Inlägg från: Linda2barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Linda2barnsmamma

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Omstart2019 skrev 2019-05-18 19:30:23 följande:

    Jag kommer knappt ihåg vad sex är för nåt så jag kan nog inte hjälpa dig...

    Fy vad jag är less nu. Vill bara gråta. Sista dagarna har allt blivit så mycket jobbigare så jag är nästan beroende av sambon för allt. Klarar knappt ens gå en kort sväng med hunden, och det känns ju lagom kul när sambon jobbar natt fyra nätter i sträck. Då kommer han hem vid 9 på morgonen och stupar i säng och sover nästan hela dan.


    Haha så pass

    Ja förstår dig. Ja har rensat på undervåningen idag och böjt mig upp o ner flera gånger i typ grät emellan åt. Men tyvärr är ja så jävla envis... Ja fattar inte mitt egna bästa ibland... Blä.. Och idag har ja haft ruskigt ont fan överallt..

    Segt med nätter då. Hund måste ju tyvärr ut, min 1 åring kan ju hållas inne tills pappa kommer hem o kan springa av honom ute. Men inte långt kvar nu!! Vi får hålla ut. Lättare sagt en gjort..
  • Linda2barnsmamma

    Graviditeterna har aldrig hindrat min man.. Haha.. Inte mig heller för den delen men nu blev ja lite nervös.. får säg åt han att de blir celibat 1 vecka nu.. Haha

  • Linda2barnsmamma

    Ja fick sova heeeela natten inatt utan att vakna o behöva kissa. Så skönt!! Men bidrog med huvudvärk idag istället. Haha, fick sova för mycket.

    Men skönt för kroppen. Men har haft molvärk i typ mitten av ryggen sen sent igår och bebis har rört sig o flyttat på sig som en tok...

    Ska ja ha de så så lär de inte bli mycket mer plock o rensning här hemma. Har ju massa kvar o göra..

    Så tråkigt o läsa om hur svullna ni är. Ja har klarat mig, en så länge ialf. Men hade så med första flickan. Hade inga anklar, ingenting.. Allt va jämntjockt från höften o ner till foten.. Så förstår att det är jobbigt..

    Men nu måste vi kämpa igenom dessa sista veckor... Puuuh

  • Linda2barnsmamma
    Omstart2019 skrev 2019-05-20 09:50:51 följande:

    Jag lider med er som kämpar. Just idag känner jag mig lite mer uppåt igen. Men jag har också en del problem med att sova, känner mig pigg när jag borde vara jättetrött, precis som Canama skrev. Konstigt sånt där. Men jag försöker verkligen att inte sova på dagarna längre så sover jag lite bättre på natten. Men har inte så jättemycket fysiska problem på natten så som Anatomy.

    I natt och idag har jag varit jättetörstig! Var uppe och drack 2 ggr i natt.

    Linda, kanske nåt är på gång snart?


    Haha just nu skulle de inte göra mig nått.. Ser helst att det går 1 vecka till ialf så den räknas som fullgången.

    Annars börjar ja bli sjuk... De skulle inte förvåna mig heller.. Idag har ja migrän, så skönt att lillfisen här hemma tycker om o ligga o gosa i sängen till film
  • Linda2barnsmamma
    Canama skrev 2019-05-20 13:42:03 följande:

    Huvudet är fixerat! Har förstått att de inte säger varken bu eller bä om någonting men de känns bra iallafall, BRA JOBBAT BEBIS!

    Ville bara dela med mig av denna lilla seger haha! V. 38 på torsdag!


    Så skönt här är dom fortfarande osäkra om bebis kommer ligga kvar neråt.. Extremt livlig och kan ju aldrig ligga stilla. Haha. Har nästa bm besök på fredag så då ska hon kolla med ultraljud hur bebis ligger

    Då e du 3 dagar före mig. Ja går in i v 38 på söndag. :)
  • Linda2barnsmamma
    Anatomy skrev 2019-05-20 16:03:58 följande:

    Jag har haft förvärkar som gör mer eller mindre ont hela dagen trots vila. Är det vanligt? Ingen blödning eller så alls.

