• Jojo81

    BIM juli 2019

    Hej hej, skrev nyss ett inlägg som "försvann" så hoppas det inte blir dubbelt nu! ???? Följt tråden från start och kunde inte hålla mig längre utan måste bara få va en del av detta fina forum. ????

    Grattis till alla som plussat!!

    Här är det BIM 9/7, tror jag vi har inte använt oss av ÄL-test.

    Man blir lite deppig av statistiken när man nyss fyllt 38år, så peppen och hoppet är bra mycket högre på Familjeliv än "faktasidor"! ????

    Skriver in mig i listan!

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24, Lillaräkan1919, Love5

    2/7 Moizen 

    3/7 Längtar, Soltroll, Freya18, Theresesvea 

    4/7 Nicciz, Smlan

    5/7 Espresso, Mima93, tigerbaby 

    6/7 sockan, Mandistoss

    7/7 Lustablong, sara11, tillyra 

    9/7 Nymphadora, Monkan93, Nervösanonym, Jojo81

    10/7 CaRH

    13/7 KronisktFörvirrad

    14/7 Majja92, Saga92 

    15/7 Adlitam, Sofiakarin

    16/7 efterfest 

    17/7 myrkrypet, SaSeLa 

    19/7 VictoriaBerggren, glitterhitta 

    21/7 Cachy

    24/7 Mathilda999 

    29/7 Isafina

  • Jojo81
    hallonsaft24 skrev 2019-06-30 19:43:53 följande:

    Jag är 37,5 år och har precis plussat! De flesta jag känner har fått barn sent, mellan 34-40år. Vad jag har läst så är statistiken ganska snedvriden och får det att låta så mycket värre och svårare än vad det egentligen är. Självklart så kanske man inte kan jämföra sig med en fertil 20-åring, men håll modet uppe!! Jag håller tummarna för att du ska få ett plus snart.


    Åh grattis!! :D Har ni försökt länge?

    Det var väldigt positiv information , så lätt hänt att man skapar oro innan det ens är befogat! Tack snälla, längtar så! :)
  • Jojo81
    Babycakes79 skrev 2019-07-01 08:55:12 följande:

    Plussade nyligen och är nyss fyllda 40. Tog sig på fjärde försöket. Kände mig också stressad innan med tanke på allt man läste men det var inga problem. Tog lite längre tid än med mina andra två som tog sig på första försöket men det beror nog på att det är tillsammans med en annan man.

    Lycka till, det kommer gå bra!


    Åh grattis!! :) Så fint att höra från "verkligheten" att det alls inte behöver vara försent eller dåliga chanser! Känner mig mycket bättre till mods efter svaren här och från andra trådar. Tack!!!
  • Jojo81

    Är det flera här inne som får ömma svällda bröst från någon dag efter ÄL fram till mens? Jag har det nu, så det är svårt att tro att det faktiskt tagit sig denna gång. Fått för mig att de borde kännas annorlunda den gången man blir gravid? Så gärna som man vill ha något tecken ;)

    Nån månad har de inte svullnat upp men då har jag inte haft Äl-symtom och misstänker de gångerna att Äl uteblivit. Försöker att lära känna min kropp å tyda dess symptom. För 10 år sedan med en annan man blev kroppen så stressad av Äl-test så menscykeln till och med förändrades och blev regelbunden, fastän den brukar va allt från 24-30 dagar. Lusten blev forcerad å allt fokus låg på verkstad, så denna gång blir det bara mys när lusten faller på och kanske vi missar att pricka in, men då får de va så, blev nästan "knäpp" sist! :D

    I augusti har det gått 1år, så om det inte tagit sig tills dess tänker vi söka hjälp!

  • Jojo81
    Anonym (Testa nu?) skrev 2019-07-02 11:00:48 följande:

    Jag är på ÄL +11 idag och vet inte när jag ska testa. Mensen är beräknad att komma på äl+16 (söndag) och jag vill egentligen testa först då.

    Men på lördag ska jag på en kompis bröllop vilket såklart innebär att jag kanske dricker 2-3 glas vin. Jag har lovat mig själv att leva som vanligt fram tills + eftersom jag har testat att vara duktig och undvika allt man inte ska som gravid mellan äl+bim = det har inte fungerat för mig för då har jag blivit besatt av ett + och mått väldigt dåligt psykiskt.

