Inlägg från: Kverulant67 |Visa alla inlägg
  • Kverulant67

    Hittade dolda bilder på hennes mobil.

    Hade det hänt mej hade varningsklockorna ringt! Hade snokat som tusan för att få veta mera.

  • Kverulant67
    Anonym (Camilla) skrev 2019-07-05 20:18:56 följande:

    För det första skulle du gett fan i att snoka. Det är hennes. Punkt. Hon behöver inte förklara något. Kvalificerad gissning så sexchattar hon med en eller flera på kik eller liknande. Hon hade kanske tänkt att skicka någon till dig.


    Och vad spelar det för roll om hon skickat till honom då andra män fått bilderna???
    Det finns ingen frisk man som vill ta i tång med en sådan kvinna!
  • Kverulant67
    Anonym (Camilla) skrev 2019-07-05 22:49:05 följande:
    Spelar ingen roll om han fått bilder eller inte. Hon kanske intentionen att även skicka till honom. Svar på din andra kommentar - då finns det ytterst få friska män på FL. Här dreglas det vilt över sådana bilder. Överdrivet populära helt enkelt.

    Å andra sidan?? Vad gör hon som är så mycket hemskare än när män skickar dick picks eller seminakna bilder så man måste ta i henne med tång?
    Friska män skickar inte dick-pics! Det är något unga ompogna kilalr gör som inte vet bättre och saknat något i sin uppfostran!

    Var skrev TS att han skickade dickpics???
  • Kverulant67
    Anonym (Camilla) skrev 2019-07-06 01:27:17 följande:
    Du väljer att missförstå. Ingen ska snoka i telefonen. Hon borde kunna ge en förklaring till bilderna. Sannolikt sexchattar hon. Lägger ingen värdering i det. Det är en diskussion de får ta. Min egen åsikt är inte efterfrågad. Så vänligen bestäm inte vad jag tycker. Min jämförelse till Kverulanten var om det är någon skillnad på om det är män eller kvinnor som skickar. Inte vem som anses friska eller ska hanteras med tång. Döms de olika?
    Tja i dina ögon kanske.... Om du tycker det är ok att ha sexuella kontakter så är det upp till dej! Förstår att du är anonym i den här tråden.
Svar på tråden Hittade dolda bilder på hennes mobil.