    Har tid hos BM på torsdag.


    Ja de kan va vanligt, men vill inte säga för mycket när man inte vet. Ja ahr haft onda förvärkar i 6 veckor.. Vissa gånger ligger ja i fosterställning och vissa får över relativt fort. Får dom så fort ja böjer mig eller stressar för mycket.
  • Linda2barnsmamma
    Leeandra skrev 2019-05-21 06:35:48 följande:

    Hjälp, vad varmt det har blivit! Här hade vi sol och 25 grader igår och jag klippte gräs i några timmar, svettigt värre!

    Är glad att det bara är en månad kvar nu om värmen ska hålla i sig, sover redan naken utan täcke på nätterna . Kan vakna på nätterna och vara tokvarm och behöva dricka massor av kallt vatten för att hålla temperaturen nere.

    Hur klarar ni er andra i värmen?


    Ja herregud ja svettas som ett monster.. Inomhus har vi också 25 jävla grader.. Haha.

    Har inte kommit på nått sätt o kyla ner sig. Fläkten vågar ja inte ta fram ifall ja lyckas bli sjuk el nått. blir kvällarna som ja ligger i soffan under fönstret.. Där fläktar det ialf... Annars får man väl åka runt i bilen med rutan nere. Hahaha

    Ja dricker också mycket, men isglass funkar bra faktiskt.. De kyler ner massa också.. Har levt på isglass i 2 dagar..
  • Linda2barnsmamma
    Omstart2019 skrev 2019-05-21 11:49:39 följande:

    Ja fy vad jobbig värmen är nu! Igår fick jag byta trosor för de var helt genomblöta. Blev för en sekund orolig att det var fosterfatten. Antar att vi ska vara tacksamma att vi inte var gravida förra sommaren.

    Idag vaknade jag och kände mig helt nere och känslosam. Usch, ingen bra dag alls.


    Haha ja de gjorde ja med.. Samma idag. Fy fan säger ja bara... Man känner sig så fräsch..

    Min lilla va ju 3 månader förra sommaren, o hormonerna i kroppen fanns kvar... Ja svettades som ett monster förra sommaren

    Inte roligt o vakna upp så. Lider med dig. Vet hur det är. Hoppas det vänder snart för dig.
  • Linda2barnsmamma
    BernieLollo skrev 2019-05-21 11:58:40 följande:

    Svettas som ett as. Ska nog också doppa fötterna! Men har i två dagar nu haft diarré och imorse spydde jag upp min frukost, vad händer? Lite ont i halsen med. Men inga förvärkar eller mensmol eller sånt skoj.


    Tyvärr går de ju magsjuka igen nu. Ialf här. Ja vågar knappt gå utanför dörren för ja inte vill ha något.. Men nu kan ju lika gärna mannen eller flickorna dra med något hem, men försöker undvika allt. Haha.

    Mitt illamående kom tillbaka förra veckan med bravader.. Kanske kroppen renar sig på nått sätt? Dålig i magen har ja varit sen v 33. Hemskt. Men de kan även va nått på g där kanske... intressant.. Hihi
  • Linda2barnsmamma

    Ja har likadant.. Till o från känns det som att de skulle va på G, sen försvinner det.. Antar de e kroppen som arbetar järnet nu.. Haha.

    De där borrandet känner ja igen. Fy fan rent ut sagt va de kan göra ont ibland.. O så sticker det till nere i mufferiet så man nästan kastar sig på golvet av smärta ...

    Nä nästa helg räknas den som fullgången typ så då e de fritt fram tycker ja... Tycker de mest e jobbigt med ryggvärken. Pulserande ond smärta när ja sätter mig så ja inte vet vart ja ska ta vägen o sen svanken som dödar mig...

Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2