• tillyra

    Följas åt till plus! 2020

    Obalem skrev 2019-05-26 17:42:56 följande:

    Hej allihopa!

    Jag är gärna också med här!

    Jag och min sambo planerar första barnet och de är såå spännande men såå mycket tankar och väntan..

    Jag är inne på BIM+4 idag och fick negativt på testet trots en hel del skumma symptom ja aldrig känt! Hoppas gör jag ju trots att - var ledsamt att se.

    Heja oss allihopa


    Hur går det för dig? Har du testat igen?
  • tillyra
    Theresesvea skrev 2019-05-28 09:18:31 följande:

    Nu tjejer känns en rejäl molvärk i magen och väldigt ömma bröst, något jag inte känner igen från tidigare cykler! Hoppas så mycket och längtar till helgen <3


    Så spännande! Hoppas hoppas!
  • tillyra

    Jag tror nog inte så mycket på barngörandet denna månad. Min "nya" ÄL kom mitt i dotterns halsfluss och mannens stressigaste rep-vecka. Igår först fick vi till det. Troligen 2 dagar efter. Men man vet ju aldrig. Jag kollar ju inte med test eller så så är inte hundra på när den var. Får se om typ 10 dar :)

  • tillyra
    Anonym (Påhittatnamn) skrev 2019-05-30 19:32:36 följande:

    Hej!

    Jag är också gärna med här! :)

    Mellan 25-27 (ägglossning enligt min app) hade jag molvärk och lite värk i vänster äggstock!

    BIM den 8/6-19! Jag hoppas jag hade ägglossning och att ägget vill/ville fästa! :)


    Välkommen! Vi ligger lika du och jag, har också bim den 8:e. Nu väntar vi och hoppas :)
  • tillyra
    Obalem skrev 2019-05-27 23:57:00 följande:

    Jag har inte vågat.. fick som stickande känsla i båda sidor vid äggstockarna några gånger idag, någon som fått så? Har fått tillbaka mensvärken efter uppehåll sen BIM-1, konstigt för ingen mens i sikte!


    Nu då? Jag missade att du svarat för några dagar sedan, sorry. Samma status fortfarande? (alltså ingen mens?) <3
  • tillyra
    Monkan93 skrev 2019-06-02 16:33:49 följande:

    Skulle haft ägglossning nu i dagarna men jag gar bara fått en liten stegring för att få ett svagare test idag... Så jobbigt om ägglossning uteblir efter missfallet, vill inget hellre än att bli gravid igen :/


    Åh, nej så jobbigt. Som att det inte var nog med missfall liksom. Hoppas verkligen att kroppen kommer i fas snart. Kan det vara så att ÄL kommer senare i cykeln efter mf? Eller vanligt att den hoppar över helt? Styrka till dig.
  • tillyra
    ikki87 skrev 2019-06-03 08:11:35 följande:

    Jag har gjort rfsu gravtest idag tycker att jag anar ett streck på det röda testet. Testet brevid är rfsu ägglossnings test. Testar varje dag nu å i förrgår så var det helt blankt igår ana jag någonting idag ännu mera. Syns bättre i verkligheten men vill koll med er om det är spök eller inbillnins streck. Hade sex varje dag efter förra mens fick positivt på äl sticka. Sen några dgar efter det blir min Man påkörd av en lastbil och genomgått många operationer och fått amputera hela höger ben. Så vi hoppas på en liten han längtar så


    Men herregud så fruktansvärt! Hoppas verkligen för er skull så att ni får ett litet ljus i mörkret. Ta hand om varandra. <3
  • tillyra

    Ser solklart positivt ut ikki87. Märkligt att det dröjer så länge bara? Du är på +7 idag va? Men ägget kanske fäste sent. Har du lång eller kort lutealfas? Tänker att om den är kort och ägget fäster sent så är graviditeten inte så långt gången.

    Jag hade firat iallafall

    Själv har jag mensvärk. Började igår kväll och fortsätter idag. Beräknad mens i övermorgon. Känns mer som att den kommer ikväll. Väldigt kort cykel den här månaden isf, 24 dagar. Jaja. Ny månad, nya möjligheter.

  • tillyra
    Anonym (Kanske gravid?) skrev 2019-06-06 21:44:56 följande:

    Ja ni vet ni, de var som jag trodde! Det positiva äl testet visade sig också vara ett positivt gravtest! Så nu kan vi bara hålla tummarna att syskonet håller i sig ????


    Grattis! Gud vad kul!
  • tillyra

    Idag är det bim för mig. Har haft mensvärk till och från de senaste tre dagarna. För tre dagar sen trodde jag säkert mensen skulle dyka upp följande morgon, hade riktigt ont. På förmiddagen dagen efter låg jag i soffan och väntade, hade ont precis som när den är på gång. Sen har det varit till och från, intensivast på kvällarna. Men fortfarande inget. Kommer väl under dagen eller i morgon kanske.

    Negativt test i morse. Jag tror att vi missade äl den här månaden så hade inte så höga förhoppningar. Men liite spännande är det ju så länge inte mensen kommit.

    Tyckte att värken igår kväll var lite annorlunda också, mer "ihålig" eller hur jag ska uttrycka det. Som att jag kände livmodern som en del skiljd från kroppen? Ehh, svårt att förklara.

    Någon mer med bim idag? Eller snart? Hur känner ni er?

Svar på tråden Följas åt till plus! 2020