Inlägg från: NervösAnonym |Visa alla inlägg
  • NervösAnonym

    BIM juli 2019

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24, Lillaräkan1919, Love5

    3/7 Längtar, Soltroll, Freya18

    4/7 Nicciz, Smlan

    5/7 Espresso, Mima93

    6/7 Theresesvea , sockan

    7/7 Lustablong, sara11, tillyra

    8/7 efterfest

    9/7 Nymphadora, Monkan93, Nervösanonym

    10/7 CaRH

    13/7 KronisktFörvirrad

    15/7 Adlitam, Sofiakarin

    17/7 myrkrypet, SaSeLa

    19/7 VictoriaBerggren, glitterhitta

    21/7 Cachy

    24/7 Mathilda999

  • NervösAnonym

    Är på ÄL+11, BIM-5 och har känt mig väldigt annorlunda denna veckan. Dock är det helt säkert som vanligt inte på grund av graviditet men jag hoppas naturligtvis på det. Igpr och idag har jag känt av lite känningar i fiffi, vet inte riktigt vad det skulle innebära. Brukar få ont i äggstockarna och rosa nyans på pappret ca 1-2 dagar innan mens så jag hoppas inte detta är ett tecken till på att mensen är påväg.

    Har haft mer flytningar sedan ägglossning än vad jag brukar ha, det ger mig hopp då vid graviditet får man mer flytningar.

    Men som vanligt när jag vill nått blir det aldrig så, skulle det hända nu så kommer jag nog inte kunna tro på det förän jag ser det på ultraljud. Vårt 11:te försök...

  • NervösAnonym

    Oj det är så svårt med dom, därför alltid jag kör med digitala. Det står ju i paketet att controllstrecket inte ska vara det som är starkast. Men du verkar ändå ha en hög nivå av hormonet så om detta inte är positivt så är det nog väldigt nära ägglossningen. Vad säger din temp?

  • NervösAnonym

    Hade det inte varit för att vi fått negativt test så många gånger så skulle jag vågat vara lite optimistisk nu. Är på BIM-2 och har varit lite annorlunda sista veckan, har inga nyanserade flytningar som brukar komma innan mens, dock har jag heller inga tydliga symtom på graviditet. Som vanligt när jag tror att nu, nu kanske det äntligen tagit sig så kommer mensen morgonen efter. Denna gången ska jag se "mensen sen" minst 3 dagar innan jag vågar mig på ett test. Jag ber, verkligen ber att denna gången är vår månad. Blir så rätt för att vara positiv.

  • NervösAnonym

    Nu börjar jag få upp hoppet, ska tempa imorgon och är den fortfarande hög så tar jag ett test. Min två appar säger olika Bim. Ena är imorgon och andra på onsdag men jag har inga rosa flytningar vilket jag alltid har och i stort sätt ingen mensvärk, känt av nått nyp här och där men inget ihållande. Har inte haft ömmma bröst tills igår men det är pytteliten. Kissar mycket mer än vanligt men jag har inte så stor koll på hur mycket vätska jag fått i mig så det kan vara en slump.

    Jag är ofta pessimistisk eftersom det alltid slutar i mens, men nu är saker inte som det brukar och jag BEER till gud för att jag får ett plus!

  • NervösAnonym

    Tog test i morse på äl+13, "inte gravid".

    Finns fortfarande inga symtom på att mensen är påväg, fattar ingenting. Blir så ledsen och besviken att det aldrig tar sig. :((((

Svar på tråden BIM juli 2019