Inlägg från: Anonym (Handlingskraftig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Handlingskraftig)

    Hur ofta lämnar män sexlösa förhållanden?

    Jag lämnade min ex-fru väldigt snart efter att hon tappat lusten för sex. Jag gjorde bedömningen att det inte var något hon var intresserad av att göra något åt eftersom hon inte själv såg det som ett problem. Hon försökte övertala mig att fortsätta vara gift med henne, om jag gick med på det så skulle hon "se mellan fingrarna" om jag hade sex med andra kvinnor. Hon ville inte veta något om det, men ville alltså "tillåta" mig att ligga med andra. 

    Inte ett upplägg som passade mig. Inte att få "tillåtelse" heller, jag är ingen jävla marionett som ska behållas för status och pengar. Vi hade det väldigt bra för övrigt men det är inte något som väger upp ett sexlöst förhållande för min del. 

  • Anonym (Handlingskraftig)
    Tecum skrev 2019-04-25 20:03:22 följande:
    Ok vi är inte överens om varken tolkningen eller värderingen av ordet så vi släpper det.

    Men jag fortsätter lite off topic istället. Okända män som skriver privat till en okänd kvinna och vill ha sex är antingen överoptimistiska eller desperata. Vi män får ju inviter från "Tatjana" eller "Irina" som på via google translate berättar vilka trevliga personer vi är och att de gärna vill träffas. Vi skrattar ju bara, om inte annat så åt den taffliga texten.

    Men är det alltid obehagligt och negativt när du får inviter eller beröm från någon du lärt känna lite via mail eller som sett dig tidigare? Det är ju en form av bekräftelse. Och det vore smartare av männen att ta kontakt och smöra in sig först. Inte för att det funkar på dig men kanske på singlar?
    Eller så har de sett vederbörande utvikt i Helkroppstråden. 
Svar på tråden Hur ofta lämnar män sexlösa förhållanden?