• Millemupp

    BIM augusti 2019

    Hej! Hoppar in här :) BIM 13/8.

    Har kollat runt lite efter billiga äl-tester. Nån som testat dinatester.se? (Blev mest fundersam eftersom det verkar så mkt billigare än andra ställen) Eller nåt annat bra ställe?

  • Millemupp

    BIM LISTA

    1/8: Freya18, Lady K, Soltroll, Mandistoss, sockan

    2/8: Pepsin, Theresesvea, Monkan93, larssonc, joss1234, lineberg, loui123

    3/8 NeoMio0322, sara11

    4/8 LBP91

    5/8: Hallonen80

    6/8 FrokenF89 ,myrkrypet

    7/8 Pusstuss, Längtande95

    8/8: Phoworray

    9/8: Förstabarnet123

    10/8 höstlöv123

    11/8: Jphoppas, kronisktförvirrad

    12/8 Sofiakarin

    13/8 Millemupp

    14/8 Zyprexa, Annali85, Michibell

    17/8 hundenhubbe, VictoriaBerggren

    19/8 jhms

    20/8 Nicciz

    21/8 Noraaaaa

  • Millemupp

    Kul att se alla +! :)

    En äl-fråga. Har tagit äl-tester denna gång. Fram tills igår var det helt blankt. Fick nån misstanke och testade igen igår eftermiddag. Då fick jag ett hyfsat positivt resultat. Testet från i morse var dock aningen svagare (trodde att det skulle kunna vara fortsatt positivt, så blev lite förvånad) Kan man då gissa att äl sker typ nånstans inom 24 timmar? Lyckades få till lite mys igår kväll, är det lönt även ikväll?

  • Millemupp
    Fladdriga svansen skrev 2019-07-30 12:36:12 följande:

    Kan ju vart att du har din äl på eftermiddagen så därför. Men var de lika starkt som kontrollstrecket? Är de svagare brukar de räknas som negativt.


    Det var två lika starka igår eftermiddag, och svagt streck - alltså negativt - i morse.
  • Millemupp

    [quote=79792868][quote-nick]Fladdriga svansen skrev 2019-07-30 13:37:25 följande:[/quote-nick]Då var de ju definitivt äl igår, så idag borde ni hinna med äggtåget med sexa loss också : )Min har också vart nere 10 ibland, händer lite då och då. De menar nog mer att de är mest vanligt med en mellan 12-15. Så inte omöjligt med senare eller tidigare.[/

    Tack för svar! Haha ja jag ska se till att hinna med äggtåget (skrattade halvt ihjäl mig när jag läste det, kunde riktigt se ett äggtåg framför mig :) )

  • Millemupp
    Anonym (Mikki) skrev 2019-08-03 21:15:06 följande:

    Jag och min sambo är inne på försök nummer 2 till bebis. Jag tror jag har ägglossning idag eller senast imorgon. Vi har haft sex 7, 4, 2 och 1 dag innan ägglossning (räknat som idag). Men idag gick det inte, han känner sig pressad till att prestera och är rädd för att såra mig om han inte kan leverera. Samma sak skedde förra månaden. Jag förstår ju att det inte är hans fel och situationen man befinner sig i när man jagar ett plus är väldigt påfrestande även om vi båda försöker att tänka bort det och ta det som det kommer. Man vill ju gärna att det ska ta sig så fort som möjligt... Tror ni att det räcker med dessa dagar? Det är ju såklart mer än bara timing av sex och ägglossning som ska klicka men jag vill liksom känna att jag gjort allt jag kan för att lyckas. Jobbar hela dagen imorgon så har ingen chans till mera mys förens sent imorgon kväll. Känns bara så tungt psykiskt att inte få till det på själv ägglossningsdagen 2 månader i rad


    Så som jag förstår det har ni gjort allt vad ni har kunnat. Känner igen det från när jag och min man försökte med barn nr 2. Ibland fanns det bara inte möjlighet att få till det på specifika datum. Men det finns fortfarande alltid en chans att det tagit! Försök njut av ovissheten :)
  • Millemupp

    Testade för skojs skull på BIM -2 med RFSU (fått neg på prediction early för några dagar sen). Såg ett ytterst svagt streck efter fem min, knappt synligt. Efter ca 15 min var strecket borta. Så det är ju helt klart ett negativt test. Är det vanligt på RFSUs tester? Man ska ju kolla efter fem min men då har ju inte all färg lagt sig än. Är det bättre att vänta ytterligare nån min så att färgen hunnit förflytta sig? (Tycker mest det är intressant och ett litet tidsfördriv när man inte har nåt bättre för sig)

  • Millemupp
    Tr0ust skrev 2019-08-13 19:39:12 följande:

    Stort grattis!!

    Berätta om dina symtom innan plusset :)


    Tack! Tyvärr knappt inga symptom. Kände mig extremt svullen om magen för nån dag sen (gick över efter en dag). Men det är nog det enda utöver utebliven mens.

    Dock hade jag ett rätt intressant ?symptom? med första barnet. Från en dag till en annan tappade jag inte ett enda hårstrå, ej heller resten av grav (brukar tappa väldigt mkt annars, lyckas alltid tappa nåt hårstrå om jag bara drar handen genom håret). Därför gick jag runt och drog mitt hår typ konstant inför andra barnet, och blev ganska förvånad över pluset eftersom jag fortsatte tappa hår som vanligt. Har aldrig hört eller läst om nån annan som haft det så, men det är alltså sant! (Efter 1a grav tappade jag istället typ halva håret samtidigt, såg helknasigt ut haha).
Svar på tråden BIM augusti 2019