• Jocce

    Det kåtaste du någonsin varit

    Tror alla minns den eller de där gångerna när man var så kåt så man aldrig varit med om något liknande. Ska vi prata om det, utan spärrar? Flört

    Själv har jag tre tillfällen, alla tillhör ungdomen.

    Första var första gången jag fick utlösning. Eller rättare sagt, efter att chocken lagt sig och jag gick för att fixa det en gång till. Jag skakade i hela kroppen, kunde inte tänka klart, knappt se klart. Allt bara bultade och tiden stod still typ. Trots att miljön var en sunkig toalett på en Stenafärja... ha ha

    Andra gången var när jag var typ 14 och såg en tjej i min ålder som hade en helt genomskinlig badräkt. Hon var perfekt på alla vis enligt mina preferenser och jag höll på att dö. Ståndet jag hade var inte av denna världen och jag fick typ kämpa mig fram - återigen - till närmsta toa för att lätta på trycket.

    Tredje gången, ja då var det äntligen på riktigt. Det var med en av mina första flickvänner och hon var så otroligt frisläppt för att vara i den åldern, ungefär 20-årsåldern. Hon red mig, lutade sig bakåt och smekte sig själv samtidigt. Det var första gången jag såg rätt in i härligheten, som på porrfilm. Höll på att dö och när jag kom minns jag att hon blev chockad av mängden, det verkligen sprutade..

    Det jag minns från alla gånger var den där känslan av att tiden stod still, det fanns inget annat än djurens lustar eller vad man ska kalla det. En total kroppsupplevelse.

    Ni?

  • Svar på tråden Det kåtaste du någonsin varit
  • Anonym (liten)

    Kåtaste jag varit någon gång var när jag låg med två killar samtidigt. Det var oplanerat och inget jag någonsin hade trott skulle hända. Men det bara blev så efter en fest.

    Det sjuka var att det var det förbjudna som gjorde mig så jäkla kåt, jag kände skam över det jag gjorde och ju mer skam jag kände ju kåtare blev jag. Ja, jag känner igen det där med att tiden står stilla :)

    Tunnelseende, ett underliv som bultar så det gör ont nästan och vätska så man hade kunnat tro jag kissat ner mig.

    Glömmert aldrig. (Har gjort om det i mer vuxen ålder men den där spänningen har inte varit på samma sätt)

  • Anonym (Härligt)

    Mitt ex sög min kuk, men hon ville inte svälja. Vi hade inte papper och ingen av oss orkade gå och hämta eftersom båda redan låg nakna i sängen. Då sa jag att jag kunde ta satsen. Vi båda var så kåta, så vi tyckte det var en spännande idé. Fick en av de bästa avsugningarna i mitt liv. Hon höll på i säkert 25 minuter. Vi båda visste hela tiden vad som väntade oss. Tillslut var det dags att komma. Jag tryckte ner hennes huvud och kom i stora mängder. Hon tog allt i munnen, rann lite från mungiporna, men hon gjorde så gott hon kunde för att behålla allt i munnen. Sedan kom hon upp till mig. Jag öppnade munnen och hon spottade över allt i min mun. Jag svalde allt. Sedan hånglade vi som bara den, med smak av sperma i våra munnar. Slängde henne på rygg och började slicka henne till orgasm, innan vi knullade. Andra gången kom jag i henne, och jag märkte hur kåt hon var av att jag tog satsen och svalde. Bestämde mig för att slicka rent hennes fitta. Det var en stor blöt fläck i sängen för hon var så kåt. Man kunde nästan tro hon kissat på sig. Så blött har det inte varit sedan första gången då vi tog varandras oskuld, vid 16-årsåldern. Dagen efter sa hennes mamma att det dunkade lite väl mycket från ovanvåningen :P

  • Son94

    Första gången och enda jag vågade onanera nära farsan. Han hade somnat och jag spanade på hans bula. Kom nog på två sekunder.

  • Anonym (A)

    När jag och sambon nyss hade träffats låg vi och hånglade på en utsiktsplats. Jag hade grenslat honom där och då om det inte varit en man lite längre bort. Jag vet inte om han kände av några vibbar, för han gick INTE! Vi fick ge upp och gå hem till mig.

Svar på tråden Det kåtaste du någonsin varit