Inlägg från: Anonym (Hallonet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hallonet)

    BIM juli 2019

    LBP91 skrev 2019-07-11 13:52:55 följande:

    Ni med dryga veckan kvar till BIM, hur mår ni? Några känningar? Jag är ledig idag så fick sova ut ordentligt, brukar vanligtvis gå upp kl tre/fyra på morgonen så idag fick jag sova till åtta. Har städat lite, typ bara dammsugit och tvättat golv plus lagat middag, men nu känner jag mig helt slut. Ligger på soffan och vilar nu. Känner även av en dov smärta på höger sida i svanken. Och huvudvärken verkar komma tillbaka från igår. Tycker jag gör inget annat än att springa på toa också. En tanke som slog mig är; måste man känna molvärk i magen? Tror inte jag gjorde det förra graviditeten och känner absolut inget nu heller, brukar inte ha mensvärk innan mens heller. Det är ju så många som känner molvärk/växtvärk som ett gravtecken...


    BIM nästa fredag 19/7. Ordentligt hugg i vänster äggstock igår, inatt vaknade jag och hade en extremt stark ilning i livmodern och idag har det fortsatt en gång till med en ilning. Skulle beskriva det som en ?blixt?. Dov molvärk, inte alls mycket. Men mer kissnödig och ömma bröst. Vågar inte hoppas för mycket om man blir besviken... kan man testa på lördag tror ni? Troligtvis visar det kanske inget men ska på fest så vill gärna veta innan..
  • Anonym (Hallonet)
    YaseminL skrev 2019-07-11 15:43:47 följande:
    Beror på när du hade äl. Bim säger inget om när du kan testa egentligen. Du kan ha en 16 dagars lutealfas och då kanske plussa på lördag. Jag som har 11 dagars lutealfas i vanliga fall ( första cykeln sen förlossningen för 7 mån sen så ingen aning nu) kan INTE testa på lördag trots att jag har BIM den 17/7. 
    Vad man lär sig! jag hade positivt ÄL-test i fredags, och mensen beräknas komma 19/7. Så 13 dagars lutealfas då..? när kan man eventuellt testa?
  • Anonym (Hallonet)
    YaseminL skrev 2019-07-11 23:12:15 följande:
    Och jag i lördags. Jah tänkte testa på måndag på äl +9 men förväntar mig inte att kunna plussa då då det brukar dröja innan hcget stigit. Då är det bara äl+8 för dig på lördag. Du kan ju absolut ta ett test men tror att set fortfarande är rent för tidigt för att plussa.
    Det var så jag tänkte också, när jag plussade i våras och testade på beräknad mensdag (fick MF) så var t om strecket inte lika starkt som det andra strecket heller. Då det var relativt tidigt också. Men tar "risken" och provar imorgon tänker jag. Vaknade med riktigt morgonillamående idag också. Pickar och ilar där nere nu mer och mer sen 2 dagar tillbaka. Det visar sig om det betyder något. Återkommer! Skrattande
  • Anonym (Hallonet)

    Är också på ÄL +8 (om det stämmer enligt beräkning), vaknade också med extremt illamående som sagt och hade även så efter jag plussade sist. Rädd för att det är för tidigt att känna så och att det är inbillning. Ska testa idag eller imorgon, säker för tidigt men behöver ändå kolla då jag ska iväg imorgon.

  • Anonym (Hallonet)
    Daphodil skrev 2019-07-13 14:16:46 följande:

    Jag är gravid! Ni som har läst mina inlägg vet att jag först trodde jag hade en kemisk graviditet, sen att ägglossningen var kraftigt försenad, och till slut fattade noll. Jag förstår fortfarande inte när ägglossning var, men min temp ligger högt och stickan visade ett svagt plus nyss!

    Nu hoppas jag att det går vägen, även om jag har låga förväntningar pga ev sent plus...


    Stort grattis!!!! Underbart :) hade du några känningar någon vecka eller dagar innan BIM? Gjorde du något test innan?
  • Anonym (Hallonet)
    Daphodil skrev 2019-07-13 16:46:02 följande:
    Jag har varit trött senaste dagarna, och haft något mer mensvärk och ömma bröst än vanligt, men det har inte varit extremt. Igår och idag har jag mått lite illa och saknat aptit, vilket jag aldrig haft så tidigt i graviditet förut. Jag har gjort säkert tio test, men fram till igår var det inget alls!
    Okej, då förstår jag. Jag har haft två dagar denna vecka där jag vid två tillfällen haft som en extrem ilning vilket jag hade i min förra graviditet också mellan dag 5-8 efter ÄL. I övrigt samma symptom som dig, men nu börjar det dra lite i magen på båda sidor. Tog test igår och idag men det var lönlöst för att det visar ju inget så snabbt. Tänkte dock inte testa förrän typ fredag nästa vecka eftersom då är BIM. Så vi får se :) 
  • Anonym (Hallonet)

    Tagit ett nytt test imorse, fick ett svagt plus!!! men det är ett plus :D <3 så ser fram emot att det ska bli starkare nu, ska ta ett digitalt CB när BIM närmar sig. Idag är jag på BIM -5/-6. :)

  • Anonym (Hallonet)
    hundenhubbe skrev 2019-07-14 12:38:31 följande:
    Åh vad kul Grattis!! Vilket test använde du.? Är också på bim -6 och är sugen på att testa imorgon!
    Tack snälla :) jag testade med RFSU vanliga röda test. Förväntade mig inte att det skulle visa något så här tidigt. Har dock ändå känt ganska mycket nu i flera dagar så tänkte ändå att jag ska prova även om det är bra att vänta till BIM. :) Jag tycker du ska testa om du som jag är lite otålig.. hoppas du får ett litet plus, hör gärna av dig om hur det gått kram <3
  • Anonym (Hallonet)
    VictoriaBerggren skrev 2019-07-16 07:12:31 följande:
    Hjälp mig. Stirrar ihjäl mig. BIM-2
    Ser ut som ett svagt streck? du kanske ska testa en vanlig sticka också? :) tycker det kan vara lättare ibland att se på dem. Annars avvakta till BIM :) Lycka till!!
Svar på tråden BIM juli 2019