Inlägg från: hundenhubbe |Visa alla inlägg
  • hundenhubbe

    BIM augusti 2019

    Sofiiakarin skrev 2019-08-08 11:50:46 följande:

    Nu vet jag inte vad. Är så trött. Ingen energi. Funderar hela tiden innan BIM.. När det närmar sig iaf. Drar o molar lite. Mår illa från och till... Jag tycker det är psykiskt påfrestande detta. Iaf denna gång...

    Varför tar det sig på första försöket på andra. O för vissa andra är det en "kamp". Jag vet. Jag vet. Jag har ett barn. Jag är lyckligt lottad och en till graviditet ska man inte ta som självklarhet. Jag är så nere just nu nu iaf.

    Min kille förstår inte. Han är mer "tar de som de kommer, o är säker på att de kommer" Men det är ju jag som går o känner efter. O nästan varje månad känner jag att kroppen lurar mig.. Vet inte vad jag vill med detta inlägg. Men är nere idag helt enkelt. Längtar efter o få vara gravid och känna att jag kan ge mitt barn ett syskon. Detta är vårt 5e försök. VET att många av er kämpat längre. Men just idag jämför jag mig inte med någon.

    Kramar till er alla där ute. Hoppas jag inte sprider negativit. Ville bara skriva av mig <3


    Det är de denna grupp är till för enligt mig :) dela med sig av symtom och få spy lite galla så man slipper tjata sönder sambon. Man får ha dagar som känns skit och man ska aldrig jämföra sig med andra. Bara för att någon försökt 1 år mer än dig betyder inte det att din upplevelse och dina känslor är mindre, du Kan må minst lika dåligt. Håller tummarna att de går för er denna gång ?
  • hundenhubbe
    Sofiiakarin skrev 2019-08-08 12:33:26 följande:

    Tack snälla snälla du. Dina ord behövdes. Håller tummarna för dig med! För oss alla! Det känns skönt o kunna gå in o skriva av sig. Sambon förstår ju inte riktigt så som ni <3


    Nä dom brukar inte göra det.. Men dom behöver inte heller varje månad känna efter i kroppen om något hänt och tolka alla symtom. Skönt man kan prata med fler som upplever samma sak :)
  • hundenhubbe
    viljaa skrev 2019-08-09 08:38:02 följande:

    Vill bara skriva: fick helt positiva utslag på ÄL test igår! Är jätteglad :D första gången jag får det bekräftat med ÄL test, känner dock inget speciellt i magen eller ser några äggviteflytningar. Några små hugg på vänster sida i magen igår bara. Vad brukar ni ha för symptom på ÄL? Första riktiga försöket blir denna månad! Vi har haft sex varje dag sen dag 7 i min cykel och nu är jag på dag 14 och min app säger att ÄL sker idag. Är det bäst att ligga två gånger idag?


    Jag brukar ha rikliga flytningar, "mensvärk" ibland mer på en sida och gasig och bullrig i magen! Har väldigt tydliga älsymtom
  • hundenhubbe

    Vad mycket mens och negativa tester från helgens inlägg, tråkigt och stort lycka till <3

    ÄL + 6, kommer nog testa på fredag äl + 10, har fått plus då med båda barnen så är det något borde de va då. Och vi drar på semester på lördag så skönt och veta innan.

    Har ömma bröstvårtor (brukar jag inte ens ha vid mens, enbart bröst), finnar i mängder (brukar jag ha några dagar innan mens, haft sedan äl) , illamående till och fråb och trött.. hoppas symtomen stämmer!

  • hundenhubbe
    JeSuisMoi skrev 2019-08-12 16:06:34 följande:

    Det går inte riktigt att tänka bort heller när man har fysiska känningar, så man blir ständigt påmind. Jag tänkte också testa på fredag ifall jag inte skulle fått min mens innan dess. Så vi kommer testa samma dag - hoppas ingen mens hinner dyka upp och att vi båda kan få plussa på fredag!


    Jag hakar på er att testa på fredag morgon :D bim-4 då. Tänkte använda predictor early eller bad de hette ;) beställt iaf :) ni?
  • hundenhubbe
    jhms skrev 2019-08-13 06:23:06 följande:

    ÄL+9, tog precis ett gravtest och ser två linjer. Ska testa igen om några dagar, är ändå 3 dagar kvar till BIM. Vad tycker ni? Visst är det två streck?


    Jag ser tydligt två streck!! :D
  • hundenhubbe
    SisterA skrev 2019-08-13 07:04:32 följande:

    Jag ser två streck :)

    Jag är själv en testoman, men jag beställer flera stickor på Graviditetskollen.

    Lägger in bilder på min test. Kommer nog att testa på varje dag till bim ;)


    Dina är ju solklart positiva :D
  • hundenhubbe
    lindamjonsson skrev 2019-08-13 07:32:02 följande:

    Haka på! Ska bli spännande att höra hur det gått för er då. Jag har beställt hem RFSU testa tidigt, står att man kan ta den från ÄL+8 vilket var igår för mig men jag vågar inte riktigt än. 


    Jag är på äl + 7 och bim -7. Har ett som tar från bim-6 men kommer inte våga testa imorgon! Jag håller mig till på fredag. Är det något borde det synas då. Kom dock ihåg med andra barnet att cb vanliga inte visade något då men jag var hundra på att jag var gravid så tog ett digitalt som det stod gravid på. Så egentligen boedebjag vänta till lördag/söndag kanske men har köpt 3 så chansar på fredag!
  • hundenhubbe

    Ömma bröst, ömma bröstvårtor, finnig och supergasig.. brukar vara gasig och uppblåst vid äl men aldrig innan mens. Spännande att se om allt bara är skengravidsymtom eller faktiskt riktiga!

Svar på tråden BIM augusti 2019