu. Men kvinnor har problem med det. Så pass att de måste tala om det för mig.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 10:33:53 följande:
    Hur snygg din kropp än är kommer det aldrig räcka att bara ha en snygg kropp. Det känns som du gömmer dig bakom din kropp för att slippa ta tag i andra saker i ditt liv. Om du kan skylla på att din kropp ine duger på grund av kvinnors utseendefixering behlver du inte utamana andra saker i livet som att försöka ta kontakter med andra människor osv.
    Jag har alltid tagit första steget med kvinnor. Frågat om fika och liknande. Inte längesen jag försökte senast.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 10:36:02 följande:
    Det har cu förstått vid det här laget.

    Men vad ska du göra åt det?

    Försöka få till det mest perfekta utsendet någonsin som ingen nånsin kan kommentrra negativt? Eller vad är din plan?
    Jag kan inte göra nåt åt hur kvinnor uppfattar mig. Jag ser ut såhär.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 10:39:36 följande:
    Ja, det är ju bra att du träffar folk. Det lät tidogare i tråden som du mest höll dig hemma och inte hade några sociala kontakter allls. Att ha det är viktigare både för välmåendet och för möjligheten att hitta en partner än en fantastisk kropp.
    Det gör jag. Håller mig helst hemma. Men jag har ändå försökt med tjejer jag gillat. 
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 10:43:51 följande:
    Ok. Kan du göra något åt din egen bild av hur kvinnor uppfattar dig då? Att förstå att det finns viktigare saker än kroppens utseende? Att du kan behöva jobba med andra saker än kroppen för att upofattas som intressant?

    Vad är ditt syfte med tråden? Vad hoppas du få ut av den?
    Jag ville höra lite hur en man ska se ut i kroppen för att attrahera kvinnor. Kvinnor har olika smak, men om många kvinnor nämner en viss typ av ideal så får man lite hum vad de flesta föredrar. Få lite idéer om jag ska träna på annat sätt än jag gör nu. Lägga på mer muskler eller nåt. Det är därför jag nämnde kändisar. Lätt att leta upp bilder på hur dom ser ut.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 10:51:57 följande:
    Om du har jättesvårt att träffa tjejer nu, tror du verkligen att det kommer ändras för att du tränar en ny muskelgrupp? Det känns verkligen som att du söker en quick fix.
    Jag vet inte vad kvinnor attraheras av, det är därför jag frågar. Om jag nu uppfattas som för tunn, så kanske de flesta kvinnor gillar män med mer massiv kropp? Jag är inte naturligt kraftigt byggd. Läst att kvinnor vill ha en man de känner sig trygg med, luta sig emot. Då är nog min längd, 185 cm, bra, men jag kanske ska bli större?
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 11:18:26 följande:
    Så du tror att det enbart handlsr om din kropps utseende? Kvinnor som söker en partner söker bara en kropp som ser ut på ett visst sätt? Inget annat är relevant?
    Nej, men för att öka chanserna att attrahera en kvinna, så kan det vara bra att veta vad de flesta kvinnor gillar för typ av kropp.
  • Anonym (Målsättning)
    pyssel skrev 2019-04-20 11:03:57 följande:
    De andra sakerna du inte vill fixa kommer stå i vägen för att träffa någon.

    Din längd, vikt och beskrivna "kändiskropp" är det inget fel på. Förmodligen ganska attraktivt, så det andra står allvarligt i vägen för dig, inte kroppen.
    Jag tycker också min kropp är ok, och de kändisarna jag nämnde som har liknande kroppar.
    Men eftersom kvinnor har kommenterat min kropp negativt så är den inte ok för många kvinnor. Jag kommenterar inte kvinnor på det sättet. Alltså ÄR utseendet viktigt för kvinnor.
    Många har sagt att jag kommer träffa rätt kvinna, och jag har mycket att ge.
    Men eftersom jag alltid varit singel, och nästan ingen som kollar min profil på nätet skriver, då måste det ju vara utseendet det är fel på. Jag har läst att kvinnor skriver till män de attraheras av.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-20 11:31:17 följande:
    Ok. Tror du att ny sorts träning kommer för att skapa en kropp som de flesta kvinnor gillar kommer öka dina chanser märkvärt?

    Du skriver ju själv att din kropp ser bra ut och jämför den med kändisars. Om du försöke ta ett steg tillbaka och se objektivt på det hela - hur mycket handlar din ensamhet (i betydelsen singel) om din kropp? Kan det finnas andra faktorer som spelar större roll?

    Om du fortstätter leva ditt liv exakt som du gör nu men ändrar träningsinsatserna på nya muskelgrupper tror du att det kommer göra att du inte längre är singel om ett år?
    Märkvärt vet jag inte, men kanske något, om nu kvinnor gillar män med mer massa.
    Att jag är osocial är självklart en stor faktor. Men jag är inte så pigg på att vara bland folk, eftersom kvinnor uttryckt missnöje med hur jag ser ut.
  • Anonym (Målsättning)
    Fjäril kär skrev 2019-04-20 10:50:57 följande:
    Fast det är ju tack vare dålig självkänsla som du tolkar alla åsikter personligt.

    Alla kvinnor du träffar hela tiden kan omöjligt tycka att du är ful? Ser du inte det orimliga i det?

    Din UTSTRÅLNING signalerar osäkerhet och kvinnorna nobbar dig pga det. DU tolkar det som att det är utseendet det beror på men det är ju fel!

    Exakt hur många NYA kvinnor kommenterar ditt utseende negativt varje dag eller vecka?

    Hur längesedan blev du ordagrant nobbad av utseendet?
    Nu är det längesen, men jag förstår ju eftersom ingen skriver på dejtsidor. 
Svar på tråden Kvinna 45+, hur ska en man se ut?