• Sabmis

    bisex

    Anonym (Nix pix) skrev 2019-07-02 18:08:20 följande:
    Det är ett svårt läge, inte bara att lämna och gå... har ni barn ihop? Det gör ju inte saken enklare.
    Det som kan hända, om det inte redan gjort det, är att du komma tappa attraktionen gentemot honom. Du tänder helt enkelt inte på honom längre när bilden på det som hände en gång har etsat sig fast.

    Och en förlorad attraktion kan vara svår att hitta tillbaka till.
    Men asså vafasen. Nu får ni ge er. Varför skulle man tappa attraktionen på grund av det? Dummaste jag hört. En sen om det visar sig att han är bisexuell eller att han gillade det när han var ung. Det har egentligen inget med nuet att göra. Jag tänker snarare att man kommer varandra närmare när man får reda på varandras hemligheter.
  • Sabmis
    Anonym (maria) skrev 2019-06-30 19:48:08 följande:
    Nej jag är inte homofobisk ,om han nu hade träffat nån och haft sex en gång så kanske jag skulle hantera det mycket bättre, men tanken på att han blev påssat av en äldre man i ett helt år gör det väldigt svårt för mej
    Fast jo! Om du hade blivit påsatt av en äldre man under ett år så hade du inte tyckt det var något konstigt! Det är bara för att det är två män som du reagerar och det är homofobi!

    Han tyckte troligtvis det var skönt att bli påsatt och det tycker många män för det är där prostatan sitter. Sluta nu va så inskränkt och stötta din man istället! Sade han att han ångrade det för att du reagerade negativt på det? Han kanske behöver prata om det om det nu är så att han faktiskt ångrade det. Det är vad en partner ska vara till för, att stötta och finnas där. Han behöver en bättre fru än dig!
Svar på tråden bisex