Forum Fertilitet & Kropp - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • erfarenheter från IVF

  Ons 12 jun 09:25 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Ons 12 jun 09:25

  hej alla fina!

  jag vill fråga er om någon har varit med om eller vill dela med sig info eller erfarenheter. det är nämligen så att jag har oförklarlig barnlöshet, varken jag eller min man , alla undersökningar och prover normala. jag gjort IVF och lyckades de plocka ut 11 ägg och enl doktorn 4 blev befruktade. doktorn ringer efter 2 dagar och säger att äggen har inte delat sig och hon misstänker att det kan vara pga infektion? . allt var normalt mina ägg var normala och fina och spermierna också. det kom som ett chock jag blev helt krossad. sedan lämnade vi odlingar och det visade ingenting , efter en vecka fick jag överstimulering och mådde jätte dåligt , vätska i magen och ont.
  jag får inget svar eller förklaring 
  har någon varit med om liknande händelse

 • Ons 12 jun 10:08 #1

  Min erfarenhet är inte likadan men du ville ju ha erfarenheter.

  Vi gjorde ivf pga både manlig och kvinnlig orsak. Jag fick köra på långa protokollet vilket inte alls fungerade bra på mig. Visst, vi fick ut ca 15 ögon jag inte minns helt fel, varav 5 befruktades, men jag mådde verkligen jättedåligt, fick kolik etc. Dag tre fick jag tillbaka ett, två skulle odlas vidare. Tyvärr inget plus och tyvärr fortsatte de två kvarvarande inte att utvecklas.

  Pga att jag mådde så dåligt med långa protokollet så testades det vid försök två med korta. Lika många ägg, lika många befruktades, en tillbaka (som sedan blev en fullgången graviditet) och tre till frysen.

 • Fre 14 jun 11:18 #2

  tack för ditt svar. 

  va roligt att det gick bra sen. jag är mest orolig över att jag inte fått svar på vad som hände , och när våra odlingar var negativa. jag ringer till kliniken och vill prata med Läkaren men hör inte av sig mycket dålig uppföljning.

  få jag fråga vart du har gjort, vilken klinik?

  mvh

 • Fre 14 jun 14:51 #3

  Oftast kan de inte svara på varför det inte gick hela vägen.

  Vi gjorde på Nordic ivf i Göteborg

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll