Inlägg från: Anonym (J) |Visa alla inlägg
  • Anonym (J)

    BF April 2020

    Makos skrev 2019-08-15 17:09:15 följande:

    Hej! Vi har en knappt 10 månaders hemma och lyckades gå och bli väldigt oplanerat gravida... Skulle fått min mens söndag 4/8, den är aldrig sen. När den inte kom tog jag först ett test på måndagen som solklart var negativt. Tog sen ett till onsdag morgon som jag upplevde ett svaaaaagt streck på men som min man inte kunde se alls. Därför köpte jag ett digitalt test på torsdagen och gjorde det på em och då visade det positivt. När jag väntade min första son så fick vi superstarka streck omedelbart, så jag upplever det som lite konstigt. Det gör mig nojig och jag tänker att det är något fel iom att det var så svårt att få tydligt besked. Har aldrig fått ett mf eller ma, men går nästan konstant och tänker på det. Jag har dock väldigt starka symptom, den vanliga tröttheten men även ett helt enormt illamående, kände nästan ingenting av det förra gången men nu är det helt galet.

    BF är 12 april och jag vill gärna vara med i fb-gruppen, jag har skrivit till ts! Är helt ny på familjeliv, bara läst men aldrig skrivit förut.


    Hej! Har också en 10 månaders kille här hemma och är nu gravid igen med BF 15 april.
  • Anonym (J)
    Makos skrev 2019-08-16 17:08:05 följande:

    Vad roligt, 15 april fyller jag år! Jag har en systerdotter som fyller 14 april också. Mina första beräkningar visade bf 13 april, men sen ändrades det till 12e... Jag tycker födelsedagar är suuuuuperviktiga och vill inte att någon ska behöva dela! Förhoppningsvis får jag planerat ks dock, så då blir det väl lite tidigare ändå.

    Grattis till ny bebis, var erat planerat?


    Ja åh det förstår jag! Vi firar också allas födelsedagar!

    Tack snälla, nej det var inte planerat. Har gjort IVF innan med första barnet så detta kom som en överraskning.
  • Anonym (J)
    VictoriaBerggren skrev 2019-08-20 21:10:41 följande:

    Någon som gjort VUL än? Vad har ni sett då och i vilken vecks var ni i då?


    Jag gjorde vul 5+4 såg bara hinnsäck och gulesäck. Ska tillbaka om en vecka. Kan inte låta bli att bli orolig...
  • Anonym (J)
    Gameofthrones123 skrev 2019-09-03 11:44:44 följande:

    Jag har blödigt i 15 dagar nu. Värk i både mage och rygg till och från. Mängden blod varierar också men det är rött och färskt. Var på Vul imorse och kunde konstatera att blödningen kommer inifrån livmodern men inte mer exakt än så. Embryot är kvar och enligt mätningar befinner jag mig i 6+3 (6+5 enligt mens) men hon såg inga hjärtslag och kan inte säga hur det kommer gå. Det kan vara för tidigt för att se det så ska tillbaka om en vecka igen... det här är utan tvekan de mest jobbiga jag varit med om..


    Usch lider med dig! Hoppas att ultraljudsmaskinen inte var tillräckligt bra för att konstatera hjärtslag, omkring 6+5 borde man ju kunna se...:(
  • Anonym (J)
    Mischa123 skrev 2019-09-09 14:36:32 följande:

    Vad har ni andra för symtom? Jag är i ca v.7-8 (hade ingen mens innan så kan därför inte räkna ut exakt vilken vecka) och är rädd att jag har för lite symtom? Det jag känner hittills är extremt ömma bröst, kraftig molvärk (speciellt på nätterna) växlar mellan att svettas som en gris till att frysa så jag behöver klä på mig samt en del humörsvängningar. Men jag känner ingenting av den här klassiska tröttheten eller illamåendet som till och med BM varnade mig för och som alla sidor/appar skriver om så man börjar ju undra om något är fel?

    Mitt första barn och vi har inte berättat något för familjen än eftersom dom bor i en annan stad så jag har ingen att diskutera med haha :)


    Jag är i vecka 8+4 och mina enda symtom är lite mensvärk och extremt illamående. Mina bröst ömmar ingenting, det gjorde dom under hela min förra graviditet men då mådde jag och andra sidan aldrig illa. Olika det kan vara...
  • Anonym (J)

    Jag fick konstaterat hyperemesis, så har fått Ondansetron och Lergigan! Äntligen har jag gått från att spy 20 ggr/dag till att bara må illa....fyyy vilken plåga det var

  • Anonym (J)
    banan123 skrev 2019-09-21 09:44:47 följande:

    Ska bli kul att se om våra teorier stämmer :)

    Tänkte göra NIPT om 2-3 veckor. Då ser man även kön ju :)


    Har också en son sedan innan och mådde inte alls illa då och nu spyr jag som en galning, tyder ju på tjej. Vi får se
  • Anonym (J)
    Anonym (Helena) skrev 2019-09-27 11:51:44 följande:

    Haaaha.. Jag är i v.10 nu och vägde mig nyss.. Jag har alltså gått upp 5 kg redan och rekommenderad uppgång under första trimestern är 2 kg?! Men jag måste ju ständigt äta för att inte må illa.. Och då äter jag liksom frukt, Saltiner och digestivekex. Iofs har jag hypotyreos och äter Levaxin.. Mitt tsh har ökat, så det påverkar väl också viktuppgången men.

    Hur är det för er?! Snälla, säg att någon annan också har ökat i vikt, haha!


    Min BM sa att rekommendation är 2-5 kg under första trimestern nu har jag gått ner 3 kg från min startvikt pga hyperemesis men hade gärna sluppit det och hellre gått upp 5 kg om man fick välja hehe
  • Anonym (J)
    Anonym (Längtar) skrev 2019-09-29 02:49:46 följande:

    Hoppar ur tråden. Åkte in akut pga magsmärtor och dem hittade inget hjärta. Förmodligen håller kroppen på att stötta ifrån sig fostret som legat dött i magen i ca 5 veckor ????


    Beklagar verkligen
Svar på tråden BF April 2020