• LLW

    IVF maj 2019

    cutepoison skrev 2019-06-08 12:17:42 följande:

    Okej, då missuppfatta jag.. Jag trodde det var en vecka till din mens. Ja men det kan ju vara sköra slemhinnor. Jag håller tummarna för oss alla! :)


    Ja det är en vecka till mens i denna stimulerade cykel, märkte ju sist att lutinus skjuter upp den en hel vecka. Snacka om att man hann få upp hoppet på den tiden :(

    Jag håller också tummarna för oss!!
  • LLW
    cutepoison skrev 2019-06-08 14:08:06 följande:

    Jag förstår att ni tappar hoppet tjejer men kom ihåg att en graviditet inte behöver densamma som en annan så om man mådde jätte illa förra gången man var gravid så behöver de ju inte betyda att man inte är gravid för att man inte mår illa nu. Att din mens var 1 vecka sen förra gången du gjorde Ivf behöver ju inte betyda att den är det den här gången också. Den kanske är sen för att du är gravid.

    Jag kände ingenting under min graviditet med min son. Jag mådde inte illa, hade inte ont, inga sparkar heller förrän i v 28 eftersom moderkakan låg framtill så det kändes så sjukt overkligt. Nu känns det som om jag är gravid då jag mår illa men det kanske betyder att jag inte är det så jag vågar inte hoppas för mycket.


    Du har rätt. Men det är så lätt att tappa hoppet i den här situationen. Det enda jag någonsin upplevt sedan vi började försöka skaffa barn är ju misslyckanden, så att det någonsin skulle bli något annat känns så omöjligt
  • LLW
    Barnlängtan31år skrev 2019-06-10 07:18:40 följande:

    Hej på er!

    Hur går det för er?

    Jag har testat positivt :) Är gravid för första gången i hela mitt liv jag! Känns så stort. Vet att det är väldigt tidigt, men så här långt har vi aldrig kommit. Nu börjar såklart en annan oro. Men ska försöka njuta idag av detta :)

    Plussade redan igår RD 6, men väääääldigt svagt. Syns väldigt dåligt på bild.

    Tog digitalt inatt vid kl 02 :)

    Håller tummarna för er också!!


    Ååh stort STORT grattis!! Så himla roligt, hoppas det håller i sig nu och att vi andra får uppleva samma lycka! Underbart!
  • LLW
    cutepoison skrev 2019-06-10 18:53:31 följande:

    Har bestämt mig för att testa imorgon. Jag klarar inte av den här väntan längre och jag har ju ändå bim på onsdag. Min hjärna är inställd på negativt resultat så om jag inte skriver här imorgon var det nog mest troligt så och jag sörjer.

    Vi har fått några negativa besked idag som gör mig ledsen så jag tänker att jag lika bra kan ta beskedet redan imorgon (vill testa med morgonurin) eller bli lite gladare om det trots allt skulle vara positivt. 


    Lycka till!! Hoppas verkligen att du får positivt imorgon!
  • LLW
    cutepoison skrev 2019-06-11 05:58:22 följande:

    Godmorgon!

    Det verkar som att jag kan få känna mig lite gladare! Hjärtat höll på att hoppa ur medan jag väntade på resultatet. Tänk att min son ska bli storebror!


    Ååh grattis!! Så himla roligt!!
  • LLW
    Ölandstoka skrev 2019-06-11 08:19:29 följande:

    För min egen del har jag ordentlig huvudvärk sedan lunch igår, har mensvärk till och från och brösten har slutat ömma helt. Gissar att det inte är så bra tecken men inga spottings än iaf.


    När har du BIM?

    Jag fick en ordentlig blödning igår.. tog lutinus typ 5 timmar försent och då började det. Så känns verkligen som att lutinus är det enda som håller mensen borta. Den skulle kommit för 2 dagar sen. Nu när jag tagit dom som jag ska har det typ slutat..

    Ringde till Livio Falun idag och sa att vi vill börja behandling där. Ska få hem mina journaler först sen blir det startmöte. De stänger för sommaren nästa vecka men har vi tur och RMC är snabba med att skicka kanske vi hinner innan dess.

    Känns så sjukt att vi nu planerar för vår fjärde ivfbehandling... :(
  • LLW
    Ölandstoka skrev 2019-06-11 09:45:38 följande:

    Nej, vad jobbigt! Har du tagit något test? Kan knappt föreställa mig hur jobbigt det måste kännas, så vansinnigt mycket respekt för styrkan det måste krävas. Det ska vara en bra klinik, hoppas att de hittar det som är rätt för er!

    Jag är så oregelbunden i min cykel, bim varierar mellan 12-16 dagar efter äl, så mens senast lördag enligt en vanlig cykel. Får jag spottings testar jag nog på fredag, om jag inte får något vet jag inte om jag vågar testa redan på söndag.


    Inte testat, och kommer nog inte göra det. Är så otroligt trött på att se negativa graviditetstest vid det här laget. Väntar in mensen istället. Känner så idag iallafall men imorgon kanske det är annorlunda!

    Såg att du skrev om privat och sen landsting, en tjej i en annan grupp jag varit med i länge har gjort precis samma sak och det har inte varit något problem!
  • LLW
    Ölandstoka skrev 2019-06-11 14:25:39 följande:

    Jag förstår, tycker också att negativa test är mycket värre än att vänta in mensen. Hoppas att det känns rätt det du väljer.

    Spontant känns det som att det inte vore några problem att ha ett privat ivf i bagaget men man vet liksom aldrig. Tack!


    Ja man är så jäkla ärrad av att se dom där :( sitta och stirra och försöka vinkla för att kanske kaaaanske finns det ett supersvagt litet pyttestreck där. Usch. Kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att få plus.

    När räknar ni med att kunna göra hos landstinget? Förstår att du blir orolig, man är ju så rädd att något ska gå fel i den här processen. Det FÅR liksom inte gå fel.
  • LLW
    Ölandstoka skrev 2019-06-11 19:31:32 följande:

    Jag ringde och frågade och hon sa att de var fullbokade kommande period men att de har korta perioder. Hon sa tom att vi kanske får en tid redan innan sommarstängningen så det känns jättebra. Skulle vara så skönt att ha recepten så att vi kan köra igång redan i augusti kanske.


    Wow! Det vore ju fantastiskt isåfall. Det är så mycket lättare att ta misslyckandena om man har en plan för hur man ska fortsätta.

    Men du vet ju inte än om du faktiskt måste göra ett till! Hur känner du dig?
  • LLW
    Najo skrev 2019-06-11 08:54:21 följande:

    Finns ingen rättvisa i detta. Det var ju verkligen er tur! Måste resa sig upp och kämpa på...hoppas det går för er nästa gång.


    Tack <3 hoppet är inte helt ute än men jag är inställd på misslyckande. Hoppas du får positivt om du vågar testa imorgon!!
Svar på tråden IVF maj 2019