• LBP91

    BIM augusti 2019

    BIM-lista

    1/8: Freya18, Lady K, Soltroll, Mandistoss

    2/8: Pepsin, Theresesvea, Monkan93, larssonc, joss1234

    3/8 NeoMio0322

    4/8 LBP91

    5/8: Hallonen80

    6/8 FrokenF89 ,myrkrypet

    8/8: Phoworray

    9/8: Förstabarnet123

    10/8 höstlöv123

    11/8: Jphoppas, kronisktförvirrad

    12/8 Sofiakarin

    14/8 Zyprexa

    17/8 hundenhubbe, VictoriaBerggren

    19/8 jhms

    21/8 Noraaaaa

    Lägger in mig på listan för augusti, kommer från Juli-listan och gick över BIM med tre dagar innan Jag fick ÄL istället för mens. Så skumt men efter två negativa gravtester börjar jag inse att kroppen har lurat mig denna månad. Vi fick till det igår vilket då måste ha varit dagen innan ÄL eftersom det verkar som jag ägglossar just nu så jag har väl inte så stora förhoppningar.

  • LBP91
    Förstabarnet123 skrev 2019-07-20 13:11:53 följande:

    Men sex dagen innan äl är ju toppen! Jag siktar på det denna äl, just för att de ska ligga och vänta på ägget. Förra och förrförra cykeln fick vi "bara" till det på äl-dagen, och blev inte gravid. Simmarna kan ju ha missat chansen att nå ägget pga man inte vet exakt när på dagen det släpper samt hur snabbt de simmar dit :) Skulle kännas bra om de denna cykel låg och väntade på ägget :) Håller tummarna för er också!


    Ja det är väl den bästa tajmingen men man känner ju ändå att man skulle ha velat haft flera tillfällen för att öka chanserna så att säga. Även om det bara är en känsla, men jag får vara glad att vi fick till det över huvud taget, jag har varit så himla trött på grund av behöver semester och jag gick ju som sagt och trodde jag hade missat BIM med flera dagar och började tro något var fel med mig.
  • LBP91
    Theresesvea skrev 2019-07-22 09:57:27 följande:

    Nu när äl är över för denna gång så börjar ju tankarna om när man ska börja testa. Hur tänker ni kring detta? Jag var helt bestämd på att jag skulle vänta till bim+1 med tanke på förra månaden, men nu kommer ju testhuvudet igång igen ;) är så sugen att ta ett test om en vecka, är då på äl+10 vilken är den dagen jag brukar plussa om det tagit sig.


    Jag ska försöka hålla mig till BIM eller dagen efter men vet av erfarenhet att det inte är så lätt så jag har sagt till mig själv att jag får ta ett test första dagen på min semester vilket är den BIM-1. Men som sagt, vill gärna gå över BIM innan jag testar.
  • LBP91

    Nån mer än jag som är otålig på nästa dags temp och egentligen bara vill gå och lägga sig så man kan tempa, haha. Igår hade jag en dipp men idag var den uppe på samma höga temp som dagen efter äl och nu vill jag ju se om den håller sig där uppe eller varierar som den brukar göra. Senast jag var gravid höll tempen sig stadig och jämn så det är ju det jag håller tummarna på.

  • LBP91

    Idag efter min vanliga tupplur som jag alltid tar efter jobbet (vaknar kl 3/4) vaknade jag med en otrolig huvudvärk som vägrar ge med sig. Kände mig även lite dålig, kanske håller jag på att bli sjuk, jag vet inte. Men det plus att mina bröstvårtor plötsligt var väldigt känsliga sambon ville mysa lite men jag klarade inte att han rörde mig på just själva bröstvårtorna. Tar det som ett positivt tecken eftersom det var så jag kände förra gången, dock inte så tidigt som på ÄL+5.

  • LBP91

    Åkte på världens förkylning för några dagar sedan så har varken haft ork eller lust att känna efter några symptom på graviditet. Idag hade jag dock ingen feber när jag vaknade utan samma temp som innan förkylningen. Känns så tråkigt att vara hängig och knappt kunna andas på grund av supertäppt näsa i den här värmen :(

  • LBP91

    Nån här inne som vet om det finns någon hostdämpande hostmedicin man kan ta som gravid. Vågar inte ta av min Cocillana ifall att det är ett plus som ligger och väntar och inatt har jag bara lyckats sova en timme på grund av den här förbannade hostan.

  • LBP91


    Ni som kan det här med tempökning och kurvor, har ni några tankar på min kurva? Jag har hört talas om trifasisk kurva, kan det vara nåt i stil med det här?
  • LBP91

    BIM idag, vaknade och tog tempen, 36,38 fortfarande hög och ingen antydan till mens. Gjorde ett test som var toknegativt. Fattar inget. Min temp sjunker alltid i tre steg tre dagar innan mensen kommer men nu ligger den stadig ovanför coverline. Har haft sambons barn hos oss hela veckan så det har varit fullt upp med olika aktiviteter som bad, picknick och cykling så jag har inte haft tid att känna efter så där som man gör när man inte är så upptagen med annat, men jag känner ingenting förutom lite stickningar i brösten.

  • LBP91

    Nu ikväll när jag var på toa kom det lite rosa på pappret... brukar inte ha spottings eller rosa flytningar innan mens utan den kommer igång med dunder och brak varje gång och som jag har sagt tidigare, sjunker tempen stegvis två dagar innan. Nån som har några tankar? Gick på toa en gång till en timme senare och då var det rosa borta. Har hört att man kan blöda lite lättare om man gör nr 2 när man är gravid men har alltid trott att det är senare i graviditeten och inte såhär tidigt när man inte ens vet. Vet inte om det var därför det kom som en rosa flytning vid mitt första toabesök. Jag får väl helt enkelt se vad som händer imorgon.... men det känns ju ganska hopplöst nu :(

  • LBP91
    Obalem skrev 2019-08-05 08:36:01 följande:

    Jag håller med dig med detta buller och brak! Vi hade båda BIM igår va? Och ingen mens? Då lever hoppet för oss båda :D håller tummarna. Jag hade förövrigt så med blödning efter nr 2 redan såhär tidigt förra graviditeten, dock blev se missfall lite senare men de är alltså möjligt att få så :)


    Jo, jag hade BIM igår. Idag har tempen sjunkit lite grann så tror jag får mens på onsdag. Men håller tummarna för dig!
  • LBP91

    Nu kom mensen, två dagar sent. :(

    Går ur gruppen men håller tummarna att ni andra plussar. Bara försöka igen med försök nummer 5.

Svar på tråden BIM augusti 2019