    Jag funderar därför på att testa mig imorgon på bim+12 (jobbar tors-lör och vill inte testa precis innan jobbet om det är negativt).

    Helst vill jag testa på BIM. Hur tänker ni?

    Har varit gravid tidigare och har samma symptom som jag hade då.


    Känner igen den känslan. Jag tänker att du kan testa på ÄL + 12, speciellt efter som du beskriver igenkännande symptom från din förra graviditet. Skulle det visa minus då , tänker jag att du ska fortsätta unna dig själv att slappna av och leva på som vanligt! Har läst att de finns de som inte håller med, men jag anser att ens egna välmående måste få komma först, det handlar om ett bröllop, klart du ska ha kul och njuta av en kväll med nått glas vin om det är vad du behöver! Ingen skam i det alls!

    Och visar det sig sen att det blir en plus ändå, så är det bara ren glädje!

    Håller tummarna för dig, och ha så jätte kul på bröllopet!
  • Jojo81
    Lustablong skrev 2019-07-02 12:20:06 följande:

    Har BIM på lördag och har lovat mig själv att inte testa förrän på torsdag BIM-2. Tur man har två barn som sysselsätter en så tiden går lite fortare

    Har köpt Lloyds testa tidigt som mäter hcg så lågt som 10 UI eller vad det nu heter till skillnad från mina RFSU som mäter 25.

    Det står att man kan testa Lloyds från dag 4 innan mens men ska ?hia? mig lite så typiskt att tidiga gravsymtom likaväl kan vara PMS symtom....


    Vad har du för symptom? Önskar att jag hade små som kunde ta fokus från att analysera varenda liten signal från kroppen och anta att det är symptom annat än pms haha

    Trodde jag har BIM 9/7 men testade appen FLO precis och enligt den är det BIM 7/7 - kan faktiskt stämma överens med de Äl-symptom jag hade. Så frågan är om jag klarar vänta tills 9:e?

    Hur tidigt testade du på dina andra graviditeter? :)
  • Jojo81
    vicky91 skrev 2019-07-02 14:17:00 följande:

    Plusa idag på bim-2. Bf blir 13/3


    Åh stort grattis till er!! :)
  • Jojo81

    Vaknade 05 av en sådan konstig "kramp" i nedre magen, det var inte alls som den molvärk jag känner igen innan mens. Den här var kraftigare och kändes liksom ilande och nån blandning av "magknip", det varade i några minuter och kändes väldigt påtagligt innan de började släppa. Å det var inte gaser haha

    Nu vet jag inte säkert när jag har BIM, kan vara att jag är på BIM -4 eller - 6 idag.

    Har haft små stickningar och "ilningar" i äggstockar och ljumskar av å till i ca. 4-5 dagar nu, å brösten ömmar, är svällda och ådriga, men det kan jag också ha innan mens, kanske inte ådriga har inte tänkt helt på det innan men nu är brösten så vita mot för övriga kroppen efter bikinin, så de syns tydligt haha Men denna "kramp" var helt nytt!!

    Griper säkert efter halmstrån för jag så gärna vill ha ett plus! :) Någon som haft något liknande?

  • Jojo81
    Espresso skrev 2019-07-03 17:20:20 följande:

    Min mens kom idag så det är bara att bryta ihop och komma igen. Ska fira makens födelsedag i helgen så ska unna mig både bubbel och vin. Lycka till alla andra och grattis till er som plussat!


    Känner med dig!

    Önskar er en jätte fin födelsedag och håller tummarna för att ni lyckas nästa gång. <3
  • Jojo81
    Obalem skrev 2019-07-04 15:30:45 följande:

    PLUS!!

    Idag plussade jag 1-2 veckor på clearblue :D

    Det är otroligt tidigt men jag känner mig hungrig som en varg dock också illamående, lukter är hemska, mensvärk men lite annorlunda och gråtmild.

    Jag är helt i chock hihi


    Jätte stort grattis!! :D
Svar på tråden BIM juli 2019