• pyssel

    Killens snopp luktar

    Usch.

    Tvättar han bara könet när han duschar? Extremt äckligt. Har han något handikapp som inte lärt sig bashygien?


    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (rgmksm) skrev 2019-04-18 11:08:32 följande:

    Är väll inget fel på att duscha varannan- var tredje dag...? Tex duscha på måndag, sen på onsdag eller torsdag? Har dessutom problem med torr hud och  eksem så är mer eller mindre fysiskt omöjligt att duscha oftare. Skulle aldrig kunna duscha varje dag då skulle jag vara ett levande sår... Är dessutom bara hemma (och i skogen) då jag pluggar på distans. Och nej, jag luktar inte svett förs ca 4 dagar efter dusch, och brukar sällan låta det gå så långt. En bra deo är grejen. 

    Duschar dock gärna om jag åkt tunnelbana, där kan man snacka snusk...


    Du tvättar väl underlivet oftare? Jisses ..
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (rgmksm) skrev 2019-04-18 11:14:43 följande:

    Alltså kan ni inte läsa ni som kommenterar här eller? Känns som viskleken där det spårar...


    Du har ju inte skrivit att han tvättar könet regelbundet utanför duschen, så vad är det som spårar tycker du?
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (rgmksm) skrev 2019-04-18 11:24:46 följande:

    Eh nej? Använder våtservetter när jag bajsat (så är nog renare än de flesta där nere... fattar inte folk som använder bara papper...) och underlivet är ju självrengörande. Har knappt några flytningar och luktar 0 så varför skulle jag stå och skrubba fittan som är så känslig varje dag? .... 


    Som jag tolkade det alltså. Ingen visklek utan ett stort usch, men ett ännu större fy på din vårdnadshavare som inte lärde ut hygien bättre.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Ben) skrev 2019-04-18 16:36:43 följande:

    Håller med, folk tvagar sig överdrivet ofta idag. Visst blir man svettig eller känner att det luktar illa då får man tvaga sig oftare förstås. Säg till din kille att tvätta snoppen med vatten varannan dag och se om det blir någon förbättring. Blir det inte det får han tvätta varje dag, hjälper inte det då får han göra ett besök till VC tycker jag.


    Varannan dag? Va?

    Efter varje gång man kissat om man vill ha spontant sex är en lagom nivå men, men, smaken är ju olika .. Det är mkt snusk, och inte i trevlig bemärkelse, ute i stugorna. Det finns ju en del män som gillar när det luktar "mustigt" från kvinnor också. Hua!
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Förmyndarligan) skrev 2019-04-18 17:30:23 följande:

    Hur vanligt är det? Annat än med empiri som grund, kom igen - vill ha ett riktigt svar. FL är inte synonymt med verkligheten.


    Vilket? Att tvätta sig ofta eller att inte göra det? Empirism eller rationalism, vilket svar och vilken grund?
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Förmyndarligan) skrev 2019-04-18 18:12:40 följande:

    Att killar gillar mustiga underliv.


    Empiriska data från FL motsäger andra empiriska data. Jag hoppas att folk fabulerar här men vi kan ju ha fel.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (rgmksm) skrev 2019-04-18 18:55:19 följande:

    Vad kommer smutsen ifrån då? Vad är du så rädd för? Inte får du väll jord, smuts och sand i underlivet en vanlig dag. Man har ju byxor på sig? Och vaddå i alla veck? Skrubbar du tungan med tvål också eller? Flytningar och liknande är ju inte smutsigt i den bemärkelsen. Antagligen lika rent eller tom renare än saliv... 

    Men jag vet inte, jag kanske är välsignad med abnormalt lite flytningar. Är alltid fräsch och ren i underlivet om jag duschar och tvättar mig varannan-var tredje dag.

    Är i övrigt väldigt noga med renlighet. Tvättar händerna supermycket (har ocd) Vill att min partner tex har rena händer innan han tar på mig där nere. Brukar rengöra+desinfektera min telefon om jag varit ute i stan. Har aldrig kläder jag haft på mig ute inne osv. Hatar allmänna toaletter, undviker dessa till varje pris och duschar när jag kommer hem om jag av någon anledning var tvungen att besöka en sådan, på tex resturang eller liknande.

    Var/hur bor ni? Kan tänka mig att det är skillnad om man bor tex inne i stan i sthlm eller göteborg och åker tunnelbana dagligen. Då skulle jag nog också vilja duscha varje dag. Typ såfort jag kommer innanför dörren.

    Undrar också hur fan man ens har tid att duscha varje dag?... 


    Det tar inte längre tid att tvätta underlivet med vatten vid toabesök och duscha några minuter 1g/dag än att ha tvång, som ju också stjäl en hel del tid.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (rgmksm) skrev 2019-04-18 19:52:54 följande:

    Min läkare har uttryckligen sagt till mig att inte tvätta mig för ofta. Använder både återfuktande kräm och kortison vid behov. 

    Hade velat se en procent-statistik ärligt talat på sveriges kvinnor ang detta. Har mycket svårt att tro att en majoritet tvättar sitt kön varje dag. 

    Min kille har ju uppenbarligen större behov att tvätta sig där oftare, så kanske är olika helt enkelt. Vissa stinker efter en halv dag och vissa aldrig :) 


    Med tanke på alla trådar med vittnesmål från folk som inte ens tvättar rumpan efter nr 2 är du nog i gott sällskap med din glesa tvättning. Att dessutom tvätta musen måste ha extremt låg prio för dessa :)
    Alla hästar hemma
Svar på tråden Killens snopp luktar